Πριν λίγο κάλεσα στο 13888 και αιτήθηκα την παροχή του δοκιμαστικού πακέτου.
Είμαι συνδρομητής και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο μου, με δορυφόρο, λήγει 1/6 τους εξήγησα πως θέλω να δοκιμάσω την υπηρεσία για να αποφασίσω με ποια θα προχωρήσω στην ανανέωση.
Και τώρα ξεκινάει το αρνητικό της υπόθεσης.
Πριν καλέσω στο κέντρο κατέβασα την εφαρμογή στη Sony kd55xf9005 τβ μου, συνδέθηκα με κινητό και τετραψήφιο που μου ήλθε σε μήνυμα αλλά παρόλο που είμαι συνδρομητής δεν έβγαζε επιλογή να επιλέξω το δοκιμαστικό πρόγραμμα.
Επιπλέον μου είπαν ότι η ενεργοποίηση αυτού θα γίνει εντός 3 με 7 ημερών και πως μετά την 1/6 στο τωρινό οτε Τβ μου με δορυφόρο θα περάσω σε ελεύθερη χρέωση. Πέραν αυτού και παρόλο που φαίνεται ότι έχω κάνει κι άλλες επικοινωνίες και πάρα τα παράπονα μου δεν μου δόθηκε ούτε μια βδομάδα παράταση παρόλο που το ζήτησα προκειμένου να προλάβω να δοκιμάσω την υπηρεσία και να επιλέξω κι ας δήλωσα πως έτσι κι αλλιώς θέλω να ανανεώσω σε κάθε περίπτωση.
Επίσης δεν έλαβα καμία απάντηση στο γιατί έλαβα μον ενημέρωση με μήνυμα για την ανανέωση και όχι για να μου προταθεί η δοκιμή παρόλο που η ευγενέστατη κοπέλα μου είπε πως αυτή δίνεται μετά από πρόταση περίπου τρεις μήνες πριν τητληξη συμβολαίων. Μου πε επίσης η κοπέλα που απάντησε ότι ενδεχομένως επιπλέον χρεώσεις θα τις δούμε μετά με το αρμόδιο κέντρο, δλδ θα πρέπει ξανά κάποια μέρα να περιμένω κανένα εικοσάλεπτο στο τηλ για να μου αποχρεωθεί σε δεύτερο χρόνο πιθανά ένα καπέλο που θα μου φορεθεί γισ να δοκιμάσω με ποια υπηρεσία θα συνεχίσω...
Τέλος θεωρώ τραγικό να χρειάζεται 3-7 μέρες να ανοίξει μια καρτέλα, ειδικά όταν ζητάς το άνοιγμα αυτής για να αγοράσεις κάτι.