Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

https://www.novasports.gr/podosfair...to-germaniko-podosfairo-apokleistika-sti-nova
Το πήρε η nova το γερμανικό..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ενδιαφέρουσα η αναφορά στην ανακοίνωση ότι τα δικαιώματα τα πήρε κεντρικά ως group σε αρκετές χώρες και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Οπότε λογικά επωφελήθηκε και από οικονομίες κλίμακας.
Αν καταφέρει να κάνει διαπραγμάτευση πακέτο και για άλλα πρωταθλήματα-κανάλια-προϊόντα νομίζω θα βάλει δύσκολα στον ΟΤΕ καθώς θα καταφέρει να είναι πολύ ανταγωνιστική οικονομικά.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αναφέρθηκε και πριν στη μετάδοση του αεκ - οσφπ η απόκτηση του γερμανικού.
Χάνει πολλά ο ΟΤΕ και επί της ουσίας μένει με τα αθλητικά του άδεια από μεταδόσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το Αγγλικό το έχει με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων και δεν μπορεί για παράδειγμα να παίζει όλη την αγωνιστική κάθε σκ.
Επιπλέον αξιόλογο ελεύθερο πρωτάθλημα δεν υπάρχει. Επίσης αν θυμάμαι καλά η Γερμανία πουλάει και τη Β εθνική της πακέτο άρα χάνει και αυτό...
Να δω τι θα παίζει τώρα...
Και κάτι ακόμα.
Είναι μια εξέλιξη προς τα πίσω για το τοπίο της χώρας τηλεοπτικά μιας και παράλληλα χάνεται και η 4κ ζωντανή μετάδοση αυτών των πρωταθλητών και γυρνάμε πάλι στο άθλιο δορυφορικό σήμα με τις επιπτώσεις σε αυτό των καιρικών φαινομένων.
Τώρα ο ΟΤΕ που έστησε νέα πλατφόρμα με προώθηση αυτής βάση του 4κ και των αγώνων αυτού τι θα κάνει;

Φίλε μου είσαι τουλάχιστο υπερβολικός.

Στα prime γεγονότα την ποιότητα που έχει η Νόβα μέσω δορυφόρου , την παραγωγή στις μεταδόσεις με κάμερες , κλπ δεν τα έχει φτάσει ούτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ ο ΟΤΕ.
Το ότι έβαλε ΟΤΤ δεν είναι και καμία επανάσταση , εξάλλου οι περισσότεροι συνδρομητές παραμένουν μέσω δορυφόρου βλέποντας (όπως και εγώ μέχρι πριν μερικές ημέρες) μια μετριότατη εικόνα. Τους έχω στείλει 2-3 επιστολές ζητώντας απλά να κάνουν ότι και η Νόβα , να δίνουν priority και αυξημένο bandwidth σε 2-3 γεγονότα τη μέρα ώστε να απολαμβάνουμε σωστή εικόνα αλλά δε νοιάζεται ΚΑΝΕΙΣ...

Επίσης η αύξηση των συνδρομών τους τελευταίους 18 μήνες χωρίς να έχουν προσθέσει ΤΙΠΟΤΑ ήταν και ο λόγος που τους έκοψα.
Εκεί που δίναμε 15 ευρώ για το φουλ , πήγαμε για 15 για το αθλητικό και τώρα ζητούσαν 22..
Η αλαζονεία ξέρεις πληρώνεται , ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν νιώσει κατά καιρούς ότι έπιασαν τον παπά από τα γένια και το πλήρωσαν..

Μη μου πεις ότι δεν είχαν λεφτά να πάρουν έστω ένα από Ισπανικό-Γερμανικό γιατί δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως έγινε με το Ιταλικό που επειδή περίμεναν ότι η Νόβα είναι για κλείσιμο και δε θα κατέβει καν στο διαγωνισμό , έκαναν μια πρόταση για ΓΕΛΙΑ και το ΕΧΑΣΑΝ..

Πολλά τα αυτογκόλ και μαζεμένα αν θες την άποψη μου.
Θα δεις πως θα αρχίσουν να το μαζεύουν τώρα με "προσφορές" και μειώσεις τιμών στις συνδρομές...

Η εφαρμογη μου ξαφνικα εχει προβλημα και δεν ανοιγει. Μενει στο κυκλακι που φορτωνει στην αρχη. Εχω nvidia shield pro. Παιζει κανονικα εδω και καιρο. Εκανα και την αναβαθμιση της εφαρμογης αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι. Οταν κλεινω το nvidia και το ξανανοιξω μπαινει. Αν ομως βγω και κλεισω την εφαρμογη και παω να ξαναμπω δεν μπαινει. Συμβαινει και σε αλλους;

Απ'οτι φαινεται η cosmote δεν εβαλε μυαλο με την αποχωρηση discovery -eurosport-Serie A οπου μαλλον εχασε πολλους συνδρομητες ηρθε και αυτο,δλδ να χασει Ισπανικο(αν ισχυει) και Γερμανικο....Βλεπω τους περισσοτερους συνδρομητες να αλλαζουν πλατφορμα...

Έχασαν και το Ισπανικό.. Δεν μπορώ να καταλάβω θα έχουν sports καναλια μόνο για premier league και champion league?

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η εφαρμογη μου ξαφνικα εχει προβλημα και δεν ανοιγει. Μενει στο κυκλακι που φορτωνει στην αρχη. Εχω nvidia shield pro. Παιζει κανονικα εδω και καιρο. Εκανα και την αναβαθμιση της εφαρμογης αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι. Οταν κλεινω το nvidia και το ξανανοιξω μπαινει. Αν ομως βγω και κλεισω την εφαρμογη και παω να ξαναμπω δεν μπαινει. Συμβαινει και σε αλλους;
Κανονικά παίζει σε εμενα που έχω το nvidia shield tv pro επίσης.
Έχασαν και το Ισπανικό.. Δεν μπορώ να καταλάβω θα έχουν sports καναλια μόνο για premier league και champion league?
Το Ισπανικό ακόμα δεν είναι σίγουρο

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Φίλε μου είσαι τουλάχιστο υπερβολικός.

Στα prime γεγονότα την ποιότητα που έχει η Νόβα μέσω δορυφόρου , την παραγωγή στις μεταδόσεις με κάμερες , κλπ δεν τα έχει φτάσει ούτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ ο ΟΤΕ.
Το ότι έβαλε ΟΤΤ δεν είναι και καμία επανάσταση , εξάλλου οι περισσότεροι συνδρομητές παραμένουν μέσω δορυφόρου βλέποντας (όπως και εγώ μέχρι πριν μερικές ημέρες) μια μετριότατη εικόνα. Τους έχω στείλει 2-3 επιστολές ζητώντας απλά να κάνουν ότι και η Νόβα , να δίνουν priority και αυξημένο bandwidth σε 2-3 γεγονότα τη μέρα ώστε να απολαμβάνουμε σωστή εικόνα αλλά δε νοιάζεται ΚΑΝΕΙΣ...

Επίσης η αύξηση των συνδρομών τους τελευταίους 18 μήνες χωρίς να έχουν προσθέσει ΤΙΠΟΤΑ ήταν και ο λόγος που τους έκοψα.
Εκεί που δίναμε 15 ευρώ για το φουλ , πήγαμε για 15 για το αθλητικό και τώρα ζητούσαν 22..
Η αλαζονεία ξέρεις πληρώνεται , ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν νιώσει κατά καιρούς ότι έπιασαν τον παπά από τα γένια και το πλήρωσαν..

Μη μου πεις ότι δεν είχαν λεφτά να πάρουν έστω ένα από Ισπανικό-Γερμανικό γιατί δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως έγινε με το Ιταλικό που επειδή περίμεναν ότι η Νόβα είναι για κλείσιμο και δε θα κατέβει καν στο διαγωνισμό , έκαναν μια πρόταση για ΓΕΛΙΑ και το ΕΧΑΣΑΝ..

Πολλά τα αυτογκόλ και μαζεμένα αν θες την άποψη μου.
Θα δεις πως θα αρχίσουν να το μαζεύουν τώρα με "προσφορές" και μειώσεις τιμών στις συνδρομές...

Τουλάχιστον δεν ζητάνε κάτι 60αρια πού ζηταγε η νοβα όταν ήταν μονοπώλιο. Για αυτό και μας κακοφαινεται λίγο

Τουλάχιστον δεν ζητάνε κάτι 60αρια πού ζηταγε η νοβα όταν ήταν μονοπώλιο. Για αυτό και μας κακοφαινεται λίγο

Φίλε μου το έγραψα ξεκάθαρα ότι το ΠΛΗΡΩΣΑΝ.. Δεν έχω πουθενά μετοχές για να με νοιάζει..

Και τώρα η Νόβα έχει αρχίσει ΠΑΛΙ τα περίεργα.. 25 ευρώ για το sports pack που ουσιαστικά είναι 27.5 γιατί έχει ανασταλεί το τέλος όταν το δίνει ΧΟΝΔΡΙΚΗ σε Voda και Wind στα 8-10 ευρώ.

Και έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να το ονομάζουν και προσφορά..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Φιλικά πάντα...

Η δεδομένη ύπαρξη του 4κ έστω και σε μικρό εύρος συνδρομητών, ήταν μια κάποια βελτίωση της ποιότητας παροχών.
Ανεξάρτητα πόσοι είχαν δορυφόρο ή ott είναι μια υπαρκτή παροχή που χάνεται. Να στο πω αλλιώς ;
Φτιάχνει η νόβα ott με 4κ, επιλέγεις παροχο και βλέπεις. Τώρα πας ένα βήμα πίσω και πληρώνεις συνδρομή χωρίς να μπορείς να αξιοποιήσεις το περιεχόμενο που οι λίγες πουλάνε και η τβ σου μπορεί να παίξει.
Με όλα του τα προβλήματα το ott (hdr), στο αθλητικό του περιεχόμενο ήταν η μόνη υπαρκτή επιλογή για να δούμε 4k από ελληνικό κανάλι.
Προσωπικά μπορώ να υπολογίσω από που θα κόψω 20-25 για νόβα χωρίς να μου περισσεύουν βεβαίως αλλά δεν θέλω πάλι πιάτα, πρόβλημα σήματος με τον αέρα κλπ.
Με βάση αυτό έγραψα τα παραπάνω...
Τώρα αν η νόβα έχει καλή ποιότητα, η δική μου εμπειρία είναι από θέαση αγώνων σε καφέ κλπ. Δεν με ικανοποίησε ποτέ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Επίσης κυκλοφορεί ότι έχει χάσει και κάτι από cl ο ΟΤΕ. Τι ξέρουμε;

@geovrettos Ο αγώνας της Τετάρτης θα μεταδίδεται και από ελεύθερο κανάλι!!!

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Αυτό είναι το λιγότερο μιας και όπως διαβάζω απλά το mega θα παίζει ένα ματς της Τετάρτης και όλα τα άλλα στον ΟΤΕ.
Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ χάνει το σύνολο των μεταδόσεων των ΣΚ.

"To Champions League επιστρέφει στο MEGΑ.
Το «Μεγάλο Κανάλι» μπαίνει ξανά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση από τη σεζόν 2021-2022 και για τρία χρόνια- Θα δείχνει τον καλύτερο αγώνα της Τετάρτης και όλους τους τελικούς...Επίσης το Mega θα μεταδώσει και τους τρεις τελικούς του UEFA SUPER CUP κάθε χρονιά, αρχίζοντας από το καλοκαίρι του 2021."

Αν ισχύει το παραπάνω μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.

Πάρτε τα δικαιώματα για ΟΛΟ το ΝΒΑ , κάντε ένα κανάλι αποκλειστικά για ΝΒΑ και δείξτε αγώνες μέχρι να σβήσει ο ήλιος μπα και το σώσετε εκεί στην Κοτε.

Πολύ καλύτερη από αυτή που είχε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αν και μου κόλλησε δύο φορές.

Εμένα πάντως στο tv box της Xiaomi το 4Κ μαυρίζει η εικόνα για αρκετά δευτερόλεπτα,μετά δείχνει κανονικά και μετά ξανά μαύρο...

Ότι και να πουμε είναι χοντρή νίλα και δεν ανά πληρώνεται στα αθλητικά. Εκτός αν λήγουν φέτος τα δικαιώματα από κάποια πρωταθληματα. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι ο ΟΤΕ ανανεώνει Bundesliga κάθε 2 χρόνια ενώ η Nova την πηρε για 4.

Ότι και να πουμε είναι χοντρή νίλα και δεν ανά πληρώνεται στα αθλητικά. Εκτός αν λήγουν φέτος τα δικαιώματα από κάποια πρωταθληματα. Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι ο ΟΤΕ ανανεώνει Bundesliga κάθε 2 χρόνια ενώ η Nova την πηρε για 4.

Φίλε μου λύσεις υπάρχουν. Αρχές Δεκέμβρη πέρυσι ανανέωσα με 15 ευρώ το sports pack το οποιο έγινε 13.6 με την κατάργηση του τελους.

Φέτος μου ζήτησαν 20 χωρίς το τέλος , μιλάμε για 45% αύξηση χωρίς να έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.

Άσε που έκαναν την ΥΠΕΡΤΑΤΗ φουστια σε εμάς που είχαμε sports pack μέσω δορυφόρου. ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ sports 4Κ παρότι αφορά ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Ξέρεις ο διαβολος όμως έχει κοντά ποδάρια..

Μειώνουν την τιμουλα εκεί που πρέπει , αφού ξέμειναν από ποδόσφαιρο τα ΣΚ βάζουν επιπλέον μπασκετακι , προσθέτουν και 2-3 ΣΟΒΑΡΑ και ΒΑΡΒΑΤΑ κανάλια και η ζωή συνεχίζεται.

Business as usual..