Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σε εμένα δε δουλεύει. Απλά δείχνει ότι φορτώνει και μένει εκεί. Πρέπει να βγω και μετά να ξαναμπώ στο κανάλι για να παιξει.
Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Την δοκιμάζουν ακόμα επειδή είναι beta

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Από ότι είδα και η nova έρχεται με το novaflix . Σκοπός όλων να χτυπήσουν λογικά το Netflix που τους έκανε ζημιά.

Ζήτω ο ανταγωνισμός!!!!

<<Παιδιά στείλτε τους στο fb αν έχετε>> ναι τους στειλαμε και το τι π@@@@ απαντανε ειναι αλλο πραγμα και στο τελος παρτε τηλεφωνο λενε δεν παραδεχονται οτι το εχουν κλειδωμενο το app για τους δορυφορικους με τιποτα

Καλησπέρα σε ολους. Σημερα ειδα οτι επανήλθε ξανά η εφαρμογη. Προσπαθησα να συνδεθω σε Samsung Smart TV με το Cosmote Ιd μου σαν συνδρομητης του full πακετου που εχω, αλλα μου λεει οτι δεν ειμαι συνδρομητης cosmote tv, κααι πρεπει να κανω νεα συνδρομη. Γιατι βρε παιδια να μην μπορουμε και εμεις οι δορυφορικοι να δουμε την νεα υπηρεσια στις Smart TV μας, να δουμε αν αξιζει βρε αδερφε. Ελεος!!!!

Καλησπέρα σε ολους. Σημερα ειδα οτι επανήλθε ξανά η εφαρμογη. Προσπαθησα να συνδεθω σε Samsung Smart TV με το Cosmote Ιd μου σαν συνδρομητης του full πακετου που εχω, αλλα μου λεει οτι δεν ειμαι συνδρομητης cosmote tv, κααι πρεπει να κανω νεα συνδρομη. Γιατι βρε παιδια να μην μπορουμε και εμεις οι δορυφορικοι να δουμε την νεα υπηρεσια στις Smart TV μας, να δουμε αν αξιζει βρε αδερφε. Ελεος!!!!

Στην ιδια tv θα κανεις συνδεση ; αυτο ειναι εαν εχεις μια tv smart στο δωματιο αλλου και βαζεις το cosmote id τοτε θα παιξει εαν το εχεις μαζι με το android box δεν θα παιξει ταυτοχρονη θεαση ...

Να ρωτησω κατι αλλο εχει υποδοχη usb εαν συνδεσω ενα σκληρο δισκο θα κανει εγραφη ; καναλιων ;

<<Παιδιά στείλτε τους στο fb αν έχετε>> ναι τους στειλαμε και το τι π@@@@ απαντανε ειναι αλλο πραγμα και στο τελος παρτε τηλεφωνο λενε δεν παραδεχονται οτι το εχουν κλειδωμενο το app για τους δορυφορικους με τιποτα

Εγώ έστειλα αυτό. Δεν μου ζήτησαν τίποτα άλλο μόνο τα στοιχεία. Ενεργοποίηση άμεσα.

Καλήμερα σας. Είμαι συνδρομητης στο full pack μέσω δορυφόρου. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας ott για 3 μήνες. Ποια η διαδικασία; Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλε Spiros1979 δεν εχω το tv box της νεας υπηρεσιας, ειμαι μονο δορυφορικος συνδρομητης. Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μεσω Φ.Β. Εάν είστε πελάτης της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης δεν θα μπορείτε προς το παρόν να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για Samsung TV. Η εφαρμογή για Samsung TV είναι σε δοκιμαστική φάση, και θα διατεθεί πολύ σύντομα εμπορικά. Αυτα μου ειπαν!!!

Στην ιδια tv θα κανεις συνδεση ; αυτο ειναι εαν εχεις μια tv smart στο δωματιο αλλου και βαζεις το cosmote id τοτε θα παιξει εαν το εχεις μαζι με το android box δεν θα παιξει ταυτοχρονη θεαση ...

Να ρωτησω κατι αλλο εχει υποδοχη usb εαν συνδεσω ενα σκληρο δισκο θα κανει εγραφη ; καναλιων ;
Κάπου τα έμπλεξες. Οι δορυφορικοί συνδρομητές όπως και όσοι έχουν την αυτόνομη υπηρεσία Cosmote tv go θα πρέπει να περιμένουν την ενοποίηση των υπηρεσιών. Από όσο ξέρω μέχρι μέσα Μαϊου θα έχει ολοκληρωθεί. Θύρα usb δεν έχει. Θα διατεθεί μέσα στον Μάρτιο η λειτουργία προσωρινής εγγραφής μέσω cloud.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές , ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές δορυφορικού , δεν έχουν ακόμα δικαίωμα για ΟΤΤ, στο οποίο ανήκει και η εφαρμογή της τηλεόρασης.

@pankostas τοτε γιατι δεν το ανακοινωνουν οτι για smart θα πρεπει να κανετε νεα συνδεση να παρουν αυτο που πρεπει και να τελειωνουμε?
παρα στο fb απαντανε οτι ναναι?
επισης καποιος πριν αναφερθηκε στο αν υπαρχει box στην smart δεν μπορεις να κανεις συνδεση δεν ειναι αυτη η υποθεση
θεωρητικα στις smart δεν χρειαζεται box και επισης οπως ειχαν πει θα μπορουσαν οι συνδρομητες με φουλ πακετο δορυφορικο να εχουν και το app αν το υποστηριζει η τηλεοραση τους και να επιλεγουν απο που θα δουν οπως γινεται τωρα με το go
αν τους ρωτησεις (βαριεμαι να βαλω τον διαλογο εδω) απαντουν οτι ναναι μεχρι μου ειπαν οτι πρεπει να αποσυνδεσω τις αλλες συσκευες που εχω στο go
(εδω εχουν δικιο) οταν τους ρωτησα οτι με βαση τις οδηγιες τους οταν συνδεθει σε μια συσκευη με κωδικους διαχειριστη καταργεις τις υπολοιπες που δεν θελεις να συνδεονται
και οτι αυτο δεν γινεται με το app αφου δεν προχωραει παρακατω για να καταργησεις απαντηση δεν πηρα
επισης τι ενοποιηση κλπ συζηταμε απο την στιγμη που βαζεις comote id επρεπε να βλεπει οτι εχεις ενεργη συνδεση και να σε βαζει να επιλεξεις απο που θελεις να δεις (app-κινητο κλπ) οποτε μαλλον οι απαντησεις τους ειναι για τα πανηγυρια (3 φορες μου ειπαν να παρω τηλεφωνο να ελεξουν την συνδεση και ταν τουσ ειπα 3 φορες οτι δεν εχω προβλημα τοτε μου ανεφεραν αυτο που γραφω παραπανω )
γενικα πιστευω οτι το κανουν επιτηδες μπασ και ξεγελαστει κανενας και παρει ή επιπλεν συνδεση ή καταργησει το δορυφορικο

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σε μερικούς μήνες θα μπορούν και οι δορυφορικοί να μπουν στην νέα εφαρμογή όπως έχουν πει.

Το είχαν ανακοινώσει και στους δημοσιογράφους. Η νέα εφαρμογή θα αντικαταστήσει το Go.

Οπότε το 4Κ θα στο έχει σαν επιλογή να το δεις είτε σε ταμπλέτα είτε στην τηλεόραση με τους γνωστούς περιορισμούς στην αθλητική θέαση είτε το ένα είτε τον άλλο όχι και τα 2 μαζί