Κάνει και σε εσάς κοψίματα το Chelsea - Crystal Palace? Το σήμα του δέκτη στα settings πάντως είναι καμπάνα...
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Έχω κάνει ανανέωση το δορυφορικό πριν 3μηνες γίνεται να αλλάξω σε ΟΤΤ χωρίς κάποιο πέναλτι ?
Sent from my iPad using Tapatalk
Δωρεάν είναι για σένα. Κι εγώ σαν δορυφορικις,είχα αλλάξει το go σε OTT , το έβαλα σε κινητό και λαπτοπ και περιμενω να μπει η εφαρμογή στην LaG
To mi box 3 και το mi tv stick. Τα ίδια κάνει και στα δυοΠοιο έχεις; Το 3 ή το s?
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καλύτερο θα ήταν να κρατήσεις το δορυφορικό, και να έχεις το ΟΤΤ εκεί που χρειάζεσαι. Πχ σε ταμπλετ, κινητό ή/και ένα box για την smart TV αν δεν υποστηρίζει την εφαρμογή.Μόλις τώρα μίλησα με cosmote και θέλουν 55 ευρώ για αλλαγή από δορυφορικό σε OTT ,όποτε δεν κάνω κάτι όταν λήξει το συμβόλαιο βλέπουμε .
Sent from my iPad using Tapatalk
Το καλύτερο θα ήταν να κρατήσεις το δορυφορικό, και να έχεις το ΟΤΤ εκεί που χρειάζεσαι. Πχ σε ταμπλετ, κινητό ή/και ένα box για την smart TV αν δεν υποστηρίζει την εφαρμογή.
Έτσι διατηρείς το δικαίωμα της δεύτερης ταυτόχρονης μετάδοσης σε κανάλι αθλητικού περιεχομένου αν ποτέ το χρειαστείς, και φυσικά 2+1 συσκευές που θα παίζουν ταυτόχρονα εφόσον πάρεις και το έξτρα πακέτο συσκευών
Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.