Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT
Αναφέρθηκε και πριν στη μετάδοση του αεκ - οσφπ η απόκτηση του γερμανικού.
Χάνει πολλά ο ΟΤΕ και επί της ουσίας μένει με τα αθλητικά του άδεια από μεταδόσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το Αγγλικό το έχει με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων και δεν μπορεί για παράδειγμα να παίζει όλη την αγωνιστική κάθε σκ.
Επιπλέον αξιόλογο ελεύθερο πρωτάθλημα δεν υπάρχει. Επίσης αν θυμάμαι καλά η Γερμανία πουλάει και τη Β εθνική της πακέτο άρα χάνει και αυτό...
Να δω τι θα παίζει τώρα...
Και κάτι ακόμα.
Είναι μια εξέλιξη προς τα πίσω για το τοπίο της χώρας τηλεοπτικά μιας και παράλληλα χάνεται και η 4κ ζωντανή μετάδοση αυτών των πρωταθλητών και γυρνάμε πάλι στο άθλιο δορυφορικό σήμα με τις επιπτώσεις σε αυτό των καιρικών φαινομένων.
Τώρα ο ΟΤΕ που έστησε νέα πλατφόρμα με προώθηση αυτής βάση του 4κ και των αγώνων αυτού τι θα κάνει;
Φίλε μου είσαι τουλάχιστο υπερβολικός.
Στα prime γεγονότα την ποιότητα που έχει η Νόβα μέσω δορυφόρου , την παραγωγή στις μεταδόσεις με κάμερες , κλπ δεν τα έχει φτάσει ούτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ ο ΟΤΕ.
Το ότι έβαλε ΟΤΤ δεν είναι και καμία επανάσταση , εξάλλου οι περισσότεροι συνδρομητές παραμένουν μέσω δορυφόρου βλέποντας (όπως και εγώ μέχρι πριν μερικές ημέρες) μια μετριότατη εικόνα. Τους έχω στείλει 2-3 επιστολές ζητώντας απλά να κάνουν ότι και η Νόβα , να δίνουν priority και αυξημένο bandwidth σε 2-3 γεγονότα τη μέρα ώστε να απολαμβάνουμε σωστή εικόνα αλλά δε νοιάζεται ΚΑΝΕΙΣ...
Επίσης η αύξηση των συνδρομών τους τελευταίους 18 μήνες χωρίς να έχουν προσθέσει ΤΙΠΟΤΑ ήταν και ο λόγος που τους έκοψα.
Εκεί που δίναμε 15 ευρώ για το φουλ , πήγαμε για 15 για το αθλητικό και τώρα ζητούσαν 22..
Η αλαζονεία ξέρεις πληρώνεται , ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν νιώσει κατά καιρούς ότι έπιασαν τον παπά από τα γένια και το πλήρωσαν..
Μη μου πεις ότι δεν είχαν λεφτά να πάρουν έστω ένα από Ισπανικό-Γερμανικό γιατί δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως έγινε με το Ιταλικό που επειδή περίμεναν ότι η Νόβα είναι για κλείσιμο και δε θα κατέβει καν στο διαγωνισμό , έκαναν μια πρόταση για ΓΕΛΙΑ και το ΕΧΑΣΑΝ..
Πολλά τα αυτογκόλ και μαζεμένα αν θες την άποψη μου.
Θα δεις πως θα αρχίσουν να το μαζεύουν τώρα με "προσφορές" και μειώσεις τιμών στις συνδρομές...