Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η κοινή λογική λέει πως θα είναι free για τους δορυφορικούς σε φορητές συσκευές και υπολογιστές (μέσω browser), όπως και πριν (Go). Γνωρίζω τις έως τώρα ανακοινώσεις, φοβάμαι όμως πως δεν θα δώσουν free πρόσβαση μέσω smart TV με την αιτιολογία πως πρόκειται για αντικατάσταση του Go και η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Θέλω πολύ να κάνω λάθος though.

μα οπως και να δωθει,δεν μπορει να σου κοψει την adroid εφαρμογη που μπαινει σε σοβαρα μποξακια.
ετσι εχεις ουσιαστικα δυο full συσκευες(ή και παραπανω)που παιζουν κανονικα απο οποιο σημειο θελεις..
το go ετσι κι`αλλιως δεν το χρεωνε ποτε.
εδω εχουμε αλλα κολπα...
δεν το κοβω με τιποτε για δωρεαν...
δεν ειναι συμπληρωματικη υπηρεσια.
ειναι κανονικο συνδρομητικο πακετο...

μα οπως και να δωθει,δεν μπορει να σου κοψει την adroid εφαρμογη που μπαινει σε σοβαρα μποξακια.
ετσι εχεις ουσιαστικα δυο full συσκευες(ή και παραπανω)που παιζουν κανονικα απο οποιο σημειο θελεις..
το go ετσι κι`αλλιως δεν το χρεωνε ποτε.
εδω εχουμε αλλα κολπα...
δεν το κοβω με τιποτε για δωρεαν...
δεν ειναι συμπληρωματικη υπηρεσια.
ειναι κανονικο συνδρομητικο πακετο...
Εγώ πίστευω ότι στο migration θα το αφησουν ελεύθερο και θα έχουμε πλήρη πρόσβαση και όταν αρχίσουν να βλέπουν ότι κάποιοι μοιραζονται τις συνδρομές τους με άλλους στο τσάμπα όπως γίνεται τώρα με το go θα κάνουν το πιο απλο . Θα κατεβάσουν την ταυτόχρονη θέαση σε μόνο μια συσκευή όπως έγινε και με την Nova.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Εγώ πίστευω ότι στο migration θα το αφησουν ελεύθερο και θα έχουμε πλήρη πρόσβαση και όταν αρχίσουν να βλέπουν ότι κάποιοι μοιραζονται τις συνδρομές τους με άλλους στο τσάμπα όπως γίνεται τώρα με το go θα κάνουν το πιο απλο . Θα κατεβάσουν την ταυτόχρονη θέαση σε μόνο μια συσκευή όπως έγινε και με την Nova.

ισως και ετσι.
παντως και τα 2 μαζι με το iptv δωρεαν,δεν...

ισως και ετσι.
παντως και τα 2 μαζι με το iptv δωρεαν,και φουλ προσβαση και απο τα 2,δεν...

Υπαρχει καποιος που εχει το Ott και κλειδωνει σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες; πχ 10-12. Και αν ναι ειναι απροβληματιστο σε τετοια ταχυτητα; το ρωταω και σε συνδυασμι με αυτα που ρωτατε ακριβως απο πανω. Διοτι εχω netflix που βλεπει και η οικογενεια μου στο πατρικο μου και αν ειναι οπως τα λετε θα παω απο το δορυφορικο στο ott προς αντικατασταση και του netflix. Αρκει να.μην εχω θεμα με 12 mpps. Αλλωστε η λογικη αυτης της υπηρεσιας ειναι να κοψει κυριως απο υπηρεσιες τυπου netflix που πλεον βρισκονται σε ολα τα σπιτια

Πατώντας στην live θέαση ΕΡΤ1 -ρυθμίσεις - διαγνωστικά- on βλέπω ότι τα δευτερόλεπτα στο buffer Έχει πέσει στα εννιά με 10 δευτερόλεπτα από 13 με 14 νομίζω..
Λοιπόν με έδωσες ιδέα, και τσεκαρα το buffer , σε 3 διαφορετικά κανάλια
1)ΕΡΤ1 με ανάλυση 576p = 10 buffer
2)Ciinema 1 1080p = 14 buffer
3)Sport 4k 2160p = 50 buffer

Άρα αποτέλεσμα , το buffer παίζει ρόλο στην ποιότητα της εικόνας. Άρα και στο bitrate.

Απορώ που δεν έχει γίνει μεγάλο θέμα η ποιότητα εικόνας , που εν έτη 2020 τη θεωρώ τραγική. Ας έφτιαχναν πρώτα το θέμα της εικόνας , και μετά όλα τα άλλα θεματα....

Επισυνάπτω εικόνες:

07a5649f275c3cc2b8ac627a2c38f75a.jpg
38b7acad7654e6737400b1c708f4c854.jpg
590cbd75074063ba317a34edd241c712.jpg

Ερώτηση: Αν πάρω το Xiaomi Mi box S, πάω στο playstore(έχει;) κατεβάζω τη νέα εφαρμογή Cosmote Tv(είτε με mini pack, είτε δωρεάν 3μηνο)και παίζει κανονικά;

Ερώτηση: Αν πάρω το Xiaomi Mi box S, πάω στο playstore(έχει;) κατεβάζω τη νέα εφαρμογή Cosmote Tv(είτε με mini pack, είτε δωρεάν 3μηνο)και παίζει κανονικά;
Ναι έχει playstore και ναι βάζεις τα mini packs

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Υπαρχει καποιος που εχει το Ott και κλειδωνει σε σχετικα χαμηλες ταχυτητες; πχ 10-12. Και αν ναι ειναι απροβληματιστο σε τετοια ταχυτητα; το ρωταω και σε συνδυασμι με αυτα που ρωτατε ακριβως απο πανω. Διοτι εχω netflix που βλεπει και η οικογενεια μου στο πατρικο μου και αν ειναι οπως τα λετε θα παω απο το δορυφορικο στο ott προς αντικατασταση και του netflix. Αρκει να.μην εχω θεμα με 12 mpps. Αλλωστε η λογικη αυτης της υπηρεσιας ειναι να κοψει κυριως απο υπηρεσιες τυπου netflix που πλεον βρισκονται σε ολα τα σπιτια

Θα σου πρότεινα να μείνεις με το δορυφορικό ειδικά με ταυτόχρονη θέαση δεν θα είναι ευχάριστα τα πράγματα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγω θελω να ρωτησω αν κάποιος ξέρει πως διαχειρίζομαι τις συσκευές στο ΟΤΤ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Μπορώ να τεστάρω ότι ταχύτητα σύνδεσης θες.
Τι πιάνεις στο fast.com για να παίξω στα ίδια ;)

Φαντάζομαι αν έχεις τέτοιου είδους ταχύτητα ( 10Mbps π.χ. ) καταλαβαίνεις πως η ταυτόχρονη θέαση με Netflix ή άλλο κανάλι σε 2η συσκευή θα είναι στην καλύτερη λόγος για χειρότερη ποιότητα εικόνας και στους 2 είτε και προβληματικό playback.

Αν μπορεις να τεσταρεις με 10 θα ηταν πολυ ενδιαφερον. Δεν.λεω οτι θα κανω ταυτυχρονη θεαση. Λεω οτι αντι του netflix να εχω αυτο και να το αναβω μονο οταν θελω να δω. Και σε αλλο σπιτι να βλεπει κι αλλος τα cinema. Με νετφλιξ αυτο κανω αλλωστε. Το αναβω βλεπω υπεροχα το κλεινω. Τι θα συμβει σε αυτην την περιπτωαη με το ott.Πες οτι δεν κανω τιποτα αλλο εκεινη την ωρα,δεν κατεβαζω δεν σερφαρω τιποτα. Τι θα βλεπω με τι ποιοτητα και ποσο απροβληματιστα

Δεν έχει καμία σχέση το COSMOTE tv με το Netflix ώστε να μπορεί να το αντικαταστήσει.

Bug report:Σε on-demand θεαση μετα απο παυση δεν επανέρχεται ο ηχος.Θελει μετακόμιση μπρος ή πισω για να επανέλθει.
Συσκευη:Sony Tv

Το Ιούνιο τελειώνει και σε εμένα το cosmote tv full back και με multi room τώρα δίνω 57 ευρώ το δίμηνο αν αλλάζω σε ΟΤΤ θα πετύχω καλύτερη τιμή και να έχω σε δυο τηλεοράσεις θέαση .

Sent from my iPad using Tapatalk

Σύμφωνα με τις "προσφορές" στο site θα δίνεις 56 ευρώ το δίμηνο, όμως είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν καλύτερη προσφορά.
Σε δεύτερη τηλεόραση μπορείς να βλέπεις αν είναι συμβατή ή με ένα tvbox που θα αγοράσεις, αρκεί να θυμάσαι ότι τα αθλητικά μπορείς να τα βλέπεις ταυτόχρονα μόνο σε μια συσκευή (φορητή ή τηλεόραση).

28 είναι το full pack του ΟΤΤ, άρα 56 το δίμηνο. Ο φίλος δεν αναφέρει την σύνδεση σταθερής του.

Έχω 2 tv box, ένα Tanix tx3 mini και άλλο ένα που έχω πάρει από ένα site αλλά σε κανένα δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή Cosmote Tv στο playstore....την Cosmote Tv Go την εμφανίζει κανονικά..... Γιατί; Πρέπει κάτι να κάνω; Δεν είπαν ότι φαίνεται και πλέον και στα box του εμπορίου;