Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κυκλοφόρησε εφαρμογή για Android TV box;
Οι όροι χρήσης της εφαρμογής δεν επιτρέπουν τη χρήση της σε μη υποστηριζόμενες συσκευές. Ο καθένας κάνει ότι θέλει βέβαια. Το 4K κανάλι υπάρχει μόνο στο tv box και στην εφαρμογή στις smart TV.

Καλησπερα παιδες. Εστειλα στο Cosmote TV στο FB για την ενεργοποιηση του 3μηνου μιας και ειμαι συνδρομητης του δορυφορικου (Sports pack) και η απαντηση που ελαβα ηταν η εξης:
"Καλησπέρα George. Μέσω του My Cosmote λογαριασμού σου μπορείς να ενεργοποιήσεις κάποιο από τα πακέτα που περιλαμβάνονται στην προσφορά για την οποία ενημερώθηκες."
Οσο κι αν εψαξα δε βρηκα τετοια επιλογη στο My Cosmote. Εχει βρει κανεις τπτ τετοιο?

Και οχι μονο αυτο, αμεσως μου απαντησανε να παω στην παρακατω σελιδα : https://www.cosmote.gr/eshop/global...IZwMxrpaicVV3KXzH1uwrU0a98rlm_szXfSyhn6Aj1INs
που ειναι το configurator για τα OTT packs και να συνδεθω. Οντας συνδεδεμενος ηδη με το Cosmote ID μου, δε βλεπω πουθενα δυνατοτητα να επιλεξω δωρεαν δοκιμη.

Και οχι μονο αυτο, αμεσως μου απαντησανε να παω στην παρακατω σελιδα : https://www.cosmote.gr/eshop/global...IZwMxrpaicVV3KXzH1uwrU0a98rlm_szXfSyhn6Aj1INs
που ειναι το configurator για τα OTT packs και να συνδεθω. Οντας συνδεδεμενος ηδη με το Cosmote ID μου, δε βλεπω πουθενα δυνατοτητα να επιλεξω δωρεαν δοκιμη.

Τελικα μετα απο επιμονη μου, μου ζητησαν ΑΦΜ και πακετο που επιθυμω να ενεργοποιησω για να το κανουν οι ιδιοι. Αναμενω και θα ενημερωσω αναλογα

Παιδιά 2 ερωτήσεις... Προσπάθησα να συνδεθώ από το κινητό μέσο all cast share Και ενω εχει ήχο δεν έχει εικόνα... Υπάρχει λύση; και 2ον το tvbox αν κάνω ετήσια σύνδεση στο sport pack, έχει κόστος;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδιά 2 ερωτήσεις... Προσπάθησα να συνδεθώ από το κινητό μέσο all cast share Και ενω εχει ήχο δεν έχει εικόνα... Υπάρχει λύση; και 2ον το tvbox αν κάνω ετήσια σύνδεση στο sport pack, έχει κόστος;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο tv box δεν έχει κόστος απλα πρεπει να κάνεις ετήσια συνδρομή για να στο δώσουν

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Είδα λίγο από την εφαρμογή της τηλεόρασης το ματς της τσελσι. Η εικόνα ήταν κακη και έτρεμε. Το έκανε και σε άλλους;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τελικα μετα απο επιμονη μου, μου ζητησαν ΑΦΜ και πακετο που επιθυμω να ενεργοποιησω για να το κανουν οι ιδιοι. Αναμενω και θα ενημερωσω αναλογα
Για 3 μηνες δωρεαν ?

Εγώ έστειλα αυτό. Δεν μου ζήτησαν τίποτα άλλο μόνο τα στοιχεία. Ενεργοποίηση άμεσα.

Καλήμερα σας. Είμαι συνδρομητης στο full pack μέσω δορυφόρου. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας ott για 3 μήνες. Ποια η διαδικασία; Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Θεωρητικά ναι. Πρακτικά αναμένω να με ενημερωσουν

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Λοιπον, σε συνεχεια αυτου, και αφου εκανα κι εγω την ιδια διαδικασια και ειχαμε μια αναλογη συζητηση με τον FB διαχειριστη μου ηρθε ενημερωτικο sms οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια. Ειμαι στη δουλεια τωρα οποτε δεν υπαρχει δυνατοτητα ελεγχου, αλλα μολις παω σπιτι θα το ελεγξω στην TV.
Μπηκα ομως στο My cosmote και ειδα κατω απο τις συνδεσεις μου, κατω απο την Τηλεοραση, 2ο id το οποιο φυσικα δεν υπηρχε πριν και μολις μπηκα τωρα να δω τι γραφει ειδα το εξης :
COSMOTE TV OTT
Ταυτότητα συνδρομητή: χχχχχχχχχχχ
32 .50i
Μηνιαίο πάγιο

Χμμμμ.. Ελπιζω να μη με χρεωσουν για κατι που θεωρητικα ειναι δωρεαν. Κι εσενα ετσι εδειχνε?
Για να δουμε

Εχει κανεις το app σε TV να μου πει αν παιζει? Το ανοιγω για να δοκιμασω αν παιζει το id μου και απλα μενει στο λογοτυπο κι οσο και να περιμενω δεν κανει κατι

Έχω βρει ένα bug στο application της tv το οποίο συγκριτικά με το box δεν υφίσταται.
Παρακολουθώ παράδειγμα το travel HD.

Όταν πατάω το βελάκι κάτω (στο κοντρόλ του box) προκειμένου να μου βγάλει την μπάρα που λέει παύση, από την αρχή , σύνοψη, πρόγραμμα και κάνω κλικ στο πρόγραμμα μου βγάζει το τρέχον πρόγραμμα του travel HD εν αντίθεση με το application της tv μου βγάζει το πρόγραμμα από την αρχή της λιστας καναλιών και όχι το κανάλι που «τρέχει»..

ενεργοποίησα και εγώ για 3 μήνες δωρεάν το ΟΤΤ παρολο πο ειμαι και συνδρομητης δορυφορικου . Σε iPad air 2019 , iMac 2019 σφαιρα χωρις κολλυματα καθως και στην Samsung TV ολα ΟΚ παρολο που το app ειναι σε beta μορφη ακομη. η ενεργοποιησει εγινε μεσω facebook και σε 2μερες μου εστειλαν ενημερωτικο sms καλωσωρισματος στην υπηρεσια. Μετα το περας των 3 μηνων η χρεωση ειναι 40.50 για υο full pack.Μπραβο στην cosmote για την πολυ καλη δουλεια που εχει κανει...

Το 40.50 ευρώ δεν είναι υπερβολή από τη στιγμή που το full pack το δορυφορικό παίζει στο 20αρικο, τόσο τουλάχιστον το πληρώνω εγώ. Εκτός από το 4κ κανάλι τι άλλο προσφέρει για να αξίζει τα διπλάσια χρήματα.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι έτσι πολλά είναι. Μαζί δηλαδή με το 2play vdsl 50 που τώρα πληρώνω 57 να πάω στα 77. Πολλά λεφτά κάθε μήνα, δορυφορικό μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλα πλακα κανουμε τωρα?40 ευρω για κατι το οποιο δεν εχει καν την δυνατοτητα εγγραφης και παρακολουθησης σε οποιο χρονο θελει καποιος προγραμματων?δεν εχει καν ολα τα καναλλια και δουλεευει με συγκεκριμενες προδιαγραφες internet?για ενα καναλι 4κ? με την ορεξη θα μεινουν