Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα μπαίνουν επι πληρωμή ή θα τους καλύπτει το δορυφορικό πακέτο ;

Συμφωνα με τις ανακοινωσεις τους στην παρουσιαση θα ειναι δωρεαν για τους δορυφορικους η εφαρμογη για τηλεοραση. Οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι επικη ξεφτιλα του οτε...

Θα τους καλύπτει το πακέτο, γιατί θα έρθει ως αντικατάσταση του cosmote tv go.

οντως σημερα που κοιταξα την εχουν κατεβασει δεν την βρηκα για τηλεοραση του 2018

Ρε παιδιά έκανα σήμερα συμβολαιο πήρα και το box και μου είπαν σε μισή ώρα θα ενεργοποιηθεί. Αλλά ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι κάνει έως 24 ώρες η ενεργοποίηση.
Τους είπα αν μπορούν να το προωθήσουν γιατί θέλω να δω ποδόσφαιρο το βράδυ και μου είπαν δεν γίνεται τίποτα.
Από την εμπειρία σας , μετά από πόσες ώρες ενεργοποιείται?

Είχα Cosmote id, αλλά εκεί στο κατάστημα ΟΤΕ με άργησαν πάρα πολύ. Περίπου 40 λεπτά μου πήρε για να κάνουν την αίτηση μου. Είχα Cosmote id , αλλά δεν ήταν περασμένο στο σύστημά τους.
Μετά κάτι κολλούσε στο σύστημα τους , και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν, οπότε απ' ότι με είπαν μπήκαν στο παλιό προγραμμα στον υπολογιστή τους.
Αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Ναι μπήκα και στην εφαρμογή από το κινητό και μου βγάζει ακριβώς το ίδιο.
Απ' ότι κατάλαβα σε εσάς έγινε αμέσως η ενεργοποίηση σωστά?
Γνωρίζει κάποιος κάνα νούμερο ή με ποιον να μιλήσω συγκεκριμένα για να γίνει η ενεργοποίηση?
Στο 13888 μου είπαν ότι φαίνεται η αίτηση , αλλά δεν ξέρουν πότε θα ενεργοποιηθεί , δεν μπορούν να παρέμβουν.
81f38cfdc73649045eac9e76d0d69045.jpg

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έμενα 15/1 μου ήρθε το sms καλωσορίσματος στην υπηρεσία το box το πηρά 17 /1 αλλα μπορούσα να δω από της 15 μέσα από το σιτε
Αίτηση ποτέ είχες κάνει? 15? Ή προηγούμενη μέρα?

μια διαπίστωση που θέλω να μοιραστώ είναι ότι εάν παρακολουθείς αθλητικό περιεχόμενο (είτε live είτε σε replay) σε μια συσκευή δεν μπορείς να δεις αθλητικό περιεχόμενο σε δεύτερη συσκευή αφορά μονο τα κανάλια otesport μονο αυτά δεν σε αφήνει να δεις εάν βλέπεις κανάλι ote sport ταυτόχρονα σε άλλη συσκευή

Παιδιά εμενα η τηλεόραση είναι samsung του 2019 και δεν το βρίσκει. Τι πάει λάθος?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Τελικά παιδιά η ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται μόνο πρωινές ώρες. Εγώ που το αγόρασα μεσημέρι , δεν πρόλαβαν να το ενεργοποιήσουν.
Πάντως η εφαρμογή , και το box είναι πολύ καλό! Καμμιά σχέση με Nova Go! Κλάσεις ανώτερο!
Απ' ότι κατάλαβα δίνει δώρο τις έξτρα συσκευές , που είναι 4, με ταυτόχρονη θέαση σε 2. Απλώς τα αθλητικά έχουν περιορισμό προβολή μόνο σε 1 συσκευή.
Αυτό όπως ανέφερα είναι δώρο μέχρι τέλος 2020. Μετά τι θα ισχύει? Εγκατάσταση σε 2 συσκευές αλλά μόνο σε 1 θα βλέπουμε?