Μπορείς να δεις με chromecast αν έχεις θα ήταν καλό γιατί θα γλυτώναμε μπαταρία από το κινητό
Για το app μιλάμε μέχρι να βγει κάποια, εφαρμογή για, τηλεόρασηΝα διευκρινισω οτι δεν πηρα το box αλλα πηρα τη συνδρομη για φορητες συσκευες.Η ταχυτητα adsl ηταν περιπου 8 mbps download αλλα δεν ειχε κανενα σπασιμο ουτε σε συνεχομενες εναλλαγες καναλιων.
Τωρα οσον αφορα το chromecast πρεπει να ψαξω σε ποιο κιβωτιο ειναι πεταμενο.
Αν καποιος αλλος φιλος απο το φορουμ ειναι πιο ευκαιρος
Να διευκρινισω οτι δεν πηρα το box αλλα πηρα τη συνδρομη για φορητες συσκευες.Η ταχυτητα adsl ηταν περιπου 8 mbps download αλλα δεν ειχε κανενα σπασιμο ουτε σε συνεχομενες εναλλαγες καναλιων.
Τωρα οσον αφορα το chromecast πρεπει να ψαξω σε ποιο κιβωτιο ειναι πεταμενο.
Αν καποιος αλλος φιλος απο το φορουμ ειναι πιο ευκαιρος
Για το app μιλάμε μέχρι να βγει κάποια, εφαρμογή για, τηλεόραση
Ναι από σήμερα οι νέοι συνδρομητές μπορούν να πάνε στα καταστήματα Γερμανός και cosmote και να πάρουν τον αποκωδικοποιητή η μέσω του cosmote.grΝομιζω πως η θεαση ειναι εφικτη απο σημερα και μεσω του δικου τους android box οπως ανεφερε και ενας φιλος πιο πανω που το πηρε απο το mall
Όσον αφορά το app έχει εξαιρετική ποιότητα, είναι καλό δουλεμένο και αυτό. Από κανάλια βέβαια έχει τα γνωστά νομίζω το Ε tv δεν έχει.Για το app μιλάμε αν κάποιος μπορεί δοκιμάσει
Από ότι κατάλαβα όταν τους ρώτησα στον Γερμανό μου είπαν ότι για τους υπάρχοντες συνδρομητές θα διατεθεί δωρεάν η εφαρμογή σε κινητά ταμπλετ και Smart tvΟταν γινει το migration για τους δορυφορικους, θα μπορουμε να επιλεξουμε σε ποια συσκευη θα μπει η δωρεαν υπηρεσια που θα εχουμε ή θα μας αναγκασουν να εχουμε μονο εφαρμογη για την smart tv μας; Και αυτοι που δεν εχουν smart tv και ειχαν go τι θα κανουν;
Tα mtv υπάρχουν το Ε! Νομίζω οχιΝομίζω πως αφαίρεσαν και κανάλια.
Που είναι το "E!" , ...τα MTVs υπάρχουν ;
Γιατί κόβουν κανάλια ;
Το αντίθετο έπρεπε να κάνουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.