Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μπορείς κανονικα να το βλέπεις. Ίσως χαζή ερώτηση αλλά έχεις το full pack ή sports pack;

Θα έπρεπε να έχεις κανονικα πρόσβαση. Τα υπόλοιπα sports τα βλέπεις κανονικα;

Και εγώ όταν είχα δορυφορικό sports pack και έβαλα την εφαρμογή στο Xiaomi δεν έπαιζε το 4Κ,
ήταν κλειδωμένο με λουκέτο μεσαίωνα.
Έληξε το συμβόλαιο, πήγα σε Full pack ott και προφανώς παίζει το 4Κ.
Μήπως το 4Κ στην εφαρμογή παίζει μόνο σε όσους έχουν το full δορυφορικό?
Μήπως κάτι μπερδεύουν καμιά φορά? (γιατί πρέπει να έχει πέσει πολύ δουλειά στον οτέ).

Το 4Κ παίζει μόνο στο φουλ πακέτο !
Έχω το σπορ δορυφορικό , και δεν το εμφανίζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα έπρεπε να εμφανίζεται κανονικα... Στείλτε ένα μήνυμα για να το δούνε.

Το 4K παίζει μόνο μέσω του android box της cosmote ? Γιατί στο mi box που το έχω εγκατεστημένο δεν βλέπω το κανάλι 4K.
Έχω το full pack...

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το 4K παίζει μόνο μέσω του android box της cosmote ? Γιατί στο mi box που το έχω εγκατεστημένο δεν βλέπω το κανάλι 4K.
Έχω το full pack...

Έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή από το store...δλδ υπαρχει η περίπτωση να έχεις βάλει χειροκίνητα αυτή για το κινητό πιο παλιά? Συνήθως ειναι δίπλα στο sport 9

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Όχι την έχω εγκαταστήσει από το playstore

Όχι την έχω εγκαταστήσει από το playstore

Κάτι έχει πάει λάθος. Για κάνε μια εκκαθάριση από από τις εφαρμογές και ξανά τρέξε την

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ok θα δοκιμάσω. Και στο κινητό που δεν το βλέπω δηλαδή είναι φυσιολογικό?

Σε ευχαριστώ ,θα το ελέγξω πάλι στο mi σε λίγες μέρες και ενημερώνω...

Παιδιά συνδέεται σε σας στην εφαρμογή; Σε μένα και στο κινητό και στην τηλεόραση (sony android tv) μου γράφει "έλεγξε τη σύνδεση σου" και δε μπαίνει καν. Ίντερνετ έχω κανονικά, δοκίμασα και με 4G του κινητού αλλά πάλι το ίδιο βγάζει

Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα σε shield του '17. Έχω επανεγκαταστήσει την εφαρμογή 5 φορές, έχω κάνει και clear cache, τζίφος! Τι γίνεται, ρε παιδιά;

Ένας κόκκινος κύκλος αριστερά από το πρόγραμμα του καναλιού ξέρουμε τι σημαίνει ;

Ότι είναι στα προτεινόμενα ;

Και πως αλλάζω τις επιλογές που κάνεις φτιάχνοντας προφίλ για το τι σ αρέσει χωρίς να φτιάξεις προφίλ από την αρχή ; Πχ να αφαιρέσεις από τις προτιμήσεις τα αθλητικά.

Ο μοβ κόκκινος κύκλος σημαίνει ότι αυτο το πρόγραμμα υπάρχει και σε replay tv.

Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και μια εβδομάδα σε shield του '17. Έχω επανεγκαταστήσει την εφαρμογή 5 φορές, έχω κάνει και clear cache, τζίφος! Τι γίνεται, ρε παιδιά;
το κάνει και στο καον της cosmote, φτιάχνει μόνο με εκκαθάριση data