Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε την σύγκριση με το δορυφορικό. Στο δορυφορικό έχει ολόκληρο το πρόγραμμα του MEGA σε replay tv ενώ στο ΟΤΤ έχει 4 εκπομπές. Μεγάλο μείον. Αρκετό για έχω για ένα χρόνο ακόμα δορυφορικό.
Απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι στο ΟΤΤ δεν έχει το ίδιο replay με το δορυφορικό???
1 μέρα είναι στον αέρα το Mega ας περιμένουμε λίγο. Μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπερασμα.
Νομίζω δεν ισχύει. Αλλά και να ισχύει , δεν είναι μεγάλο μείον!!! Για μένα.
Και έχει δίκιο ο άλλος φίλος. Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το Mega με κανάλι 4Κ? Μην ξεχνάτε ότι είναι ακόμα αρχή. Κάποια στιγμή , σίγουρα θα βάλουν και άλλα 4Κ κανάλια. Έχουμε μέλλον ακόμα. Δεν είναι όπως το δορυφορικό αν υπάρχει bandwidth κτλ.

Να ξαναρωτήσω. Όταν γράφει για 2 διαφορετικές συσκευές να παρακολουθούμε ταυτόχρονα σημαίνει σε δυο διαφορετικά σπίτι και οι δυο αν είμαστε; Πχ μπορώ να βάλω μια συνδρομή και να την μοιραστώ με τον πατέρα μου που ζει στο πατρικό του ώστε να βλέπουμε και οι δυο ταυτόχρονα;

Να ξαναρωτήσω. Όταν γράφει για 2 διαφορετικές συσκευές να παρακολουθούμε ταυτόχρονα σημαίνει σε δυο διαφορετικά σπίτι και οι δυο αν είμαστε; Πχ μπορώ να βάλω μια συνδρομή και να την μοιραστώ με τον πατέρα μου που ζει στο πατρικό του ώστε να βλέπουμε και οι δυο ταυτόχρονα;
Ναι θα μπορούσε να λειτουργήσει. Μόνο εκτός από τα αθλητικά.

Ναι θα μπορούσε να λειτουργήσει. Μόνο εκτός από τα αθλητικά.

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις μήπως αν η εφαρμογή COSMOTE ott που είχε και καταργήθηκε στο store Samsung αν θα ξαναβγεί;
Δεν θα χρειαζόμαστε πλέον δορυφόρο έτσι; Θα στριμαρουμε από τη 50αρα μας δηλαδή ο καθένας;

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις μήπως αν η εφαρμογή COSMOTE ott που είχε και καταργήθηκε στο store Samsung αν θα ξαναβγεί;
Δεν θα χρειαζόμαστε πλέον δορυφόρο έτσι; Θα στριμαρουμε από τη 50αρα μας δηλαδή ο καθένας;
Μέχρι τέλη του μήνα θα βγει σίγουρα η εφαρμογή για τηλεοράσεις Samsung. Μέχρι μέσα Μαρτίου θα βγουν και για Sony.

Μέχρι τέλη του μήνα θα βγει σίγουρα η εφαρμογή για τηλεοράσεις Samsung. Μέχρι μέσα Μαρτίου θα βγουν και για Sony.

Δηλαδή αν βάλουμε το πλήρες μπουκέτο 2 άτομα αν βγαίνει από 25 ευρώ το μήνα σε καθένα μας θα αναλογεί 12,50 ευρώ το μήνα περίπου σωστά;(σκέφτομαι να βάλω ένα για εμένα και ένα στο πατρικό μου)

Δεν έχουν θέμα που θα είναι από διαφορετικά ip έτσι;(ποδόσφαιρο δεν προλαβαίνουμε να δούμε)

Σε ευχαριστώ για όλα.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν γίνεται όπως με ενημέρωσαν αν και στο site τους λέει άλλα.

Η εφαρμογή είναι πάλι λαιβ σε Samsung
a56027a41bfeec3efd228210b07b27b9.jpg

Κρίμα που δεν έχει Λίβερπουλ σήμερα το 4Κ να το τσεκάρουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Την έβαλα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Την προηγούμενη φορά που την είχαν βγάλει στον αέρα την έριξαν ή όσοι την είχαν τους έμεινε?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Την έβαλα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Την προηγούμενη φορά που την είχαν βγάλει στον αέρα την έριξαν ή όσοι την είχαν τους έμεινε?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Εγώ δεν την έσβησα ποτέ και τυχαία έκανα πριν δοκιμή να δω αν μπαίνει και έμπαινε.

Παίζει η εφαρμογή να υπάρχει σε Samsung smart tv του 2015? Ή να μην μπω καν στον κόπο να ψάξω?

Άποψη κανείς για ποιότητα εικόνας στο ματς τώρα (Ατλέτικο-Λίβερπουλ);
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μέτρια..έως κακή θα έλεγα

Παιδιά ερώτηση... Μόνο σε εμένα αργούν οι υπότιτλοι στα κανάλια ντοκιμαντέρ 2 με 3 δευτερόλεπτα; βλέπω από το TV box. Υπάρχει τρόπος επίλυσης του προβλήματος;

Δηλαδή αν βάλουμε το πλήρες μπουκέτο 2 άτομα αν βγαίνει από 25 ευρώ το μήνα σε καθένα μας θα αναλογεί 12,50 ευρώ το μήνα περίπου σωστά;(σκέφτομαι να βάλω ένα για εμένα και ένα στο πατρικό μου)

Δεν έχουν θέμα που θα είναι από διαφορετικά ip έτσι;(ποδόσφαιρο δεν προλαβαίνουμε να δούμε)

Σε ευχαριστώ για όλα.
28 κάνει το full πακέτο , και μέχρι τέλος 2020 υπάρχει προσφορά 4 συσκευές με ταυτόχρονη προβολή σε 2 απ' αυτές , εκτός των αθλητικών που έχει μονή προβολή.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιου είδους έλεγχος.
Δεν νομίζω να υπάρχει έλεγχος για ίδια IP. Γιατί ο ένας θα μπορεί να βλέπει σπίτι και ο άλλος έξω με 4G ή σε κάποιο άλλο σπίτι με σίγουρα άλλη IP.
Αυτός είναι βέβαια και ο λόγος που θα πληρώνεις έξτρα 5 . Για να έχεις 2 συσκευές όπου θέλεις και όχι στο ίδιο σπίτι.
Άρα πιστεύω κανονικά θα δουλεύει .
Εγώ που δοκίμασα σε καφετέρια μια χαρά έπαιζε η 2η συσκευή.