Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ναι δεν γινεται αθλητικά ταυτόχρονα από τον ίδιο λογαριασμό

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Κανένα κανάλι δεν αφήνει. Ούτε το Plus περιεχόμενο, ούτε το replay.

Δεν ξέρω βέβαια αν το δορυφορικό πιάνεται σαν μία συσκευή, και το app σαν δεύτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κανένα κανάλι δεν αφήνει. Ούτε το Plus περιεχόμενο, ούτε το replay.

Δεν ξέρω βέβαια αν το δορυφορικό πιάνεται σαν μία συσκευή, και το app σαν δεύτερο.
Εγω ξερω οτι δεν γίνεται σε δύο συσκευές για το OTT. Για δορυφορικό και ott δεν ξερω τι γίνεται

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες!

Μπορεις να βαλεις το ΟΤΤ σε μεχρι 5 συσκευες,αλλα μονο σε μια βλεπεις,δεν μπορεις ταυτοχρονα να βλεπεις σε δυο η περισσοτερες
Αν βλεπεις στο δορυφορικο μπορεις ταυτοχρονα να βλεπεις και στο ΟΤΤ,παλι ομως μονο σε μια συσκευη

Εγω ξερω οτι δεν γίνεται σε δύο συσκευές για το OTT. Για δορυφορικό και ott δεν ξερω τι γίνεται

Το δορυφορικό δεν πιανεται σαν συσκευή. Οπότε με το OTT ας πουμε στο λαπτοπ,παιζουν ταυτόχρονα. Αν βάλεις ταυτόχρονα OTT στην τηλεόραση και σε άλλη μια συσκευή, η δευτερη δεν θα παιξει. Σε κάθε περιπτωση ο δορυφορικος πελατης ειναι ευνοημένος αφου εχει δωρεάν το OTT, όπως είχε και το go.

Ote sport 4k..το τελευταίο είναι από τα sport

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ !
Δεν μπορούσα να το βρω ,γιατί στο τάμπλετ δεν υπάρχει!
Στην τηλεόραση που είναι 4κ το εμφανίζει....μυστήρια πράγματα.
Άρα η cosmote ξέρει τι συσκευές έχουμε...ελπίζω να μένει μόνο εκει:operator:

Έχω 24 γραμμή (11-12 max) και η εικόνα σε Sony 55" tv (XF9005) σπάει σχεδόν πάντα σε ποδοσφαιρικους αγώνες. Αν πάω σε VDSL 50 υπάρχει περίπτωση να έχω πάλι θέμα ; Κάποια προσωρινή λύση εκτός από το να μαλώνω με γυναίκα και παιδιά για τη χρήση internet που κάνουν την ίδια ώρα που βλέπω ; Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχω 24 γραμμή (11-12 max) και η εικόνα σε Sony 55" tv (XF9005) σπάει σχεδόν πάντα σε ποδοσφαιρικους αγώνες. Αν πάω σε VDSL 50 υπάρχει περίπτωση να έχω πάλι θέμα ; Κάποια προσωρινή λύση εκτός από το να μαλώνω με γυναίκα και παιδιά για τη χρήση internet που κάνουν την ίδια ώρα που βλέπω ; Ευχαριστώ
Σε 50αρα vdsl δεν θα έχεις θέμα

Βάλε 100αρα καλύτερα

Με 50αρα κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα, αγόρασα μία sony 65 ίντσες (KD65XH9096). έβαλα κανονικά την εφαρμογή, πέρασα ολα τα updates, αλλά χθες το βράδυ στον αγώνα της premier league, 4κ ανάλυση δεν είδα... η τηλεόραση παίζει κανονικά 4κ στο youtube. έψαξα για ρυθμίσεις στην εφαρμογή ανάλυσης εικόνας, τίποτα... γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δω τα sports που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη ανάλυση?

Μια από τα ίδια.
Νόμιζα ότι ειναι χαλασμένη η τηλεόραση (Sony και η δικιά μου)
Έβαλα YouTube και ολα καλα.
Ακόμα περιμένω το καινούργιο δορυφορικό δέκτη (χάλασε ο παλιός) για να δω τι κάνει εκεί το 4κ.
Μπας και στο app το 4κ είναι μόνο στο λογότυπο?

Μια από τα ίδια.
Νόμιζα ότι ειναι χαλασμένη η τηλεόραση
Έβαλα YouTube και ολα καλα.
Ακόμα περιμένω το καινούργιο δορυφορικό δέκτη (χάλασε ο παλιός) για να δω τι κάνει εκεί το 4κ.
Μπας και στο app το 4κ είναι μόνο στο λογότυπο?
4K μέσω δορυφόρου δεν θα πάρεις..

Θέλει 50αρα τουλάχιστον για το 4K κανάλι με το app..

50αρα γραμμή εχω και μάλιστα τώρα μόλις ,έκανα μια μέτρηση με τον Υπεριωνα και οι έδειξε 50,5 !!!
Αλλά 4κ εικόνα ,δεν έχω δει ακόμα.
Ενώ στο youtube βγάζει μάτι......εκτός και αν τα βιντεάκια του YouTube είναι τίποτα πουσαρισμένα προς εντυπωσιασμό .

(υπόψην ότι είναι καλωδιομένη με cat 6 σε fritz box ρούτερ)

4K είναι μόνο το κανάλι cosmote sport 4K και καταλαβαίνεις ότι η ανάλυση είναι 4K όταν λέει ultra hd κάτω αριστερά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

50αρα γραμμή εχω και μάλιστα τώρα μόλις ,έκανα μια μέτρηση με τον Υπεριωνα και οι έδειξε 50,5 !!!
Αλλά 4κ εικόνα ,δεν έχω δει ακόμα.
Ενώ στο youtube βγάζει μάτι......εκτός και αν τα βιντεάκια του YouTube είναι τίποτα πουσαρισμένα προς εντυπωσιασμό .

(υπόψην ότι είναι καλωδιομένη με cat 6 σε fritz box ρούτερ)
Μήπως αυτά τα βίντεο του youtube έχουν και hdr και για αυτό σου φαίνονται τόσο εντυπωσιακά;

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι πραγματικό 4K το Cosmote Sport 4K

Και στις δύο Samsung 4K τηλεοράσεις που έχω η εικόνα είναι η ίδια.
Ένα νορμάλ 1080p βλέπουν τα δικά μου μάτια !!

Στην αρχή νόμιζα πως θα φταίει το HDMI καλώδιο αλλά αν και το άλλαξα με
άλλο καλύτερο τελικά πήρα την ίδια εικόνα !

Δεν έχει καμία σχέση με το 4K υλικό που βλέπουμε από άλλες πηγές, δυστυχώς !

4K είναι μόνο το κανάλι cosmote sport 4K και καταλαβαίνεις ότι η ανάλυση είναι 4K όταν λέει ultra hd κάτω αριστερά.
Εχω 200αρα γραμμή, δεν έχω πρόβλημα bandwitdh, πχ τώρα στο spots 1 βλέπω lliverpool, δεν φαίνεται πουθενά το ultra hd. μήπως το έκοψαν λόγω lockdown για περιορισμό bandwitdh ή η εφαρμογή έχει θέμα? τσέκαρα κ το bandwidth στο fritz δεν φτάνει η tv τα 25 που θέλει το 4κ.

Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι πραγματικό 4K το Cosmote Sport 4K

Και στις δύο Samsung 4K τηλεοράσεις που έχω η εικόνα είναι η ίδια.
Ένα νορμάλ 1080p βλέπουν τα δικά μου μάτια !!

Στην αρχή νόμιζα πως θα φταίει το HDMI καλώδιο αλλά αν και το άλλαξα με
άλλο καλύτερο τελικά πήρα την ίδια εικόνα !

Δεν έχει καμία σχέση με το 4K υλικό που βλέπουμε από άλλες πηγές, δυστυχώς !
Διαφωνώ σε αυτό.. Στην εφαρμογή της LG με 100αρα γραμμή η εικόνα είναι κρύσταλλο..

Καμία σχέση με τα άλλα κανάλια..

Εχω 200αρα γραμμή, δεν έχω πρόβλημα bandwitdh, πχ τώρα στο spots 1 βλέπω lliverpool, δεν φαίνεται πουθενά το ultra hd. μήπως το έκοψαν λόγω lockdown για περιορισμό bandwitdh ή η εφαρμογή έχει θέμα? τσέκαρα κ το bandwidth στο fritz δεν φτάνει η tv τα 25 που θέλει το 4κ.
Δεν βλέπεις σε όλα τα sport 4K βρε..

Είπαμε είναι μετά το CS9..

51eaafaee38be91a9878572375294740.jpg