Nέα Cosmote IP TV - OTT

Didimos GR

Senior Member
16 May 2009
661
Δράμα-Καβάλα
Επιτέλους μπήκε σήμερα το κανάλι “E” !!!!
Θα ξαναδούμε τις Kardashians και τις Αποτυχημένες Επεμβάσεις !!
:ernaehrung004:

Επίσης μπήκαν και τα :
.DW
.FRANCE 24
.RT
.CNBC

SkyNett

AVClub Enthusiast
15 October 2009
883
Επιτέλους μπήκε σήμερα το κανάλι “E” !!!!
Θα ξαναδούμε τις Kardashians και τις Αποτυχημένες Επεμβάσεις !!
:ernaehrung004:

Επίσης μπήκαν και τα :
.DW
.FRANCE 24
.RT
.CNBC

Ήταν τρομερές ελλείψεις αν μη τι άλλο.

Sent from my iPad using Tapatalk

mberg

Established Member
9 November 2015
124
Καλησπέρα στη παρέα, να ξαναρώτησω και ‛γώ κάτι. Με το box Cosmote εχω παρατηρήσει ότι για να ακούγεται ικανοποιητικά ο ήχος σε οποιοδήποτε κανάλι, θα πρέπει να αυξήσω την ένταση της τηλεόρασης αρκετά, γυρίζοντας όμως σε οποιαδήποτε άλλη πηγή πχ digea Netflix κλπ ειναι παρά πολύ δυνατά και θα πρέπει να χαμηλωσω. Παρατηρεί και καποιος άλλος αυτο το πράγμα? Παιζει ίσως κάποιο θεμα με το boxακι?

Didimos GR

Senior Member
16 May 2009
661
Δράμα-Καβάλα
Καλησπέρα στη παρέα, να ξαναρώτησω και ‛γώ κάτι. Με το box Cosmote εχω παρατηρήσει ότι για να ακούγεται ικανοποιητικά ο ήχος σε οποιοδήποτε κανάλι, θα πρέπει να αυξήσω την ένταση της τηλεόρασης αρκετά, γυρίζοντας όμως σε οποιαδήποτε άλλη πηγή πχ digea Netflix κλπ ειναι παρά πολύ δυνατά και θα πρέπει να χαμηλωσω. Παρατηρεί και καποιος άλλος αυτο το πράγμα? Παιζει ίσως κάποιο θεμα με το boxακι?

Φίλε μήπως είναι χαμηλωμένος ο ήχος από το control του box ;

Σε μένα μια χαρά είναι ο ήχος !

mberg

Established Member
9 November 2015
124
Φίλε μήπως είναι χαμηλωμένος ο ήχος από το control του box ;

Σε μένα μια χαρά είναι ο ήχος !

Όχι στο box εχω τέρμα τον ήχο. Επίσης εχω αλλάξει κ θύρα hdmi στην tv, αλλα τα ίδια.

themis4

New member
17 September 2014
15
Καλησπέρα . Συγνώμη αν έχει ξανα αναφερθεί , έψαξα στο νήμα αλλά δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει .
Εχω το fire stick της AMAZON 4k . Cosmote TV GO έβλεπα κανονικά μέχρι πρότινος , αλλά το απεγκατέστησα για να βάλω το καινούργιο COSMOTE TV .
Αλλά δυστυχώς γράφει όταν πάει να ανοίξει οτι δεν είναι συμβατό με την συγκεκριμένη συσκευή .
Πήγα να ξαναγυρίσω στο COSMOTE TV GO και στην καρτέλα αντικατάσταση συσκευών λόγω κάλυψης αριθμού (πληρώνω 5 ευρώ για 3 extra συσκευές ) δεν μπορώ να δω τίποτα .
Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει παλιότερα και μου έδειχνε τις συσκευές . Τώρα αυτό το κάνει μάλλον λόγο ανάλυσης ? λόγο flash ? δεν ξέρω .
Και 2η ερώτηση παρακαλώ . Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το καινούργιο COSMOTE TV στο fire stick ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,225
Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν μπορείς να γυρίσεις στο tv go.
Την εφαρμογή για κινητά εγκαθιστάς στο stick; Θα έπρεπε να παίζει (Android 5.1+ Θέλει, το stick έχει 7 νομίζω).

themis4

New member
17 September 2014
15
Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

ευχαριστώ για την απάντηση . Την εφαρμογή COSMOTE TV την εχω εγκαταστήσει και απο aptoide και απο store και σαν apk αρχείο και την OTT αλλά τίποτα σε όλες τις προσπάθειες .
Την Εχει κάποιος εγκαταστήσει σε stick ?

MasterChief

Senior Member
6 January 2015
553
Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

ευχαριστώ για την απάντηση . Την εφαρμογή COSMOTE TV την εχω εγκαταστήσει και απο aptoide και απο store και σαν apk αρχείο και την OTT αλλά τίποτα σε όλες τις προσπάθειες .
Την Εχει κάποιος εγκαταστήσει σε stick ?

Το Amazon Fire TV εχει Android, οχι Android TV.
Ενδεχομενως να μην υποστηριζεται πλεον.

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,225
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα έπρεπε να παίζει η εφαρμογή για κινητά αλλά ίσως να το κλείδωσαν.

speed79

Senior Member
19 January 2010
558
Νομίζω ότι το firestick είναι android tv μονταρισμένο από την amazon . Και ο λόγος που δε σου παίζει είναι γιατί σε android tv θέλει από 8 και πάνω.

themis4

New member
17 September 2014
15
Νομίζω ότι το firestick είναι android tv μονταρισμένο από την amazon . Και ο λόγος που δε σου παίζει είναι γιατί σε android tv θέλει από 8 και πάνω.

Δεν υπάρχει κάποια μοντιφα να παίξει δηλαδή ?
Ωραία πάμε για νοβα .

MasterChief

Senior Member
6 January 2015
553

Ειναι σκετο Android.

speed79

Senior Member
19 January 2010
558
Αν είναι σκέτο android η εφαρμογή netflix που έχει μέσα γιατί είναι η έκδοση android tv και όχι η απλή έκδοση android? Επίσης ορισμένες εφαρμογές όταν τις κάνω εγκατάσταση θέλουν αυτές που είναι για android tv εκδόσεις η firestick εκδόσεις ο όχι τις απλές Android

MasterChief

Senior Member
6 January 2015
553
Αν είναι σκέτο android η εφαρμογή netflix που έχει μέσα γιατί είναι η έκδοση android tv και όχι η απλή έκδοση android? Επίσης ορισμένες εφαρμογές όταν τις κάνω εγκατάσταση θέλουν αυτές που είναι για android tv εκδόσεις η firestick εκδόσεις ο όχι τις απλές Android

Γιατι την εφαρμογη του Netflix την παιρνει απο το Amazon store (κι οχι το Google play store).
Αναφερεται ξεκαθαρα στο site της Amazon οτι το Fire stick φοραει Android κι οχι Android TV
https://developer.amazon.com/docs/fire-tv/fire-os-overview.html