Αρα καποια high end πανακριβα hdmi τι παραπανω προσφερουν;
να κάνω μια ερώτηση : όταν βλέπουμε μια ταινία η ένα ματς και πατήσουμε τις πληροφορίες
στις ρυθμίσεις έχει μια επιλογή "διαγνωστικά" . Οταν πατάω το "Οn" μου βγάζει
α) "ταχύτητα δικτύου" από 4 Μbps μέχρι 6 Mbps
β) "Μέγεθος buffer" : περίπου 15 sec
γ) "Δραστηριότητα δικτύου" 0 ΚΒ / sec και δίπλα κάτι μπλε κατακόρυφες γραμμές που κυλάνε
είναι ΟΚ αυτά τα νούμερα που παίρνω?
οτι να'ναι. Τώρα που το ξαναβλέπω μου δειχνει "ταχύτητα δικτύου" 83Μbps
Μέχρι την αντικατάσταση του go από το ΟΤΤ, δίνουν δωρεάν το ΟΤΤ και όταν βγει η εφαρμογή δεν θα πληρώσεις κάτι.Σε μένα, που ειμαι δορυφορικος full pack και μόλις ανανέωσα με 22 ευρώ, ποση θα είναι η παραπανω χρέωση αν κατεβάσω τον επόμενο καιρό το app στην LG μου?
Μέχρι την αντικατάσταση του go από το ΟΤΤ, δίνουν δωρεάν το ΟΤΤ και όταν βγει η εφαρμογή δεν θα πληρώσεις κάτι.
Στην συνέχεια με την ενοποίηση θα μπαίνεις κανονικά με την συνδρομή του δορυφορικού σου.
Μέχρι την αντικατάσταση του go από το ΟΤΤ, δίνουν δωρεάν το ΟΤΤ και όταν βγει η εφαρμογή δεν θα πληρώσεις κάτι.
Στην συνέχεια με την ενοποίηση θα μπαίνεις κανονικά με την συνδρομή του δορυφορικού σου.
το go και η νέα εφαρμογή είναι διαφορετικες. Για να δεις τώρα με τη νέα εφαρμογή θα πρέπει να σου ενεργοποιήσουν το "δωρεαν" ΟΤΤ, ενώ όταν γίνει η μετάβαση και καταργηθεί το go, θα μπαίνεις κατευθείαν και θα βρίσκει μόνο του το δορυφορικό.Αν δεν ενεργοποιήσης την προσφορά ως χρήστης δορυφορικού και βγει η εφαρμογή λογικά το Go θα υπάρχει ή θα βάζεις αυτή την εφαρμογή και θα βλέπεις ?
οτι να'ναι. Τώρα που το ξαναβλέπω μου δειχνει "ταχύτητα δικτύου" 83Μbps
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.