Nέα Cosmote IP TV - OTT

Οπότε σε Android Box του εμπορίου απλά κατεβάζουμε το App της Cosmote απο το Google Store και λειτουργεί κανονικά? Και δουλεύει και απροβληματιστα στην Γερμανια?
Αν θελήσω να πάρω το Android Box της cosmote και ενω έχω ήδη τον δορυφορικό δεκτή, θα βλέπω παράλληλα και απο τις 2 συσκευές?

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Από Σεπτέμβριο μάλλον, μαζί με τη νέα σεζόν

Πήγα σήμερα σε κατάστημα Γερμανού. Τους εξήγησα οτι έχω εδώ και καιρό Cosmote TV δορυφορικό και οτι συνδέομαι κανονικά στην νέα υπηρεσία CosmotetvOTT μέσω λάπτοπ και ότι θέλω τον android TV box αποκωδικοποιητή γιατί δεν έχω smart TV και μου είπαν οτι το Cosmote TV OTT το έχουν δωρεάν οι υπάρχοντες συνδρομητές αλλα για 3 μήνες μόνο (απο πότε μετράει?) και ότι αν θέλω Cosmote TV OTT θα πρέπει να αλλάξω το δορυφορικό σε ΟΤΤ. Ισχύει κάτι τέτοιο ή έπεσα σε άσχετο υπάλληλο?
Έχω την εντύπωση ότι το Cosmote TV OTT το έχουν δωρεάν για πάντα οι υφιστάμενοι συνδρομητές και θέλω να πάρω το android TV Box της Cosmote (είτε δανειοχρήση είτε να το πληρώσω) για να βλέπω τα 4Κ κανάλια.

Δε νομίζω να στο δώσουν το box γιατί όντως το δίνουν με συνδρομή στο ott. Μπορείς όμως να πάρεις στην αγορά το xiaomi mi box s η το xiaomi mi tv stick και να βλέπεις κανονικά.

Θα βλέπω για πόσο καιρό όμως? αυτό με τους 3 μήνες δωρεάν που μου είπε με ξενέρωσε. Στην ουσία καταργούν το COSMOTE TV GO (το οποίο αν και με τόσο προβλήματα δούλευε κανονικά στο laptop και το είχα δωρεαν) και σου δίνουν δοκιμαστικα το νεο APP και μετά θα σου πουν πλήρωσε???

Θα γίνει νέο κανάλι Cinema 4K και θα ξεκινήσει και σύντομα ;

Που το είπαν αυτό βρε παιδιά , ...δεν το έχω διαβάσει κάπου.

Κάποιος που να γνωρίζει ας μας ενημερώσει !

Στη παρουσίαση της ΟΤΤ τον Δεκέμβριο είχε αναφερθεί.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα. έχω δορυφορικό sports pack και ΟΤΤ στο shield. Επειδή δεν έχω δει την εικόνα από το box του ΟΤΕ θέλω να ρωτήσω αν είναι ίδια με αυτή της σύνδεσης OTT στο shield ή είναι καλύτερη. Επίσης, γνωρίζει κάποιος αν το sports 4k θα δίνεται στους συνδρομητές full pack δορυφορικού για πάντα στο ΟΤΤ; Επίσης, γνωρίζει κάποιος γιατι δεν βλέπω το 4K κανάλι στο shield ενώ θα έπρεπε να το βλέπω κλειδωμένο;

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η εικόνα είναι ίδια.
Το 4Κ κανάλι μάλλον για πάντα θα δίνεται δωρεάν, δεν έχει αναφερθεί κάτι διαφορετικό.
Δεν εμφανίζεται γιατί μάλλον έχεις ενεργό το διακόπτη «η συνδρομή μου» πάνω δεξιά στα Κανάλια. Αν απενεργοποιήσεις τον διακόπτη, θα δεις και τα κανάλια που δεν περιέχονται με λουκέτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η εικόνα είναι ίδια.
Το 4Κ κανάλι μάλλον για πάντα θα δίνεται δωρεάν, δεν έχει αναφερθεί κάτι διαφορετικό.
Δεν εμφανίζεται γιατί μάλλον έχεις ενεργό το διακόπτη «η συνδρομή μου» πάνω δεξιά στα Κανάλια. Αν απενεργοποιήσεις τον διακόπτη, θα δεις και τα κανάλια που δεν περιέχονται με λουκέτο.

Ευχαριστώ

Σε επικοινωνία με το 13888, η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι εγώ (σαν συνδρομητής δορυφορικής), θα έχω δωρεάν το νέο Cosmote TV για πάντα (όπως είχαμε παλιά δηλαδή το cosmote tv go δωρεάν απλά αλλάζει σε cosmote tv). Ισχύει αυτό? έχω δηλαδή θέαση Cosmote TV απο κινητο/tablet/laptop δωρεάν για πάντα?

Και όσον αφορά το SPORT 4K τί γίνεται? μπορώ να το δώ ΜΟΝΟ εαν έχω συμβατή smart TV? έχω την LG C9 και δεν βρίσκω το App. Άλλη λύση είναι το android box της Cosmote αλλά δεν μου το στέλνουν ούτε με χρησιδάνειο, θέλει νέα επιπρόσθετη συνδρομή.

Να δοκιμάσω σε android box του εμπορίου? (πχ Xiaomi Mi Box S) ? Είμαστε σίγουροι ότι θα δουλεύει το App εκεί? Θα είναι νόμιμο?

Η συνδρομή σου κανονικά στην cosmote και δωρεάν έως 5 συσκευές αλλά θα βλέπεις σε 1.

Το "για παντα" δεν υπαρχει πουθενα
τι εννοεις δηλαδη μεχρι το 2057?

Εννοώ όπως ήταν μέχρι προ λίγου το COSMOTE TV GO, που το είχα για χρόνια δωρεάν

Σωστά, όπως ήταν το go δωρεάν είναι και αυτο.

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα.
Μοντέλο τηλεόρασης : Sony KD-49XF9005
Cosmote TV βλέπω μέσω του application της ίδιας της τηλεόρασης.
Διαθέτω και ένα BT ηχείο, το JBL Xtreme το πρώτο.

Συνδέω το ηχείο με την τηλεόραση μέσω Bluetooth, όλες οι εφαρμογές μου δίνουν ήχο κανονικά, δηλαδή YouTube - Netflix, εκτός από την εφαρμογή της Cosmote. Γυρίζω την έξοδο σε ηχοσύστημα από ηχεία τηλεόρασης και το ανάποδο, αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Καμιά ιδέα;

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk