Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ που έχω nova σταθερό κ.τ.λ στο Γερμανό που ρώτησα μου είπε ότι μέχρι σήμερα η IP TV δίνεται μόνο σε συνδρομητές ΟΤΕ ώστε να προωθήσουν το δικό τους δίκτυο με τις επιλογές που διαθέτουν στον συνδρομητή.

nova σταθερο/ιντερνετ ειχα οταν πηγα Γερμανο και μου εκαναν κανονικα ΟΤΤ. (τελη Δεκεμβρη)

Ισως μπερδευουν το παλιο Cosmote Tv με ευρυζωνική συνδεση που ηταν μονο για συνδρομητες Cosmote?

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ που έχω nova σταθερό κ.τ.λ στο Γερμανό που ρώτησα μου είπε ότι μέχρι σήμερα η IP TV δίνεται μόνο σε συνδρομητές ΟΤΕ ώστε να προωθήσουν το δικό τους δίκτυο με τις επιλογές που διαθέτουν στον συνδρομητή.
Και εγώ με nova το βλέπω, χωρίς κανένα πρόβλημα...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν έχετε διαπιστώσει προβλήματα στο Cosmote OTT να παίρνετε στην τεχνική υποστήριξη να τα δηλώνεται και εκεί εκτός από την όμορφη συζήτηση που κάνουμε εδώ.

Εγώ μίλησα το πρωί με τεχνική εξυπηρέτηση για το σπάσιμο της εικόνας που μου κάνει (ειδικά στα ελληνικά κανάλια) που δεν είναι smooth και μου λέει τέτοιο πρόβλημα ακούω πρώτη φορά...

Έχουνε όλη την καλή διάθεση να πάρουνε feedback από εμας, καθώς κατανοούν ότι είναι νέα υπηρεσία με χ , ψ προβλήματα.

Τέλος με ενημέρωσε τα μεσάνυχτα θα γίνει αναβάθμιση της application εφαρμογής Cosmote.
..που ειναι η αναβάθμιση...οεο;;;;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

..που ειναι η αναβάθμιση...οεο;;;;

Πάντως στο iPad καθώς και στο iPhone ήρθε η αναβάθμιση της εφαρμογής.

Στο μποξάκι δεν έχω δει κάτι ακόμα .. τι να σου πω δεν είμαι τεχνικός , ελπίζω ωστόσο ότι με την επερχόμενη αναβάθμιση θα σταματήσουν τα «σπασίματα - παγώματα» της θέασης.

Να προσδιορίσω όχι πίξελιασμα όχι θαμπώματα.
Η εικόνα είναι πεντακάθαρη και δεν
μου κάνει διακοπές λόγω σύνδεσης .

Αναφέρομαι στην κίνηση της εικόνας δεν είναι ομαλή (smooth)

Η τελευταία έκδοση είναι η 1.1.6...και έχει βγει εδώ και μέρες...για αυτη λες;;η κινηση παραμένει προβληματική με αυτή πάντως.

Η τελευταία έκδοση είναι η 1.1.6...και έχει βγει εδώ και μέρες...για αυτη λες;;η κινηση παραμένει προβληματική με αυτή πάντως.

Σωστά αυτή η έκδοση στο box είναι μέρες και έχω και γω πρόβλημα όπως κι εσύ εν τέλει.

Το application όμως για το iPhone και το iPad ενημερώθηκε εχθές στην έκδοση 1.04

Έκανα παραγγελία από το online site της Cosmote τον δέκτη / box ott με το sports pack. Σήμερα μου στείλανε και sms ότι το έστειλαν με ΕΛΤΑ κούριερ κ αύριο θα το έχω. Όταν το συνδέσω θα παίξει αυτόματα; Ή θα πρέπει να βάλω κωδικούς κλπ; Και αν ναι πως θα τους λαβω και πότε; Μήπως λέω θα μου τους στείλουν αύριο αφού ξέρουν πότε θα έχω κ το box..;

Από κατάστημα cosmote Πειραιά με ενημέρωσαν ότι στα τέλη του μήνα θα είναι διαθέσιμο το application για την τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Από κατάστημα cosmote Πειραιά με ενημέρωσαν ότι στα τέλη του μήνα θα είναι διαθέσιμο το application για την τηλεόραση.
Ιανουαρίου? δεν πολυεμπιστεύομαι τα καταστήματα, αλλά μακάρι. Επίσης μήπως είπε για ποια μάρκα? πχ lg /samsung/ sony?

Επανέρχομαι με νέα ενημέρωση καθώς μίλησα εκ νέου το πρωί με την τεχνική υπηρεσία για το Cosmote over the top.

Αφού μου έκανε κάποιες επιπρόσθετες ερωτήσεις και το παρακολουθήσαμε μαζί εκτενώς το θέμα ....καταλήξαμε ότι είναι ενήμεροι και το παρακολουθούνε πλέον και οι ίδιοι.
Αποκλείσαμε τουλάχιστον στην περίπτωση μου θέμα ταχύτητας γραμμής.

Τέλος μου είπε ότι αναφορές που έχουνε γίνει παρελθοντικά για την εικόνα που δεν είναι ομαλή (smooth) ήτανε μόνο για τα αθλητικά κανάλια και όχι για ελληνικά και σχεδόν το σύνολο των καναλιών.

Συμπερασματικά προκειμένου να βελτιωθεί η υπηρεσία θα το ξαναπώ.
Όσοι έχετε θέματα με τη νέα υπηρεσία over the top παίρνετε στην τεχνική υποστήριξη να τα λέτε για να ενημερώνονται οι άνθρωποι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μου είπε για όλες τις smart τηλεοράσεις που είναι στην αγορά από το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Σε ερώτηση εάν για τους συνδρομητές φουλ δορυφορικού πακέτου θα είναι δωρεάν όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση μου είπε ότι περιμένουμε επίσημη ενημέρωση αλλά δύσκολο να δωθεί free

Σήμερα πήρα και εγω το box με συνδρομή στα sports pack. Έχω δύο ερωτήσεις.. 1) το Cosmote sports 4K σε ποιο κανάλι παίζει; Έχει ένα τα high lights και 9 κανάλια hd (Cosmote sports 1-9Hd).
2) μου έκανε εντύπωση που έχει στο πακέτο κανάλια με ντοκιμαντέρ και στο wild δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Σήμερα πήρα και εγω το box με συνδρομή στα sports pack. Έχω δύο ερωτήσεις.. 1) το Cosmote sports 4K σε ποιο κανάλι παίζει; Έχει ένα τα high lights και 9 κανάλια hd (Cosmote sports 1-9Hd).
2) μου έκανε εντύπωση που έχει στο πακέτο κανάλια με ντοκιμαντέρ και στο wild δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Το 4K κανάλι υπάρχει μόνο προς το παρόν στο tv box και πουθενά αλλού. Επίσης στο cinema pack δεν έχει τα fox.

Καλησπέρα σε ολους. Εχω το COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου και cosmote.tvgo σε λαπτοπ. Ειχα διαβάσει εδω στο φόρουμ οτι στους 3 πρωτους μηνες του 2020 θα κανουν αντικατασταση του cosmote.tvgo με την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Εκτος απο το application για την τηλεόραση , θα μπορουμε να βλεπουμε την νεα υπηρεσια σε αλλες συσκευες χωρις να πληρωνουμε οπως με το cosmote.tvgo? Ευχαριστω πολυ!!

Μου είπε για όλες τις smart τηλεοράσεις που είναι στην αγορά από το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Σε ερώτηση εάν για τους συνδρομητές φουλ δορυφορικού πακέτου θα είναι δωρεάν όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση μου είπε ότι περιμένουμε επίσημη ενημέρωση αλλά δύσκολο να δωθεί free

Θα ειναι απαραδεκτοι αν ειπαν ψεμματα στην παρουσιαση και τωρα το γυρισουν και δεν το δωσουν free. Θα ειναι πληρες ριξιμο των δορυφορικων πελατων!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μου είπε για όλες τις smart τηλεοράσεις που είναι στην αγορά από το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Μα πόσο ανόητοι θα είναι ..για να μην πω την άλλη λέξη !! :slapface:

Δεν καταλαβαίνουν πως χάνουν πελάτες ?!!
Σαν το Apple TV+ που δεν υπάρχει πουθενά.

Γι' αυτό το NetFlix υπάρχει σχεδόν σε κάθε σπίτι , χαζοί θα είναι αυτοί , δεν ξέρουν...

Να πετάξουμε την 60άρα 4Κ που κάνει παπάδες γιατί έτυχε να αγοραστεί τέλος του 17 η αρχές του 18 ! :bird:

Θα ειναι πληρες ριξιμο των δορυφορικων πελατων!
Μην νομίζεις οτι τους νοιάζει πολύ να διατηρηθεί το δορυφορικό. Εχει υψηλό κόστος κ σιγά σιγά θα δεις κινήσεις που θα σπρώχνουν πελάτες στο OTT. φυσικά εκεί που οι συνδέσεις ιντερνετ το επιτρέπουν.