Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
Δεν είναι δύο συγχρονισμοί, είναι ένα modem και ένα router/ap.
Δυο συγχρονισμοί δεν είναι μεν αλλά βγαίνεις με δυο διαφορετικές wan ip. Το speedport ΔΕΝ είναι σε bridge mode

Όποιος θέλει πληροφορίες ας στείλει ένα pm (μην χαλάμε το νήμα)

Έχω πολλά χρόνια το cinema tv μέσω δορυφόρου. Επειδή στην ανανέωση φέτος μου δίνουν τιμή καταλόγου, σκέφτομαι να το κόψω και να πάω στο cinema tv ott.
Έχω γραμμή adsl vodafone με ταχύτητα max ~ 8-9Mbps. Θα έχω πρόβλημα θεωρείτε; Αξίζει να αλλάξω πλατφόρμα;
Αν την στιγμή που θα παρακολουθείς το ott cosmote δεν κάνει χρήση της γραμμής και κάποιος άλλος στο σπίτι, δηλαδή έχεις και τα 9 mbps για το streaming, τότε θα είσαι οριακά στα 1080 χωρίς πρόβλημα.

Δυο συγχρονισμοί δεν είναι μεν αλλά βγαίνεις με δυο διαφορετικές wan ip. Το speedport ΔΕΝ είναι σε bridge mode

Όποιος θέλει πληροφορίες ας στείλει ένα pm (μην χαλάμε το νήμα)

Καλά, δεν είναι και ανακάλυψη νέας Σελήνης.
Διπλή κλήση PPPoE και απλή διασύνδεση μεταξύ των modem/router (OTE) <=> Router (Asus/Mikrotik/TP-Link/etc).
Το κάνουμε χρόνια τώρα πολύ πριν φτάσουμε στην VDSL :D

• Like
Reactions: nasosmp
Έχω πολλά χρόνια το cinema tv μέσω δορυφόρου. Επειδή στην ανανέωση φέτος μου δίνουν τιμή καταλόγου, σκέφτομαι να το κόψω και να πάω στο cinema tv ott.
Έχω γραμμή adsl vodafone με ταχύτητα max ~ 8-9Mbps. Θα έχω πρόβλημα θεωρείτε; Αξίζει να αλλάξω πλατφόρμα;
Μην αλλάξεις...αφού έτσι κι αλλιώς μπορείς να έχεις και το ΟΤΤ δωρεάν....και δεν θα σε καλύψει και η ταχύτητα.....

• Like
Reactions: antonispgs
Μια χαρά θα τον καλύψει η ταχύτητα. 6-7 Mbps τρώνε τα 1080p του OTT.
Το ερώτημα είναι: Το Rally Acropolis στα 25 fps θα το δούμε; 😬

Πως δείχνει 1080i50 η τηλεόραση; Έχω δει βίντεο στο YouTube που με το 50 η μετάδοση είναι πολύ ωραία, ομαλή κλπ.....πως γίνεται να δείχνει έτσι η τηλεόραση; (Samsung)

Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις, σε 1080i50 είναι.
Το πως το εμφανίζει τηλεόραση από τηλεόραση, διαφέρει.
Σίγουρα δεν θα έπρεπε να έχει κομπιάσματα η κίνηση, δείτε τις ρυθμίσεις του εκάστοτε συστήματος interpolation/black frame insertion του κάθε κατασκευαστή.

• Like
Reactions: sgatz and kostthem
Καλημέρα λεβέντες, είμαι συνδρομητής Νόβα και θέλω να πάρω σύνδεση ott του ΟΤΕ, γίνεται; Σε τι τιμή παίζει και ταυτόχρονα σε πόσες συνδέσεις θα μπορώ να συνδεθώ ταυτόχρονα;

ΟΌλα τα αθλητικά κανάλια παίζουν άθλια... Η μπάλα δεν κυλάει ομαλά ενώ οι γραμμές σπάνε... Επανεκκίνηση και σε ρουτερ και σε μποξ και το ίδιο χάλι παραμένει... Η εξυπηρέτηση πελατών που χρεώνει την κλήση από το κινητό σου κλείνει την γραμμή μιας και όλες οι γραμμές είναι κατελμενες...
Ντροπή απλά...

ΟΌλα τα αθλητικά κανάλια παίζουν άθλια... Η μπάλα δεν κυλάει ομαλά ενώ οι γραμμές σπάνε... Επανεκκίνηση και σε ρουτερ και σε μποξ και το ίδιο χάλι παραμένει... Η εξυπηρέτηση πελατών που χρεώνει την κλήση από το κινητό σου κλείνει την γραμμή μιας και όλες οι γραμμές είναι κατελμενες...
Ντροπή απλά...
Σε όλα τα κανάλια σπάνε τα καρέ

Ντροπή απλά...

Κακώς καλείς την εξυπηρέτηση. Να καλέσεις τις βλάβες στο 13788, δωρεάν από όλα τα σταθερά και κινητά

Να επισημάνω ότι μέσω της εφαρμογής στην σμαρτ τβ δεν υπάρχει το πρόβλημα.. Προφανώς ευθύνεται το μπαξ μιας και έχω αλλάξει και όλα τα καλώδια

• Like
Reactions: panathas1985
Γειά σας, μήπως ξέρει κανείς να μου πει. Έχω cosmote router στο σαλόνι. Σε άλλο όροφο του σπιτιού έχω δεύτερο router cosmote. Για χρόνια έβγαζα το καλώδιο από το ένα, το έβαζα στο άλλο και είχα ίντερνετ. Δεν φτάνει το σήμα WiFi ούτε με repeater και μέσω δικτύου ρεύματος έχει αποτύχει, μεγάλη ιστορία. Εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο router δεν συγχρονίζει. Αντίθετα το πρώτο router στο σαλόνι όταν το μετέφερα στην θέση που είναι το δεύτερο λειτουργούσε κανονικά. Υπάρχει κάποιο κλείδωμα του router ή μπορώ να αγοράσω ένα δεύτερο να κάνω την δουλειά μου μιας και της cosmote το δεύτερο μάλλον χάλασε;

Tp-link Deco M4 ή M5 και καθάρισες.
Στο σπίτι μου με 3 ορόφους έχω κάνει ένα ενιαίο δίκτυο με 3 συσκευές deco M5 και έχω παντού WiFi χωρίς αποσυνδέσεις μεταξύ των ορόφων (mesh WiFi).

Ο κατάλογος ανά είδος των ντοκυμαντέρ του national που βρίσκεται στο ott της cosmotetv?

Ο κατάλογος ανά είδος των ντοκυμαντέρ του national που βρίσκεται στο ott της cosmotetv?
Πας στα Ντοκυμαντερ στην αριστερη ανοιγομενη στηλη,και μετα κατεβαινεις ωσπου βρισκεις το National Geographic.Εκει τα εχει.

Παιδιά ερώτηση σε δορυφορική φουλ πακ αν έχω 2 συσκευές έξτρα μπορώ να δω και στις 3 ταυτόχρονα φόρμουλα 1 ? δηλαδή δορυφορική τηλεόραση , ένα κινητό, και μια Σμαρτ tv με το app cosmotetv

Ευχαριστώ

Παιδιά ερώτηση σε δορυφορική φουλ πακ αν έχω 2 συσκευές έξτρα μπορώ να δω και στις 3 ταυτόχρονα φόρμουλα 1 ? δηλαδή δορυφορική τηλεόραση , ένα κινητό, και μια Σμαρτ tv με το app cosmotetv

Ευχαριστώ
Αθλητικά μπορείς να δεις ένα κανάλι στο δορυφορικό και ένα ταυτόχρονα στο ott. Αλλά επειδή την φόρμουλα 1 την δείχνει και η ερτ τότε ναι μπορείς από 3 ταυτόχρονα αν έχεις πακέτο extra συσκευών.

Αθλητικά μπορείς να δεις ένα κανάλι στο δορυφορικό και ένα ταυτόχρονα στο ott. Αλλά επειδή την φόρμουλα 1 την δείχνει και η ερτ τότε ναι μπορείς από 3 ταυτόχρονα αν έχεις πακέτο extra συσκευών.
Αν ήταν τότε ποδοσφαίρικος αγώνας π.χ Παναθηναϊκός-απολλων θα γινόταν με 3 ταυτόχρονα χώρις έξτρα συσκευές?
Ευχαριστώ