Από τι παίζεις από box η από smart?Εδω και 2 βραδια βλεποντας ταινια, ξαφνικα η ταινια κολλαει, παγωνει η εικονα και συνεχιζει μετα απο λιγο ή δεν συνεχιζει καν. Επανεκκινηση....και ξανα τα ιδια μετα. Εχω 50αρα Cosmote και πιανω 53. Τι μπορει να συμβαινει;
Box της cosmote με wifiΑπό τι παίζεις από box η από smart?
Wifi η καλώδιο ethernet?
Παίζει να κάνει διακοπές το wi fi γιατί μετράει και η απόσταση από το ρούτερ.Box της cosmote με wifi
Πολύ καλή προσφοράΣήμερα με πήρανε πάλι από την cosmote και μου δίνουν το full pack μαζί με το ίντερνετ 50αρι στα 49.90 και επιπλέον 5€ έκπτωση για τον πρώτο χρόνο στο συμβόλαιο του κινητού μου και το σκέφτομαι.Καλη περίπτωση ακούγεται
.
Όχι καθόλουΣτον Ολυμπιακό έχετε αλλαγή στην ανάλυση ;
Ναι για περίπου 2 δευτερόλεπτα μειώνεται η ανάλυσηΣτον Ολυμπιακό έχετε αλλαγή στην ανάλυση ;
Εγώ που ρώτησα ένα φίλο τεχνικό μου εξήγησε ότι εκείνη την ώρα φορτώνεται ο server με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκώσει όλο το φορτίο.Χθες βλέποντας το παιχνίδι του Πάοκ μέσω της εφαρμογής είχα πάρα πολλές μεταπτώσεις στην ποιότητα με το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να παίζει σε 576p και ανά διαστήματα 360p. Προσπαθώντας να αποκλείσω τα πιθανά συμπτώματα που να το προκαλούν αυτό ήθελα να ρωτήσω αν και άλλος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα σε ώρες αιχμής και σε ώρες που έχει ζωντανά παιχνίδια. Παρακολουθώ από Mi Box S και στην αρχή υποψιαζόμουν μήπως έχει πρόβλημα το Mi Box και μου το προκαλεί αυτό παρόλα αυτά δοκιμάζοντας λίγο νωρίτερα να συνδεθώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα και η ποιότητα μένει καρφωμένη στο 1080p δοκιμάζοντας διάφορα κανάλια. Υπόψιν το Mi Box συνδέεται με ethernet οπότε αποκλείουμε και την πιθανότητα παρεμβολής στο wifi. Η σύνδεση μου είναι Nova 50mbps οπότε είτε το πρόβλημα είναι στο κομμάτι της Nova και μπουκώνει το δίκτυο καθώς η γραμμή κλειδώνει στα 54998 με attainable περίπου στα 80000 οπότε θεωρώ πως και από εκεί είμαστε σχετικά εντάξει είτε απλά οι σέρβερ της κοσμοτέ δεν μπορούν να σηκώσουν τον φόρτο και ρίχνουν την ποιότητα. Επίσης άλλη μια υποψία μου είναι η υπερφόρτωση της καμπίνας κυρίως σε βραδινές ώρες καθώς αυτό το φαινόμενο το παρατήρησα και άλλες μέρες. Έχει κανένας άλλος παρόμοια προβλήματα σε live παιχνίδια?
Άρα στην ουσία καταλήγουμε ότι δεν έχει το επαρκές bandwidth αυτή τη στιγμή η υπηρεσία ώστε να είναι πλήρως λειτουργική σε ώρες αιχμής. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να κάνουν κάποια αναβάθμιση.Εγώ που ρώτησα ένα φίλο τεχνικό μου εξήγησε ότι εκείνη την ώρα φορτώνεται ο server με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκώσει όλο το φορτίο.
Γιατί τι γίνεται θέλουν συνδρομητές ξέρουν πόσους έχουν ακριβώς και δεν κάνουν τίποτα.
Αν έχεις αυτή την δυνατότητα καλύτερα σε δορυφόρο.Πιο αξιόπιστη ποιότητα εικόνας.Σε κανένα μήνα τελειώνει το ΟΤΤ και είμαι σε δίλλημα να το ανανεώσω η να πάω ξανά δε δορυφόρο ;
Δορυφόρο αφού ούτως ή άλλως θα έχεις την εφαρμογή της cosmote tv αν έχεις κάποιο box.Σε κανένα μήνα τελειώνει το ΟΤΤ και είμαι σε δίλλημα να το ανανεώσω η να πάω ξανά δε δορυφόρο ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.