Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στο box της cosmote λογικα η εικονα στα αθλητικα ειναι ομαλη τωρα απο οτι ηταν στο go σε box του εμποριου
Είναι πάρα πολύ καλή η εικόνα σε hdr κιολας που στο go ήταν για κλάματα

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

ναι αν δεν εχεις smart tv θα παρεις το tv box χωρις χρεωση και αν θες να δεις π.χ στο κινητο παλι χωρις χρεωση θα δεις απο το playstore.ολα αυτα οταν καταργηθει το go
Μόνο με δέσμευση το Box

Με το site ξερει κανεις τι ισχυει? Θα μπορουμε να κανουμε login me to id μας μολις κλεισει το go ? Γιατι προς το παρων μου βγαζει οτι δεν εχω ενεργη συνδρομη. Για χρηση απο τον υπολογιστη ειναι η μονη λυση που θα βολεψει μετα την καταργηση του go

δηλαδη μας κοροιδευουν...καταργουν μια υπηρεσια φοριτοτητας που τη δουλευουμε οπου θελουμε εμεις και οπως θελουμε...ειτε λαπτοπ,σταθερος υπολογιστης,κινητο,μποξ ! Και η εναλακτικη θα ειναι ειτε ενα app που θα βολεψει πολυ λιγους,ειτε ενα μποξ που θα πρεπει να πληρωσουμε.Και μεσω του site για να δεις παλυ θα πληρωσουμε?

Φίλε ΘΑΝΟ εγώ θέλω να βλέπω σε δεύτερη τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο... τώρα με αναγκάζει να πάρω smart τηλεόραση...

Και ένα σχεδόν off topic...σε άλλες smart tv δεν θα παίζει; Π.χ. είδα σε διαφήμιση έβγαλε το πλαίσιο κάτι Android smart tv...δεν θα μπαίνει το App; Ακόμα και σε αυτό σε αναγκάζουν να πάρεις ή Samsung ή LG που είναι πανάκριβες;;

Είναι και hdr οι 4k μεταδόσεις; Χρειάζεται καλώδιο hdmi 2.0 κι αν ναι το δίνει μαζί με το box;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν το αγοράσω ας πούμε;
Δεν υπάρχει αγορά μόνο με δέσμευση και εγω το εκανα από σποντα φαντασου επειδη σπουδαζω εκτός Αθηνών

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Είναι και hdr οι 4k μεταδόσεις; Χρειάζεται καλώδιο hdmi 2.0 κι αν ναι το δίνει μαζί με το box;
Ναι το δίνει και ειναι ολα hdr οχι μονο τα 4Κ όλα μα όλα είναι hdr σε τρομερή εικόνα