Nέα Cosmote IP TV - OTT

μόλις μου στείλανε το cosmote id μέσω sms για τους 3 μήνες δωρεάν έχοντας το δορυφορικό hybrid(Cinema pack). στο κινητό μου που δοκίμασα παίζει μια χαρά(Samsung Note 10+). η ερώτησή μου είναι πως μπορώ να το δοκιμάσω στην TV? έχω την Philips 55Oled903 αλλά στο playstore που έψαξα δεν βρήκα την εφαρμογή Cosmote TV. Φυσικά τίποτα ούτε στο Nvidia Shield TV 2019. μόνο με το box θα μπορώ να βλέπω στην TV μου??? με το θέμα με το HDR που είναι μονίμως ενεργοποιημένο ισχύει και στα ελληνικά κανάλια? αυτή την στιγμή το hybrid μου έχει λήξει. έχοντας 50αρα VDSL να πάω στο box? με φοβίζει και αυτό το μόνιμα ενεργοποιημένο HDR. δεν θέλω να πάρω στα χέρια την Oled μου. και μια τελευταία ερώτηση. το box τι μάρκα είναι? κωδικός κτλ. για να δω αν μπορώ να το δουλεύω με το Logitech ultimate harmony remote. ευχαριστώ φίλοι μου!!!

για εμας που έχουμε το δορυφορικο και εχουμε και το go μας προσφερει κατι παραπανω το OTT ? εχω full pack ολα τα καναλια

Το κανάλι 4k και καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως. Μετά, το ότι δεν επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες.

Το κανάλι Motorvision το έχει κανένα πακέτο γενικά;

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις είδα ότι έγινε ενημέρωση της εφαρμογής με μικροβελτιωσεις ...

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής (cosmote) η εικόνα είναι πλέον smooth χωρίς σπασίματα στην κίνηση που είχα ως τώρα

μόλις μου στείλανε το cosmote id μέσω sms για τους 3 μήνες δωρεάν έχοντας το δορυφορικό hybrid(Cinema pack). στο κινητό μου που δοκίμασα παίζει μια χαρά(Samsung Note 10+). η ερώτησή μου είναι πως μπορώ να το δοκιμάσω στην TV? έχω την Philips 55Oled903 αλλά στο playstore που έψαξα δεν βρήκα την εφαρμογή Cosmote TV. Φυσικά τίποτα ούτε στο Nvidia Shield TV 2019. μόνο με το box θα μπορώ να βλέπω στην TV μου??? με το θέμα με το HDR που είναι μονίμως ενεργοποιημένο ισχύει και στα ελληνικά κανάλια? αυτή την στιγμή το hybrid μου έχει λήξει. έχοντας 50αρα VDSL να πάω στο box? με φοβίζει και αυτό το μόνιμα ενεργοποιημένο HDR. δεν θέλω να πάρω στα χέρια την Oled μου. και μια τελευταία ερώτηση. το box τι μάρκα είναι? κωδικός κτλ. για να δω αν μπορώ να το δουλεύω με το Logitech ultimate harmony remote. ευχαριστώ φίλοι μου!!!
Αυτό μπορεί να παίξει και σε άλλο δίκτυο όπως το go?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής (cosmote) η εικόνα είναι πλέον smooth χωρίς σπασίματα στην κίνηση που είχα ως τώρα
Εμένα πάλι ιδια μου φαίνεται η χαλια κίνηση.. τουλάχιστον στα της digea..

Αυτό μπορεί να παίξει και σε άλλο δίκτυο όπως το go?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το δοκίμασα αλλά πιστεύω πως παίζει κανονικά!!! Από τρίτη θα έχω το box οπότε θα τεστάρω αρκετά πράγματα και θα τα αναφέρω εδώ για να γνωρίζετε όλοι!!!
ελπίζω να μην το μετανιώσω για το box γιατί το πήρα με 12μηνη δέσμευση(ποιο χαμηλή πχ 3 μήνες δεν παίζει). οπότε θα έχω προς το παρόν και το δορυφορικό που έχει λήξει το συμβόλαιο και το OTT.
Οπότε αν δουλεύει όπως πρέπει το OTT θα καταργήσω το δορυφορικό εντελώς. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος!!!

Αν τυχών δώσουν την δυνατότητα να πάρουν την υπηρεσία αυτόνομη με την προϋπόθεση να έχεις καλό Internet θα μαζέψουν πολλοί χρήμα. Πολλοί είναι δεσμευμένη με συμβόλαια σε άλλα δίκτυα.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπερα σημερα βαλαμε το ΟΤΤ προερχομενος απο δορυφορικο, ηθελα να ρωτησω επειδη δε τα παμε καλα με τα μενου, τα κουτακια και τα βελακια στο box υπαρχει δυνατοτητα να αλλαχτει το "theme" σε κατι ποιο απλοικο που να μοιαζει με αυτο του δορυφορικου αποκωδικοποιητη? Επισης μιας και δινει 4 επιπλεον συσκευες σε μια δευτερη smart tv θα μπορουμε να βλεπουμε κι εκει cosmote μεσω ομως της ιστοσελιδας cosmoteott.gr ? Λογικα ναι μιας και στον υπολογιστη παιζει κανονικα? Ευχαριστω.

Καλησπερα σημερα βαλαμε το ΟΤΤ προερχομενος απο δορυφορικο, ηθελα να ρωτησω επειδη δε τα παμε καλα με τα μενου, τα κουτακια και τα βελακια στο box υπαρχει δυνατοτητα να αλλαχτει το "theme" σε κατι ποιο απλοικο που να μοιαζει με αυτο του δορυφορικου αποκωδικοποιητη? Επισης μιας και δινει 4 επιπλεον συσκευες σε μια δευτερη smart tv θα μπορουμε να βλεπουμε κι εκει cosmote μεσω ομως της ιστοσελιδας cosmoteott.gr ? Λογικα ναι μιας και στον υπολογιστη παιζει κανονικα? Ευχαριστω.
Για την πρώτη ερώτηση δεν αλλάζει το theme. Η smart TV δεν έχει το ίδιο λογισμικό με τον υπολογιστή. Αλλά στον επόμενο μήνα θα βγει ειδική εφαρμογή. Σημειωτέον ότι θα μπορείς να δεις τα αθλητικά μόνο σε μία smart TV ταυτόχρονα.

..ειδα στο replaytv το the new Pope.. κονσέρβα δηλαδή και η εικόνα ομολογουμένως ήταν το κάτι άλλο.. μπράβο.

Για την πρώτη ερώτηση δεν αλλάζει το theme. Η smart TV δεν έχει το ίδιο λογισμικό με τον υπολογιστή. Αλλά στον επόμενο μήνα θα βγει ειδική εφαρμογή. Σημειωτέον ότι θα μπορείς να δεις τα αθλητικά μόνο σε μία smart TV ταυτόχρονα.

Καταλαβα.. Αφου ομως σε ιστοσελιδα μπαινεις οπως ολες οι αλλες δεν ανοιγεις καποια εφαρμογη στην τηλεοραση και κανεις login και βλεπεις κανονικα. Εκτος κι αν ανοιγει καποιος περιεργος player που δεν υποστηριζεται απο την Tv?

εκανα εκ νεου προσπαθεια να κανω screen mirroring στην lg τηλεοραση απο το windows 10 pc και ενω συνδεεται κανονικα η εικονα πλεον δεν μεταφερεται στην tv
πριν απο περιπου 3 εβδομαδες δουλευε κανονικα οποτε πηραν και εκει τα μετρα τους

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

εκανα εκ νεου προσπαθεια να κανω screen mirroring στην lg τηλεοραση απο το windows 10 pc και ενω συνδεεται κανονικα η εικονα πλεον δεν μεταφερεται στην tv
πριν απο περιπου 3 εβδομαδες δουλευε κανονικα οποτε πηραν και εκει τα μετρα τους

Την μιζέρια τους πήρανε

Όλες οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες αυτού του τύπου που έχουνε εφαρμογές έχουνε επιλογή cast και βλέπεις στην τηλεόραση , ο cosmote παίρνει τα μετρα του στην βλακεία