Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδια δεν εχω samsung εχω lg oled και δεν εχει βγει ακομα. Ας μας επιβεβαιωσει καποιος που εχει δορυφορικο και samsung τηλεοραση αν μπορει να δει δωρεαν απο την εφαρμογη στην τηλεοραση. Ειναι κρισιμο...

Παιδια δεν εχω samsung εχω lg oled και δεν εχει βγει ακομα. Ας μας επιβεβαιωσει καποιος που εχει δορυφορικο και samsung τηλεοραση αν μπορει να δει δωρεαν απο την εφαρμογη στην τηλεοραση. Ειναι κρισιμο...

Δεν μπορεις να δεις μεχρι να γινει η μεταβαση απο το GO στη νεα εφαρμογη.

Επιβεβαιώνω οτι εμφανίζει την εφαρμογή και σε εμένα μοντέλο του 17 θαρρώ!

Πώς είναι δυνατόν η εφαρμογή να κυκλοφορεί πρώτα μόνο σε samsung και όχι και σε sony που είναι android tv μόνο στην cosmote το ξέρουν.

http://www.imagebam.com/image/ad11731333673388

Τελευταία φωτό επειδή δεν πρόλαβα να κάνω edit.
Είναι ακριβώς όπως το box το μενού.
Ο χειρισμός γίνεται από το " joystick" συνηθίζεται..
Η εικόνα πολυ καλή απλά τα χρώματα είναι έντονα .
Αυτά προς το παρών

Δοκίμασα και εγώ σε samsung του 2018 όλα καλά. Αν έβγαινε και σε παλιότερα μοντέλα θα ήταν σούπερ η να βγει σαν Android app

Εμενα σε Samsung 49K5500 δεν υπαρχει (νομιζω οτι ειναι 2016 μοντελο) :(

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε παίζει κανονικά στους συνδρομητές φουλ δορυφορικού πακέτου καλό νέο αυτό, για τις Sony tv κάποιο χρονοδιάγραμμα..;;;

Μια ερώτηση. Αν κάνω εγγραφή για χρόνο , το full pack στα 28 , θα πρέπει να περιμένω να παραλάβω το box , ή μπορώ να μπαίνω από το κινητό μέχρι να έρθει το box?
Καλύτερα να πάω σε κατάστημα ΟΤΕ, το δίνουν κατευθείαν?

Η εφαρμογή όπως και το web interface λειτουργούν μόνο για όσους έχουν την υπηρεσία OTT. Θα γίνει εν καιρώ μετάβαση και για τους δορυφορικούς-IPTV.

Εάν δεν ισχύει ο dleyteris πως είδε ;

Έχω OTT υπηρεσία οχι δορυφορικό.
Παρατήρησα πάντως ότι παίζει κινητό, ταμπλετ και εφαρμογή ΟΤΕ μέσω τηλεόρασης ταυτόχρονα δηλαδή συνολικά τρεις συσκευές ενώ με το box είχα η ταμπλετ η κινητό συνολικά 2 συσκευές