Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εμείς που έχουμε ήδη το υβριδικό, θα έχουμε δωρεάν το smart tv app οπως και του δορυφορικου; Δεν έχω δει να αναφέρεται πουθενά

Έχουμε καμία πληροφορία εμείς που έχουμε multiroom πως γίνεται να έχουμε την νέα υπηρεσία σε δυο τηλεοράσεις ταυτόχρονα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μία χαζή ερώτηση. Αυτός που θα πάρει το box της Cosmote δεν μπορεί μέσω Chromecast να δει Netflix? Άρα προς τι η απαγόρευση εγκατάστασης της εφαρμογής?

Εν τέλει όσοι έχουν τώρα Cosmote TVμεσω δορυφόρου, σε λίγους μήνες θα έχουν και OTT, ή έχω καταλάβει κάτι λάθος;
Στο ΟΤΤ θα είναι είτε στο box είτε σε smart TV;

Θα το ξαναπώ με τον κίνδυνο να ξαναγίνω κουραστικός σε κάποιους αλλά πρέπει να ακουστεί μήπως πάει στους κατάλληλους ανθρώπους. Το λέω καθημερινά στο 13888 και έχω στείλει email τόσο στο εμπορικό τμήμα μέσω της φόρμας όσο και στην ομάδα ανάπτυξης των εφαρμογών μέσω playstore.
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΤΤ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ SPEEBOOSTER. ΧΑΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΓΡΑΜΜΗΣ ADSL ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VDSL.

Παίρνω αφορμή από το μήνυμα σου για να πω ότι ίσως θα έπρεπε να δίνουν το router του speedbooster σε όλους τους πελάτες cosmote tv ott.
Γιατί το λέω αυτό? Από την παρασκευή το μεσημέρι έχω βλάβη στο σταθερό και στο internet και στον ΟΤΕ δεν έχει ιδρώσει το αυτί τους. Η αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο είναι τεράστια, το κατάστημα της cosmote κλειστό, και προφανώς λόγω της απεργίας δεν κινείται τίποτα. Με λίγα λόγια μπορεί να μείνω χωρίς γραμμή για αρκετές μέρες.
Αν είχα επιλέξει λοιπόν να πάω στη νέα υπηρεσία εκτός από internet δεν θα είχα ούτε τηλεόραση. Θα μπορούσαν λοιπόν να ενεργοποιούν τα mobile data δωρεάν για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Που καταλήγω? προσωπικά η γραμμή μου είναι άψογη όταν λειτουργεί, καρφωτή 50αρα, αλλά τι να το κάνω όταν σε περίπτωση βλάβης καθυστερούν τόσο πολύ να ανταποκριθούν? με τη καρδιά να σκεφτώ να βάλω τη νεα υπηρεσία τώρα?

Συν τα χρήματα που θα κέρδιζαν από όσους ενεργοποιούσαν το πακέτο speedbooster, εφόσον το διαφήμιζαν ως αναβάθμιση/προαπαιτούμενο για τη νέα υπηρεσία. Πραγματικά δεν βγάζει νόημα η απόφασή τους. Ένας τεχνικός του 13888 μου είπε ότι μάλλον επειδή η iptv χρησιμοποιεί αρκετά δεδομένα, δε γίνεται προς το παρόν. Θα συμφωνούσα αλλά στο μεταξύ μέσω plex (για παράδειγμα) θα στριμάρω αντίστοιχα (και πολύ περισσότερα αναλόγως το bitrate κατά περίπτωση) δεδομένα και εκεί το speedbooster με έχει σώσει.

Επισης να παρατηρήσω ότι και η κίνηση της εικόνας κυρίως στα πανελλαδικά κανάλια δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.. για την ωρα μένω στο box και δε γυρίζω ακόμα στη δορυφορικη που ειχα τόσα χρόνια με πολύ καλύτερη εικονα μακράν..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συν τα χρήματα που θα κέρδιζαν από όσους ενεργοποιούσαν το πακέτο speedbooster, εφόσον το διαφήμιζαν ως αναβάθμιση/προαπαιτούμενο για τη νέα υπηρεσία. Πραγματικά δεν βγάζει νόημα η απόφασή τους. Ένας τεχνικός του 13888 μου είπε ότι μάλλον επειδή η iptv χρησιμοποιεί αρκετά δεδομένα, δε γίνεται προς το παρόν. Θα συμφωνούσα αλλά στο μεταξύ μέσω plex (για παράδειγμα) θα στριμάρω αντίστοιχα (και πολύ περισσότερα αναλόγως το bitrate κατά περίπτωση) δεδομένα και εκεί το speedbooster με έχει σώσει.

Οσον αφορα το speedbooster, υπαρχουν τεχνικοι περιορισμοι.
10 ατομα να βλεπουν απο την ιδια κεραια, θα πεσει το δικτυο της κεραιας.
Δυστυχως το φασμα δεν ειναι απεριοριστο, αμα δεν συγχρονιζεις σε μια κανονικη ταχυτητα το δορυφορικο ειναι μονοδρομος.

Οσον αφορα το speedbooster, υπαρχουν τεχνικοι περιορισμοι.
10 ατομα να βλεπουν απο την ιδια κεραια, θα πεσει το δικτυο της κεραιας.
Δυστυχως το φασμα δεν ειναι απεριοριστο, αμα δεν συγχρονιζεις σε μια κανονικη ταχυτητα το δορυφορικο ειναι μονοδρομος.

Ας ελπίσουμε ότι με το 5g αυτοί οι περιορισμοί θα αρθούν. Διότι vdsl εδώ που είμαι δυστυχως δεν προβλέπεται. Αν και όπως είπα, εγώ μια χαρά κάνω streaming πολλές φορές χρησιμοποιώντας μόνο το speedbooster και είμαι σίγουρος ότι το κάνουν και άλλοι.

Σκέφτομαι να βάλω το νέο box συγχρονίζω 19.000 στα (16 Mbps πραγματικά download με 17)
Πιστεύετε εικόνα θα είναι καλύτερη συγκριτικά με το δορυφορικό της Cosmote;

Εβαλα σήμερα το Sports Pack standalone (συμβόλαιο 1 χρόνο και box) κυρίως γιατί η ποιότητα του δορυφορικού (πάει στην αδελφή μου πλέον) ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου. Μετά από λίγες ώρες χρήσης επιβεβαιώνω ότι ακόμα και στην ταπεινή 10άρα σύνδεσή μου, η ποιότητα εικόνας είναι αισθητά καλύτερη του δορυφορικού. Πιο καθαρή, χωρίς το φλουτάρισμα του χαμηλού bitrate του δορυφόρου.
Λείπουν όμως αρκετά από τα ελεύθερα κανάλια του δορυφόρου. Ενδεικτικά το FOX sports, το Fox σειρές, πολλά ειδησεογραφικά και άλλα. Για μένα πάντως αξίζει η αλλαγή. Κρίμα που το Full Pack είναι στα 28 από 22 που πλήρωνα έως τώρα.
Ως προς το HDR πάντως δεν βλέπω τρόπο απενεργοποίησης. Σε κάποιες TV ίσως να κάνει τα χρώματα να φαίνονται ξεθωριασμένα. Στη Sony XF9005 πάντως που έχω ενερογποίησα το HDR10+ και είναι μια χαρά.

παιδιά για το hdr , δε μπορειται να το απενεργοποιήσετε από την τηλεόραση για την συγκεκριμένη θύρα HDMI που το έχετε συνδέσει;

Καλημέρα στην ομάδα. Έχω 2-3 ερωτησούλες...
1) Το chromecast πως λειτουργει με απλά βήματα, μπορεί να μας δώσει κάποιος οδηγίες αν το έχει δοκιμάσει? (από κινητό με apk που το υποστηρίζει στην τηλεόραση του δέκτη ΟΤΤ)
2) Μπορεί κάποιος να μην έχει καθόλου profil έτσι ώστε ο δέκτης να εισέρχεται αμέσως στα κανάλια χωρίς να είναι υποχρεωμένος να βάζει συνεχώς το pin του?
3) Με το δορυφορικό δέκτη είχα έναν ασύρματο σένσορα για λειτουργία του τηλ/ρίου του δέκτη από άλλη τηλεόραση.
4) Το usb του δέκτη γιατί δεν δουλεύει κανονικά (εγγραφές - εγκατάσταση apk κ.λ.π.)?
Τώρα με την αλλαγή του δέκτη σε ΟΤΤ αυτός ο σένσορας δεν λειτουργεί. Ξέρει κάποιος να μου πει τι χρειάζεται να κάνω προκειμένου να έχω σε λειτουργία το τηλ/ριο από άλλη τηλεόραση εκτός αυτής του δέκτη?
Συμπερασματικά ο δέκτης είναι πολύ περιορισμένος σε δυνατότητες....και μην νομίζετε ότι έχετε ένα κινέζικο boxακι με απεριόριστες δυνατότητες!!
Έφαγα 4-5 ώρες να εγκαταστήσω όλα τα καλούδια του kodi και τελικά δεν λειτουργούν όπως αλλού.......Περιορισμούς λοιπόν παντού και δεν ξέρω αν συμφέρει να πάει κανείς στα 28 (22 με τον δορυφορικό) με τέτοιες δυνατότητες του δέκτη.
Καλό είναι κατά την γνώμη μου να περιμένετε το apk! Μην βιάζεστε και κάνετε σαν τις........σε χαρέμι!

Την ώρα που παρακολουθούσα το Nat. Geogr. και το βιντεάκι "Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ" ανά 5/λεπτο έβγαζε και ένα κόμπιασμια (χρονοκαθυστέρηση με αυτόματη επιδιόρθωση), κάτι σαν του παλιούς δίσκους βινυλίου που η βελόνα αν δεν ήταν καθαρή πηδούσε!!!
+1 όποιοι το θυμούνται....
Ταυτόχρονα το pc ήταν ανοιχτό και κατέβαζε από το uploaded ένα αρχειάκι με ταχύτητα μόνο με 50κ σε σύνδεση 50/αρα VDSL!
Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι τα πράγματα δεν είναι καλά για το boxάκι και την Cosmote (δεν υπάρχει ομαλή ροή). Μάλιστα αρχίζω να αισθάνομαι ότι χάρη τους κάνουμε που είμαστε beta testers και ως τέτοιοι θα έπρεπε να μας το είχανε δώσει φθηνότερα!!!!
Χρυσή Συμβουλή: Αν δεν έχετε πρόβλημα με το δορυφορικό μην κάνετε προς το παρόν καμία αλλαγή σε ΟΤΤ. Έχουν αναφερθεί δεκάδες προβλήματα πιο πάνω και ακόμη να τα διορθώσουν (είτε γιατί δεν μπορούν είτε γιατί δεν τα ξέρουν!).
Όποιοι μάλιστα έχουν και oled οθόνη τους κλαίω κυριολεκτικά με το boxάκι της Cosmote!! Είναι εύκολο να την ξεχάσεις στο menu της cosmote, μόλις τελειώσει ένα βιντεάκι! Εύκολο να γίνει το Burn -in μιας και ο δέκτης δεν έχει Scr. Saver!
Καμιά απάντηση για τα παραπάνω που έθεσα?
Χρόνια πολλά για σήμερα τα Χριστούγεννα....