Το πρόβλημα πρέπει να είναι κάπου στο οικιακό δίκτυο γιατί με δεδομένα κινητής παίζει σωστά. Τελικά έχω εικόνα αλλά περίπου 2-3 λεπτά μετά. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και παλιότερα με Eurosport player, που δεν έλυσα ποτέ. Το μυστήριο συνεχίζεται...Σήμερα διαπίστωσα τόσο στη εφαρμογή στο κινητό ίδιο και στο mi box που έχω ότι δεν μου παίζουν οι σειρές, ταινίες, ντοκυμαντέρ και replay ενώ δεν έχω πρόβλημα με κανάλια. Έχει τύχει σε κάποιον τέτοιο πρόβλημα;
Δοκίμασε να το βάλεις στο δικό σου κινητό μπαίνει?Καλησπέρα.Ειχα ρωτήσει πριν κάποιες μέρες για το θέμα που έχω να συνδεθώ με τα στοιχεία ενος φίλου.Μου βγάζει μήνυμα δεν διαθέτεις ενεργη συνδρομή cosmote tv.Σημερα μου έδωσε το ok να μπω με τα στοιχεία του στο my cosmote και είδα ότι είναι ενεργοποιημένη κανονικά η νέα cosmote tv όπως λέει φαντάζομαι την ott. Στο κινητό του μπαίνει κανονικά.Στην τηλεόραση μου, βγάζει το παραπάνω μύνημα.Καμια ιδέα κανείς;Να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο το έχει αποκλείσει.Μια φορά πήρε περίμενε μια ώρα και του είπαν αλλά αντί άλλων.Συγκεκριμενα του είπανε πως ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει δικό του κωδικό εννοώντας προφανώς τα ξεχωριστά προφίλ.Καμμια ιδέα κάποιος;
Όχι μου λέει ότι και στην τηλεόραση.Δοκίμασε να το βάλεις στο δικό σου κινητό μπαίνει?
Απλά δεν σου δίνει σωστούς κωδικούς και σε δουλεύει....Καλησπέρα.Ειχα ρωτήσει πριν κάποιες μέρες για το θέμα που έχω να συνδεθώ με τα στοιχεία ενος φίλου.Μου βγάζει μήνυμα δεν διαθέτεις ενεργη συνδρομή cosmote tv.Σημερα μου έδωσε το ok να μπω με τα στοιχεία του στο my cosmote και είδα ότι είναι ενεργοποιημένη κανονικά η νέα cosmote tv όπως λέει φαντάζομαι την ott. Στο κινητό του μπαίνει κανονικά.Στην τηλεόραση μου, βγάζει το παραπάνω μύνημα.Καμια ιδέα κανείς;Να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο το έχει αποκλείσει.Μια φορά πήρε περίμενε μια ώρα και του είπαν αλλά αντί άλλων.Συγκεκριμενα του είπανε πως ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει δικό του κωδικό εννοώντας προφανώς τα ξεχωριστά προφίλ.Καμμια ιδέα κάποιος;
Αφού με τους ίδιους κωδικούς βλέπει κανονικά τη τηλεόραση στο My Cosmote![]()
Φίλε μήπως το έχει απενεργοποίησει κάποια στιγμή γιατί στο λέω, εγώ έχω δορυφορική και στο profile μου στο my cosmote έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις το cosmote tv δεν ξέρω αν βοηθάωΟ φίλος λέει ότι ενώ βλέπει τη τηλεόραση στο My Cosmote, με το ίδιο Cosmote ID του εμφανίζει στην εφαρμογή της Cosmote TV ότι δεν υπάρχει συνδρομή.
Να αλλάξει κωδικό. Δεν θα δει διαφορά αλλά ας το δοκιμάσει.
Άκυρο λες πώς είναι ενεργοποιημένη στο profileΦίλε μήπως το έχει απενεργοποίησει κάποια στιγμή γιατί στο λέω, εγώ έχω φοροδιαφυγή και στο profile μου στο my cosmote έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις το cosmote tv δεν ξέρω αν βοηθάω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.