Nέα Cosmote IP TV - OTT

σημερα μου ηρθε το android box με κουριερ , το εβαλα το συνδεσα , μολις το βαλα μου ζητησε update μου το κανε , μετα εβαλα το cosmote id , συνδεθηκε εχω το full pack , λιγο ετσι δυσκολο μεχρι να βρω πως λειτουργει , εικονα σε 50 αρα τηλεοραση sumsung φοβερη συνδεση wifi στο internet 100 αρα , δεν εχει ρυθμισεις ηχου και εικονας εχει αυτουσιες παντως δεν ξερω εαν ειναι 4κ η οχι .

Δεν μπορεις ακομα να προσθεσεις απο το Playstore αλλες εφαρμογες το χει κλειδωμενα .

Παντως καλα παει μεχρι στιγμης .

Έμενα τελικά μετα από πολλά βάσανα μου το ενεργοποίησαν πριν 5 μέρες η ταχύτητα μου είναι 30 και στο 4k μου τραβαει 16-20 τώρα εάν αυτοί που πιάνουν 50 100 και πάνω τραβαει παραπάνω ταχύτητα δεν ξέρω η φωτογραφία είναι από replay και όχι από ζωντανή μετάδοση όποτε δεν ξέρω ποσο τραβαειScreenshot_28.jpg

Καλησπέρα, μια βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και είναι πολλές οι σελίδες και είμαι και άσχετος...
Λοιπόν έχω nova VDSL-100. Θέλω να βάλω είτε Nova tv είτε Cosmote tv αλλά όχι διαμέσου δορυφορικού πιάτου. Για την nova υπάρχουν λύσεις μέσω Vodafone & wind που δίνουν το πακέτο sports pack αλλά διάβασα ότι δεν παίζει με ίντερνετ αλλού παρόχου. Όποτε το ξεχνάω. Πάμε τώρα στο Cosmote Tv. Διαβάζω τώρα εδώ κάτι για ip tv κλπ. Μπορώ δηλ να κάνω αίτηση στην Cosmote και να μου στείλει εξοπλισμό και να παιζει με το ίντερνετ της nova ή θα πρέπει να έχω ίντερνετ της Cosmote;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Η νέα υπηρεσία OTT της COSMOTE TV παίζει σε όλα τα δίκτυα. Θα παίζει λοιπόν και στο δικό σου (NOVA) χωρίς πρόβλημα.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, μια βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί λίγο και είναι πολλές οι σελίδες και είμαι και άσχετος...
Λοιπόν έχω nova VDSL-100. Θέλω να βάλω είτε Nova tv είτε Cosmote tv αλλά όχι διαμέσου δορυφορικού πιάτου. Για την nova υπάρχουν λύσεις μέσω Vodafone & wind που δίνουν το πακέτο sports pack αλλά διάβασα ότι δεν παίζει με ίντερνετ αλλού παρόχου. Όποτε το ξεχνάω. Πάμε τώρα στο Cosmote Tv. Διαβάζω τώρα εδώ κάτι για ip tv κλπ. Μπορώ δηλ να κάνω αίτηση στην Cosmote και να μου στείλει εξοπλισμό και να παιζει με το ίντερνετ της nova ή θα πρέπει να έχω ίντερνετ της Cosmote;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φυσικά και παίζει ανεξαρτήτως δικτύου. Δεν έχεις πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Λοιπόν πήγα στο site τους για να δω τιμές: https://www.cosmote.gr/eshop/browse...MIr-_TvK-V5wIViIKyCh0zjwqTEAAYASADEgLi8vD_BwE

Με ενδιαφέρει το αθλητικό πακέτο με τα 19 . Μπήκα να κάνω online την αίτηση... Έβαλα διεύθυνση κλπ και μου εμφανίζει κατω σαν επιλεγμένη επιλογή το 1) COSMOTE TV Sports Pack Μέσω Δορυφόρου και 2) COSMOTE TV OTT Sports Pack. Όμως εγώ θέλω σαφώς μόνο την υπηρεσία OTT. Μήπως για να παίξει θα πρέπει συνδυαστικά να μου βάλουν και το δορυφορικό; Έχει ενεργοποιήσει κάποιος την υπηρεσία αυτή για να μου πει; Διαφορετικά αν δεν βγάλω άκρη από το site τους ίσως πάω σε κάποιο κατάστημα τους ή στον Γερμανό. Και το βασικό.. παίζει σωστα; Η εικόνα είναι καλή; Έχει κολλήματα; Έχει την ίδια ποιότητα σαν να έβλεπα πχ από δορυφορικό πιάτο;

Live ..τώρα
3210e83f3f8bcec1a36a373baf7723ad.jpg

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Λοιπόν πήγα στο site τους για να δω τιμές: https://www.cosmote.gr/eshop/browse...MIr-_TvK-V5wIViIKyCh0zjwqTEAAYASADEgLi8vD_BwE

Με ενδιαφέρει το αθλητικό πακέτο με τα 19 . Μπήκα να κάνω online την αίτηση... Έβαλα διεύθυνση κλπ και μου εμφανίζει κατω σαν επιλεγμένη επιλογή το 1) COSMOTE TV Sports Pack Μέσω Δορυφόρου και 2) COSMOTE TV OTT Sports Pack. Όμως εγώ θέλω σαφώς μόνο την υπηρεσία OTT. Μήπως για να παίξει θα πρέπει συνδυαστικά να μου βάλουν και το δορυφορικό; Έχει ενεργοποιήσει κάποιος την υπηρεσία αυτή για να μου πει; Διαφορετικά αν δεν βγάλω άκρη από το site τους ίσως πάω σε κάποιο κατάστημα τους ή στον Γερμανό. Και το βασικό.. παίζει σωστα; Η εικόνα είναι καλή; Έχει κολλήματα; Έχει την ίδια ποιότητα σαν να έβλεπα πχ από δορυφορικό πιάτο;
δες εδω https://www.cosmote.gr/eshop/jsp/configuratorPage.jsp

Αν έχετε διαπιστώσει προβλήματα στο Cosmote OTT να παίρνετε στην τεχνική υποστήριξη να τα δηλώνεται και εκεί εκτός από την όμορφη συζήτηση που κάνουμε εδώ.

Εγώ μίλησα το πρωί με τεχνική εξυπηρέτηση για το σπάσιμο της εικόνας που μου κάνει (ειδικά στα ελληνικά κανάλια) που δεν είναι smooth και μου λέει τέτοιο πρόβλημα ακούω πρώτη φορά...

Έχουνε όλη την καλή διάθεση να πάρουνε feedback από εμας, καθώς κατανοούν ότι είναι νέα υπηρεσία με χ , ψ προβλήματα.

Τέλος με ενημέρωσε τα μεσάνυχτα θα γίνει αναβάθμιση της application εφαρμογής Cosmote.

Δε ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα ενα πραγμα που ειδα να βελτιωνει τα σπασιματα στο mi box που εχω το go ειναι να κλεινεις το μποξ απο το ρευμα (οχι επανεκκινηση) και μετα να παρακολουθεις

Συγνώμη που δεν έχω παρακολουθήσει την όλη κουβέντα σας, αν κάποιος μπορεί να απαντήσει ας το κάνει.
Υπάρχει η δυνατότητα ή έστω έχετε διακρίνει την πρόθεση από τη μεριά της cosmote, την συγκεκριμένη υπηρεσία να την προσφέρει χωρίς συμβόλαιο, πληρώνοντας μηνα-μηνα (σαν Netflix), έστω όντας συνδρομητής ίντερνετ cosmote?

Συγνώμη που δεν έχω παρακολουθήσει την όλη κουβέντα σας, αν κάποιος μπορεί να απαντήσει ας το κάνει.
Υπάρχει η δυνατότητα ή έστω έχετε διακρίνει την πρόθεση από τη μεριά της cosmote, την συγκεκριμένη υπηρεσία να την προσφέρει χωρίς συμβόλαιο, πληρώνοντας μηνα-μηνα (σαν Netflix), έστω όντας συνδρομητής ίντερνετ cosmote?

Υπάρχουν τα mini packs
https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod

Ναι τα mini packs παίζουν σε υπολογιστή Tablet και κινητό μελλοντικά θα βγει εφαρμογή για smart Tv η με συμβόλαιο παίρνεις tv box για τηλεόραση

Ναι τα mini packs παίζουν σε υπολογιστή Tablet και κινητό μελλοντικά θα βγει εφαρμογή για smart Tv η με συμβόλαιο παίρνεις tv box για τηλεόραση
Σε shield λοιπόν δεν παίζουν ακόμα; Μέσω Chromecast?

Σε shield λοιπόν δεν παίζουν ακόμα; Μέσω Chromecast?
Μέσω Chromecast από κινητό που το βάζω παίζει απλώς μένει ανοιχτεί και η οθόνη στο κινητό. Λογικά και από υπολογιστή μέσω Chromecast παίζει

Μέσω Chromecast από κινητό που το βάζω παίζει απλώς μένει ανοιχτεί και η οθόνη στο κινητό. Λογικά και από υπολογιστή μέσω Chromecast παίζει
Έχει επιλογή cast ή κάνεις screen mirroring?