Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδιά καλημέρα. Την εφαρμογή μπορούμε να την βάλουμε σε άλλο tv box όπως το xiaomi s; παλεύω ένα 3ωρο τώρα, ότι και αν έκανα δε τα κατάφερα. Έλεγε μη υποστηριζομενη εφαρμογή. Έχει κανείς καμιά ιδέα; κάθε βοήθεια δεκτή.

Noμιζω πως δεν μπορεις...
Αυτο περιμενουμε ολοι, να μας δωσει καποια στιγμη την δυνατοτητα σε ολα τα αδιαδοτημενα box να βαλουμς την εφαρμογη

Λοιπον μετα απο το χθεσινο που αφησα την τηλεοραση χωρις ρευμα κανα 10λεπτο+ το αποτελεσμα ηταν ακριβως οτι και πριν. Απλα μενει στο λογοτυπο και δεν κανει απολυτως τπτ αλλο. Και συνεχιζω να μην μπορω να την αφαιρεσω τη βλακεια.

Σημερα λοιπον ανοιξα case γι'αυτα τα 2 θεματα στο support του Cosmote. Μου ειπαν δεν υπαρχουν αλλες παρομοιες αναφορες, οποτε παιδες οσοι εχετε παρομοιο προβλημα κι αν θελετε να προχωρησει λιγο η επιλυση καντε μια αναφορα κι εσεις σε cosmote. Απλα μπαινεις στο cosmote.gr, κανεις login, πας στην υποστηριξη και στο μενου που ανοιγει πατας το Chat now. Κανεις μια αρχικη αναφορα στο chat σου λενε να μιλησετε με το support, ζητανε τηλ επικοινωνιας και σε παιρνουν τηλ. Εμενα με πηραν τοσο αμεσα που δεν ειχα προλαβει ουτε καν να πω ευχαριστω στο Chat

Στο box έχει μπει η εφαρμογή του amazon prime video;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα σε ολους!
Απο οτι καταλαβα η εφαρμογη του Netflix ειναι κλειδωμενη και δεν μπορεις να την βαλεις μεσω Play Store, σωστα?
Ισχυει το ιδιο και για το Plex? Εχουν κοψει και το sideloading εφαρμογων ?
Επισης δεν υποστηριζει εγγραφη αν του συνδεσεις εναν εξωτερικο δισκο. Υπαρχει περιπτωση να το αλλαξουν αυτο στο μελλον?

Βγήκε update στη εφαρμογή cosmote tv στο box.
H έκδοση είναι 1.3.4 ημερομηνία 06.03.2020

Καλησπερα παιδια.Επειδη εχω παρει 3 φορες τηλ στο 13888 και μουωειπεν 3 διαφορετικα πραγματα,ρωταω εσας αν ξερετε να με βοηθησετε...
Ειμαι συνδρομητης cosmote Tv μεσω δορυφορου.Η εφαρμογη ειναι δωρεαν για εμενα;Αν ναι,σε ποσες συσκευες μπορω να τη βαλω;

Καλησπερα παιδια.Επειδη εχω παρει 3 φορες τηλ στο 13888 και μουωειπεν 3 διαφορετικα πραγματα,ρωταω εσας αν ξερετε να με βοηθησετε...
Ειμαι συνδρομητης cosmote Tv μεσω δορυφορου.Η εφαρμογη ειναι δωρεαν για εμενα;Αν ναι,σε ποσες συσκευες μπορω να τη βαλω;

Θα δικαιουσε την προσβαση σε ΟΤΤ οταν ολοι εμεις οι χρηστες Δορυφορικο με GO μεταβουμε το OTT.
Μεχρι τοτε λειτουργεις το GO
Ωστοσο σαν προωθητικη η Cosmote δινει δωρεαν τα Mini pack σε αντιστοιχια με το πακετο που εχεις στο Δορυφορικο , δωρεαν για 3 μηνες . Μπορεις να χρησιμοποιησεις την δοκιμαστικη υπηρεσια σε Συσκευες Android κινητα και tablet, PC Και Mac και σε τηλεορασεις Samsung. Μπορεις να δεις μεχρι 2 συσκευες αλλα το αθλητικο περιεχομενο μονο σε μια .

Επειδή το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρώ, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε προγραμματισμό έναν αγώνα που αρχίζει π.χ. σε 2 ώρες σε άλλο κανάλι από αυτό που βλέπουμε και να γυρίσει σε αυτό αυτόματα (όπως γίνεται στην Νοβα και Digea) όταν είναι να αρχίσει ο αγώνας?

Παιδια παντως κατι πρεπει να γινει με το hdr στο κουτι στη δικια μου τηλεοραση που ειναι 4Κ hdr η ποιοτητα ειναι χαλια.
Τις προαλλες πηρα το cosmote και πηγα στο σπιτι να ενος φιλου που εχει τηλεοραση 50αρα αλλα ειναι full hd χωρις hdr και μολις βαλαμε να δουμε μπαλα επαθα πλακα απο το ποσο ανωτερη ηταν η ποιοτητα εικονας χωρις το hdr

Παιδια παντως κατι πρεπει να γινει με το hdr στο κουτι στη δικια μου τηλεοραση που ειναι 4Κ hdr η ποιοτητα ειναι χαλια.
Τις προαλλες πηρα το cosmote και πηγα στο σπιτι να ενος φιλου που εχει τηλεοραση 50αρα αλλα ειναι full hd χωρις hdr και μολις βαλαμε να δουμε μπαλα επαθα πλακα απο το ποσο ανωτερη ηταν η ποιοτητα εικονας χωρις το hdr
Ναι...βγαλτε το hdr άμεσα...τα ματακια μας δε τα σκέφτεστε καθολου;;;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3 μήνες σχεδόν υπάρχει ήδη η υπηρεσία ott, είναι δυνατόν να μην έχει γίνει ακόμα update στο box για το hdr; Τόσο δύσκολο είναι; Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι για firmware update γι αυτό το θέμα αλλά τίποτα ακόμα.

3 μήνες σχεδόν υπάρχει ήδη η υπηρεσία ott, είναι δυνατόν να μην έχει γίνει ακόμα update στο box για το hdr; Τόσο δύσκολο είναι; Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι για firmware update γι αυτό το θέμα αλλά τίποτα ακόμα.
..Ειναι της μόδας ο κορώνας..τωρα..καλο καλοκαίρι..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση για του χρήστες, υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κάποιο σκληρό δίσκο πάνω στον box της cosmote και να κανουμε εγγραφή οπως συμβαίνει και στον αποκωδικοποιητη στο δορυφορικό;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση για του χρήστες, υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κάποιο σκληρό δίσκο πάνω στον box της cosmote και να κανουμε εγγραφή οπως συμβαίνει και στον αποκωδικοποιητη στο δορυφορικό;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι. Αλλά θα θα υπάρξει σύντομα online cloud save σε ατομικό λογαριασμό μέχρι και δύο συνεχόμενες ώρες σε περιεχόμενο.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όχι. Αλλά θα θα υπάρξει σύντομα online cloud save σε ατομικό λογαριασμό μέχρι και δύο συνεχόμενες ώρες σε περιεχόμενο.
Πολύ καλό!!! θα το βλέπεις πιθανόν κ από κάποιο browser. καλύτερα σε cloud, αλλά ίσως σε μεγαλήτερο μέγεθος