Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μόνο η Cosmote και η Kaon μπορούν να το απαντήσουν. Υπάρχει κάποιος λόγος που θες Android 9?

Sent from my iPad using Tapatalk

H kaon εξαφανισμένη είναι. Έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν απαντάνε.

Αυτή τη στιγμή είναι όλα εικασίες. Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η εμπορική πολιτικής της Cosmote. Αυτό που έχει ειπωθεί είναι ότι το Go θα καταργηθεί αλλά και πάλι δεν είναι επίσημο.
Όσο για το χρονοδιάγραμμα αναμένουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

αρα ουσιαστικα δεν ξερουμε τι ακριβως θα γινει..
μαστα...ευχαριστω

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_cosmote_tv_ott.html
"Σύντομα τo application COSMOTE TV GO και το www.cosmotetvgo.gr θα καταργηθούν και όλοι οι πελάτες της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα χρησιμοποιούν τα νέα applications COSMOTE TV για smartphone/tablet/smart tv, ή τη νέα web σελίδα για υπολογιστή. Μέχρι τότε θα απολαμβάνετε τη δωρεάν παροχή των Mini Packs."
Άρα δεν είναι όλα εικασίες :)

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_cosmote_tv_ott.html
"Σύντομα τo application COSMOTE TV GO και το www.cosmotetvgo.gr θα καταργηθούν και όλοι οι πελάτες της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα χρησιμοποιούν τα νέα applications COSMOTE TV για smartphone/tablet/smart tv, ή τη νέα web σελίδα για υπολογιστή. Μέχρι τότε θα απολαμβάνετε τη δωρεάν παροχή των Mini Packs."
Άρα δεν είναι όλα εικασίες :)

ναι αλλα δεν μας λεει,εαν το νεο application θα ειναι δωρεαν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα είναι δωρεάν γιατί αντικαθιστά την ήδη δωρεάν υπηρεσία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα είναι δωρεάν γιατί αντικαθιστά την ήδη δωρεάν υπηρεσία.

δηλαδη θες να μου πεις οτι θα δωσει δωρεαν μια πληρεστατη υπηρεσια που παιζω σχεδον παντου?
αλλο το go που ειχε μια δεσμευση για φορητες συσκευες και αλλο το Iptv που παιζει παντου και καλα...

δηλαδη θες να μου πεις οτι θα δωσει δωρεαν μια πληρεστατη υπηρεσια που παιζω σχεδον παντου?
αλλο το go που ειχε μια δεσμευση για φορητες συσκευες και αλλο το Iptv που παιζει παντου και καλα...

Οπου παιζει το go παιζει και το νεο ott. Σχεδον καμια διαφορα

Οπου παιζει το go παιζει και το νεο ott. Σχεδον καμια διαφορα

το go ειναι για φορητες συσκευες.
αλλο εαν το ειχαμε κοτσαρει με πατεντες σε tvbox.
αυτο εδω,παιζει επισημως σε tvbox(και οχι μονο..) με καλη εικονα και χωρις κολληματα και ειναι ουσιαστικα ενα πληρες πακετο που αντικαθιστα το δορυφορικο.
δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση το go με το iptv...καμια απολυτως ομως..

Την βοήθεια σας. Εχω το Xiaomi mi box. Εχω εδώ και λίγες μέρες το δοκιμαστικο OTT και παρατηρω ότου η κίνηση της μπάλας στο ποδοσφαιρο δεν είναι στρωτη όπως στην δορυφορική. Στις ρυθμίσεις του Android, έχει κάποιες επιλογές για HDR to SDR και από SDR to HDR. Η τηλεόραση μου είναι 1080p. Χρειάζεται να πειραξω κάτι για να διορθωθεί η κίνηση;

Ερωτηση? Μπορεί smart tv Samsung του 2015 να πάρει νεότερο λογισμικό με κάποιο τρόπο?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Την βοήθεια σας. Εχω το Xiaomi mi box. Εχω εδώ και λίγες μέρες το δοκιμαστικο OTT και παρατηρω ότου η κίνηση της μπάλας στο ποδοσφαιρο δεν είναι στρωτη όπως στην δορυφορική. Στις ρυθμίσεις του Android, έχει κάποιες επιλογές για HDR to SDR και από SDR to HDR. Η τηλεόραση μου είναι 1080p. Χρειάζεται να πειραξω κάτι για να διορθωθεί η κίνηση;

κανε μια επανεκινηση στο boxακι.
δυστηχως και το παλιο και το καινουργιο tvbox της xiaomi θελουν σχεδον καθε μερα restart.

Ερωτηση? Μπορεί smart tv Samsung του 2015 να πάρει νεότερο λογισμικό με κάποιο τρόπο?

μπααα....
μονο μοντελα απο το 2017 και μετα.
το ιδιο νομιζω οτι ισχυει για ολα τα Brands των τηλεορασεων.

Αν θελήσω να διακόψω τον Ιουνιο τη δορυφορική μιας και τελειώνει το συμβόλαιο μου και να κρατήσω την OTT, θα μου δώσουν δωρεάν τον δέκτη της Cosmote?

Έχει να κάνει με τη διαφορετική συχνότητα τηλεόρασης και εκπομπής. Βάλε την τηλεόραση στα 50 Herz.

Αν θελήσω να διακόψω τον Ιουνιο τη δορυφορική μιας και τελειώνει το συμβόλαιο μου και να κρατήσω την OTT, θα μου δώσουν δωρεάν τον δέκτη της Cosmote?

Αν διακόψεις την δορυφορική και κανεις ΟΤΤ πακέτο, θα σου δώσουν δεκτή. Απλά πρέπει να επιστρέψεις το κουτί της δορυφορικής, όχι την κεραία.

το go ειναι για φορητες συσκευες.
αλλο εαν το ειχαμε κοτσαρει με πατεντες σε tvbox.
αυτο εδω,παιζει επισημως σε tvbox(και οχι μονο..) με καλη εικονα και χωρις κολληματα και ειναι ουσιαστικα ενα πληρες πακετο που αντικαθιστα το δορυφορικο.
δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση το go με το iptv...καμια απολυτως ομως..

Το iptv ειναι για ολες τις φορητες συσκευες οπως και το go. Μονη διαφορα οτι ο οτε το δινει και στο δικο του μποξακι. Επισης, το iptv παιζει επισημα και σε καλα μποξ οπως nvidia, xiaomi κλπ. Με λιγα λογια ακριβως οπως το go λειτουργει, απλα εχει καλυτερη ποιοτητα και το πληρωνεις. Για τους δορυφορικους θα ειναι ακριβως οπως το go, δηλαδη δωρεαν...

Το iptv ειναι για ολες τις φορητες συσκευες οπως και το go. Μονη διαφορα οτι ο οτε το δινει και στο δικο του μποξακι. Επισης, το iptv παιζει επισημα και σε καλα μποξ οπως nvidia, xiaomi κλπ. Με λιγα λογια ακριβως οπως το go λειτουργει, απλα εχει καλυτερη ποιοτητα και το πληρωνεις. Για τους δορυφορικους θα ειναι ακριβως οπως το go, δηλαδη δωρεαν...

μακαρι να ειναι ετσι αλλα δεν το βλεπω..

Η κοινή λογική λέει πως θα είναι free για τους δορυφορικούς σε φορητές συσκευές και υπολογιστές (μέσω browser), όπως και πριν (Go). Γνωρίζω τις έως τώρα ανακοινώσεις, φοβάμαι όμως πως δεν θα δώσουν free πρόσβαση μέσω smart TV με την αιτιολογία πως πρόκειται για αντικατάσταση του Go και η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Θέλω πολύ να κάνω λάθος though.