Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δοκίμασα στη δικιά μου, nu8000 του 2018. Είμαι εξωτερικό και δεν το βρίσκει στο Samsung store.
Προσπαθώ να θυμηθώ αν σαν χώρα εγκατάστασης επέλεξα Ελλάδα και δεν θυμάμαι. Στην χειρότερη θα γίνει επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελικά κ σε μένα βρέθηκε σε αναζήτηση στα apps. Διότι Samsung store δεν έχει πουθενά στο μενού η δικιά μου Samsung. Λογικά το ίδιο είναι (συγγνώμη προσπαθώ δεν έχω μεγάλη πείρα από αυτα). Η ερώτηση όμως είναι ότι αυτό συνεπάγεται ότι κάνει η tv μου μελλοντικά που θα είναι κ για τους δορυφορικού η μήπως δεν έχει σχέση που το βρήκε κ το εγκατέστησα?

Ένα πρόβλημα είναι όταν βλέπεις σε replay TV πχ Masterchef της περισσότερες φορές η εκπομπή συνεχίζεται στο επόμενο πρόγραμμα που έχει μετά και δεν αλλάζει αυτόματα.

που ειναι αυτη η εφαρμογη?για την samsung?αν την κατεβασουμε βλεπουμε εμεις που εχουμε φουλ δορυφορικο αλλα μονο απο μια συσκευη?

Χρειάζεται user name και password? Δορυφορικός είμαι.
Χρειάζεται κανονικά επιπρόσθετο πακέτο. Δεν έχει γίνει ακόμα η ενσωμάτωση των παλιών συνδρομητών. Έχουμε καιρό ακόμα για κάτι τέτοιο.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χρειάζεται κανονικά επιπρόσθετο πακέτο. Δεν έχει γίνει ακόμα η ενσωμάτωση των παλιών συνδρομητών. Έχουμε καιρό ακόμα για κάτι τέτοιο.

Mε το app στην tv εννοούσα.. οι παραπάνω πως βλέπουν?

Προς το παρόν δεν επιτρέπεται η θέαση στο tv app χωρίς κάποιος να έχει και το box (...)

Η εφαρμογή που κυκλοφόρησε χθες για της τηλεοράσεις Samsung ήταν δοκιμαστική έκδοση και τερματίστηκε οποτε περιμενουμε την επισημη εκδοση

Καλά για ποιο λόγο δεν άφησαν την δοκιμαστική έκδοση Ώστε να έχουνε και ένα feedback?

Καλησπερα σε ολους. Η εφαρμογή που κυκλοφόρησε χθες για της τηλεοράσεις Samsung ήταν δοκιμαστική έκδοση και τερματίστηκε. Ηταν ενεργη μεχρι σημερα το πρωι, που εκανα προσπαθεια για να συνδεθω , μου ζητουσε τα στοιχεια του COSMOTE id μου , τα εβαζα αλλα μου ελεγε οτι δεν ειμαι συνδρομητης COSMOTE TV. Ειμαι συνδρομητης δορυφορικος και προς το παρον δεν επιτρέπεται η θέαση στο tv app χωρίς κάποιος να έχει και το box. Εδω και ωρες η δοκιμαστικη εκδοση τερματιστηκε, δεν υπαρχει πλεον στο Samsung Smart TV apps, οποτε περιμενουμε την επισημη εκδοση και για εμας τους δορυφορικους, που ελπιζω να το κανουν συντομα.

Έχει αποσαφηνιστεί εάν οι χρήστες του δορυφορικού πακέτου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο tv app ;;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές, η εφαρμογή (Cosmote TV) και στην τηλεόραση παίζει μόνο αν έχεις Ott συνδρομή ή mini pack. Στο μέλλον θα γίνει ενοποίηση στα συστήματα τους ώστε να μπαίνουν και οι δορυφορικοί στην νέα εφαρμογή.