Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παίδες έχω μια σμαρτ lg του 2016 πως μπορώ να δω κοσμοτε τβ εκτός του μποξ; Το έχω στο άλλο δωμάτιο το κοσμοτε μποξ. Εφαρμογή κοσμοτε δεν βλέπω στο app της lg
Είναι παλιά η τβ οπότε μάλλον δεν υποστηρίζει το πολύ πολύ παίρνεις ένα mi tv stick με κάνα 30αρι και κάνεις την δουλειά σου

Είναι παλιά η τβ οπότε μάλλον δεν υποστηρίζει το πολύ πολύ παίρνεις ένα mi tv stick με κάνα 30αρι και κάνεις την δουλειά σου
Όχι Mi stick θα σε βρίζει όλη μέρα..... Να πάρει τουλάχιστον Mi box 2gen..... Ή κάποιο άλλο.....

Καλησπερα
Εχω cosmote tv full pack,αν ενεργοποιησω το πακετο των εξτρα συσκευων θα μπορω να βλεπω παραλληλα σε τρεις συσκευες αθλητικα?
Μια στο δορυφορικο και δυο ott?
Το εχει τεσταρει κανεις?

Καλησπερα
Εχω cosmote tv full pack,αν ενεργοποιησω το πακετο των εξτρα συσκευων θα μπορω να βλεπω παραλληλα σε τρεις συσκευες αθλητικα?
Μια στο δορυφορικο και δυο ott?
Το εχει τεσταρει κανεις?
Μπορείς κανονικά ναι.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς κανονικά ναι.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα με το δορυφορικό έχουμε 3 παράλληλες θεάσεις σε αθλητικά (1 δορυφορο και 2 ott) στο ίδιο κανάλι, σε διαφορετικά σπίτια;
Τις extra συσκευές από τις ενεργοποιείτε;
Ευχαριστώ

Άρα με το δορυφορικό έχουμε 3 παράλληλες θεάσεις σε αθλητικά (1 δορυφορο και 2 ott) στο ίδιο κανάλι, σε διαφορετικά σπίτια;
Τις extra συσκευές από τις ενεργοποιείτε;
Ευχαριστώ
Φίλε το έκανα εγώ, ενεργοποίησα μέσα την εφαρμογή τα 5 ευρώ extra και είδα ταυτόχρονα το cosmote sport σε δορυφορικό, xiaomi box και στην Samsung tv. Και στο tablet έβλεπα εκτός τα αθλητικά. Για να έβλεπα στο tablet τα αθλητικά θα έπρεπε να έβαζα τα cinema στο xiaomi η Samsung tv. Δοκίμασα και με data κινητού και είδα κανονικά από το tablet ταυτόχρονα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Από διαφορετική ip μπορείς και πάλι να τα βλέπεις όλα αυτά;
Πριν ενεργοποιήσω τα 5 ευρώ, έβλεπα σε δορυφορικό και εγώ σε άλλο σπίτι με xiaomi box. Τώρα αυτό που ενεργοποίησα για περισσότερες συσκευές δοκίμασα μόνο με data κινητού και είδα. Δεν δοκίμασα σε άλλο σπίτι αλλά λογικά θα γίνεται.

Πάντως
Η ενεργοποίηση πακέτου είναι το multi room?
Όχι, μέσα στην εφαρμογή πας cosmote tv στα πρόσθετα πακετα και πρώτα αν δεν το έχεις κάνει είδη κανείς πρώτα ενεργοποίηση το δωρεάν streaming, και μετά μόλις ενεργοποιηθεί αυτό βάζεις και το extra με 5 ευρώ επιπλέον. Δηλαδή σε μένα δύο πακέτα εχουν ενεργοποιηθεί. Πρώτα κάνεις το δωρεάν και περιμένεις για το άλλο.

Τα εχουμε γραψει παιδια σε προηγουμενες σελιδες πολλες φορες εχω απαντησει και σε αρκετα μηνυματα πανω σε αυτο φαινεται τωρα το ακουσε ο κοσμος οποτε θελει να ειναι 100% σιγουρος για οτι ισχυει.
Στο δορυφορικο με +5 ευρω εχουμε 3 ταυτοχρονα αθλητικα καναλια 1 δορυφορικο+2 ΟΤΤ συν ενα ακομα οτι θελουμε συνολο 4
Στο streaming OTT εχουμε 3 συσκευες δωρεαν ταυτοχρονες απο τις οποιες 2 αθλητικα
Δεν παιζει ρολο η IP μπορειτε μεχρι και σε εξωτερικο να δειτε απο οσο γνωριζω.
Το netflix δεν μπαινει μεσα σε ολο αυτο και συνεχιζει κανονικα ο περιορισμος της IP στις ταυτοχρονες συσκευες.

Πάντως

Όχι, μέσα στην εφαρμογή πας cosmote tv στα πρόσθετα πακετα και πρώτα αν δεν το έχεις κάνει είδη κανείς πρώτα ενεργοποίηση το δωρεάν streaming, και μετά μόλις ενεργοποιηθεί αυτό βάζεις και το extra με 5 ευρώ επιπλέον. Δηλαδή σε μένα δύο πακέτα εχουν ενεργοποιηθεί. Πρώτα κάνεις το δωρεάν και περιμένεις για το άλλο.
Καλημέρα.

Εγώ έχω ενεργοποιημένο το δωρεάν streaming από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά η επιλογή των extra συσκευών δεν μου εμφανίζεται

Τα εχουμε γραψει παιδια σε προηγουμενες σελιδες πολλες φορες εχω απαντησει και σε αρκετα μηνυματα πανω σε αυτο φαινεται τωρα το ακουσε ο κοσμος οποτε θελει να ειναι 100% σιγουρος για οτι ισχυει.
Στο δορυφορικο με +5 ευρω εχουμε 3 ταυτοχρονα αθλητικα καναλια 1 δορυφορικο+2 ΟΤΤ συν ενα ακομα οτι θελουμε συνολο 4
Στο streaming OTT εχουμε 3 συσκευες δωρεαν ταυτοχρονες απο τις οποιες 2 αθλητικα
Δεν παιζει ρολο η IP μπορειτε μεχρι και σε εξωτερικο να δειτε απο οσο γνωριζω.
Το netflix δεν μπαινει μεσα σε ολο αυτο και συνεχιζει κανονικα ο περιορισμος της IP στις ταυτοχρονες συσκευες.
Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα.

Εγώ έχω ενεργοποιημένο το δωρεάν streaming από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά η επιλογή των extra συσκευών δεν μου εμφανίζεται
Περίεργο, εμένα με το εμφάνιζε από την αρχή και το ενεργοποίησα πριν λίγες μέρες. Full pack έχω.

Πριν ενεργοποιήσω τα 5 ευρώ, έβλεπα σε δορυφορικό και εγώ σε άλλο σπίτι με xiaomi box. Τώρα αυτό που ενεργοποίησα για περισσότερες συσκευές δοκίμασα μόνο με data κινητού και είδα. Δεν δοκίμασα σε άλλο σπίτι αλλά λογικά θα γίνεται.
Κανονικά γίνεται από όπου θες.Κανένας περιορισμός. Σε κάποιους δορυφορικούς ( σαν εμένα) μας έχουν δώσει δωρεάν τις εξτρα συσκευές όταν καταργήθηκε το replay tv. και το έχουν ακόμα δωρεάν.

Καλημέρα.

Στον Skyworth το έχει συνδέσει κάποιος να περνάει μέσω denon AVR?
Εάν ναι τι format ήχου βλέπει;

Ενώ στο παρελθόν έβλεπα DD+ μετά τις τελευταίες δυο αναβαθμίσεις του box στο Android 12 βλέπω PCM 5.1
Κοινώς έχει χαθεί το bitstream σε όλες τις εφαρμογές

Διευκρίνηση το Netflix περνάει κανονικά atmos

Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε οτι με +5 στο δορυφορικο, θα μπορουν να βλεπουν αλλοι δυο ιντερνετικα ταυτοχρονα τα αθλητικα; Για να κοψει ο πατερας μου τη νοβα. Δεν μας ενδιαφερει το eurosport που χανουμε.

Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε οτι με +5 στο δορυφορικο, θα μπορουν να βλεπουν αλλοι δυο ιντερνετικα ταυτοχρονα τα αθλητικα; Για να κοψει ο πατερας μου τη νοβα. Δεν μας ενδιαφερει το eurosport που χανουμε.
το δοκίμασα και χτες και σήμερα. Με +5 στο δορυφορικό (εξτρά συσκευές) έβλεπα Cosmote Sport 1 σε τρεις συσκευές ταυτόχρονοα (τηλεόραση/δορυφόρος, λάπτοπ, κινητό) συν ένα μη αθλητικό κανάλι (Cosmote cinema 3) στο κινητό της γυναίκας.