Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω τους περιορισμούς σε αριθμό συσκευών και IP για ταυτόχρονη θέαση.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα στην παρέα , προσπαθώ να συνδεθώ στον υπολογιστή μέσω ott αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να εχω ενεργή σύνδεση. Στο κινητό όλα καλά παίζουν. Το Cosmote id άμα μπω στο My Cosmote υπάρχει εννοείτε ενεργή σύνδεση Tv. Τι μπορεί να γίνει για αυτό να καλέσω εξυπηρέτηση???

Καλησπέρα... έχει καταφέρει κάποιος να εγκαταστήσει το app σε f&u Android tv...??? Δεν υπάρχει στο playstore της...έχω προσπαθήσει και με sideload κάποια app αλλά τίποτα...

Επειδή το διαπίστωσα και την βδομάδα που μας πέρασε...στους αγώνες των ελληνικών ομάδων , η ταχύτητα σύνδεσης έπεφτε απίστευτα σε σχέση , με το τι ίσχυε λιγο πριν ή λιγο μετά από αυτούς. Κάνοντας χρήση του on στις ρυθμίσεις, ενώ η μέση ταχύτητα της σύνδεσης ειναι γύρω στα 45, στους αγώνες έφτανε ακόμα και 2....το εχει διαπίστωσει κανείς;

Sent from my iPad using Tapatalk

Κάνει και σε εσάς κοψίματα το Chelsea - Crystal Palace? Το σήμα του δέκτη στα settings πάντως είναι καμπάνα...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάνει και σε εσάς κοψίματα το Chelsea - Crystal Palace? Το σήμα του δέκτη στα settings πάντως είναι καμπάνα...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Όχι φίλε μου μια χαρά παίζει, είμαι με το το boxάκι OTT !!

Έχω κάνει ανανέωση το δορυφορικό πριν 3μηνες γίνεται να αλλάξω σε ΟΤΤ χωρίς κάποιο πέναλτι ?

Έχω κάνει ανανέωση το δορυφορικό πριν 3μηνες γίνεται να αλλάξω σε ΟΤΤ χωρίς κάποιο πέναλτι ?

Δωρεάν είναι για σένα. Κι εγώ σαν δορυφορικις,είχα αλλάξει το go σε OTT , το έβαλα σε κινητό και λαπτοπ και περιμενω να μπει η εφαρμογή στην LaG

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με την εφαρμογή σε mibox. Στα σπορ κανάλια η ποιότητα εικόνας ανεβοκατεβαίνει, δεν μπορείς να την διαλέξεις εσύ. Στο αντίστοιχο go μπορούσες. Μια στις τρεις που το ανοίγω στο live tv δεν εμφανίζει τίποτα, πρέπει να βγω και να ξαναμπώ. Πολλές φορές στο ζαπινγκ αν αλλάξω πάνω από πέντε καναλια μου πετά ξεπέρασες το όριο συσκευών για θέαση ενώ δε βλέπει κανείς άλλος ott.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δωρεάν είναι για σένα. Κι εγώ σαν δορυφορικις,είχα αλλάξει το go σε OTT , το έβαλα σε κινητό και λαπτοπ και περιμενω να μπει η εφαρμογή στην LaG

Και τιμή στο φουλ πακέτο να υποθέσω ότι δεν είναι η τιμή που έχουν δώσει στο δορυφορικό σωστά ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόλις τώρα μίλησα με cosmote και θέλουν 55 ευρώ για αλλαγή από δορυφορικό σε OTT ,όποτε δεν κάνω κάτι όταν λήξει το συμβόλαιο βλέπουμε .

Μόλις τώρα μίλησα με cosmote και θέλουν 55 ευρώ για αλλαγή από δορυφορικό σε OTT ,όποτε δεν κάνω κάτι όταν λήξει το συμβόλαιο βλέπουμε .

Το καλύτερο θα ήταν να κρατήσεις το δορυφορικό, και να έχεις το ΟΤΤ εκεί που χρειάζεσαι. Πχ σε ταμπλετ, κινητό ή/και ένα box για την smart TV αν δεν υποστηρίζει την εφαρμογή.
Έτσι διατηρείς το δικαίωμα της δεύτερης ταυτόχρονης μετάδοσης σε κανάλι αθλητικού περιεχομένου αν ποτέ το χρειαστείς, και φυσικά 2+1 συσκευές που θα παίζουν ταυτόχρονα εφόσον πάρεις και το έξτρα πακέτο συσκευών

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το καλύτερο θα ήταν να κρατήσεις το δορυφορικό, και να έχεις το ΟΤΤ εκεί που χρειάζεσαι. Πχ σε ταμπλετ, κινητό ή/και ένα box για την smart TV αν δεν υποστηρίζει την εφαρμογή.
Έτσι διατηρείς το δικαίωμα της δεύτερης ταυτόχρονης μετάδοσης σε κανάλι αθλητικού περιεχομένου αν ποτέ το χρειαστείς, και φυσικά 2+1 συσκευές που θα παίζουν ταυτόχρονα εφόσον πάρεις και το έξτρα πακέτο συσκευών

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ για την απάντηση το ποιο σωστό νομίζω είναι αυτό .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Θα ήθελα να μάθω τους περιορισμούς σε αριθμό συσκευών και διευθύνσεων IP για ταυτόχρονη θέαση.