Οι όροι χρήσης της εφαρμογής δεν επιτρέπουν τη χρήση της σε μη υποστηριζόμενες συσκευές. Ο καθένας κάνει ότι θέλει βέβαια. Το 4K κανάλι υπάρχει μόνο στο tv box και στην εφαρμογή στις smart TV.Κυκλοφόρησε εφαρμογή για Android TV box;
Και οχι μονο αυτο, αμεσως μου απαντησανε να παω στην παρακατω σελιδα : https://www.cosmote.gr/eshop/global...IZwMxrpaicVV3KXzH1uwrU0a98rlm_szXfSyhn6Aj1INs
που ειναι το configurator για τα OTT packs και να συνδεθω. Οντας συνδεδεμενος ηδη με το Cosmote ID μου, δε βλεπω πουθενα δυνατοτητα να επιλεξω δωρεαν δοκιμη.
Tο tv box δεν έχει κόστος απλα πρεπει να κάνεις ετήσια συνδρομή για να στο δώσουνΠαιδιά 2 ερωτήσεις... Προσπάθησα να συνδεθώ από το κινητό μέσο all cast share Και ενω εχει ήχο δεν έχει εικόνα... Υπάρχει λύση; και 2ον το tvbox αν κάνω ετήσια σύνδεση στο sport pack, έχει κόστος;
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο tv box δεν έχει κόστος απλα πρεπει να κάνεις ετήσια συνδρομή για να στο δώσουν
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Για 3 μηνες δωρεαν ?Τελικα μετα απο επιμονη μου, μου ζητησαν ΑΦΜ και πακετο που επιθυμω να ενεργοποιησω για να το κανουν οι ιδιοι. Αναμενω και θα ενημερωσω αναλογα
Θεωρητικά ναι. Πρακτικά αναμένω να με ενημερωσουνΓια 3 μηνες δωρεαν ?
Εγώ έστειλα αυτό. Δεν μου ζήτησαν τίποτα άλλο μόνο τα στοιχεία. Ενεργοποίηση άμεσα.
Καλήμερα σας. Είμαι συνδρομητης στο full pack μέσω δορυφόρου. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας ott για 3 μήνες. Ποια η διαδικασία; Ευχαριστώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θεωρητικά ναι. Πρακτικά αναμένω να με ενημερωσουν
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.