Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν μιλάς για μένα, η υπάλληλος με έβαλε στην αναμονή για να μιλήσει με τον υπευθυνο και το επιβεβαίωσε. Αν καταργησω το go πηγαίνω στη Νέα υπηρεσία, για την οποία θα χρεώνομαι περισσοτερο απο αυτό που πληρωνω τώρα. Επειδή δεν μπορώ τις αοριστίες θα το αφήσω έτσι. Αν τώρα γίνει αναβάθμιση και μπορώ να δω ποδοσφαιρο σε HD το replay, πληρωνοντας οπως τώρα, τότε μάλιστα.
Ξεκάθαρα και όπως λέει το site δεν χρεώνεσαι. Απλά κάνατε 2 διαφορετικές συζήτησεις. Εσυ έλεγες για το migration του go σε αντικατάσταση του από το Ott, η κοπέλα στο τηλ κατάλαβε και μιλούσε για νέα σύνδεση ή τη συνέφερε να σου μηλαει για νέα σύνδεση σε Ott standalone το οποίο μάλιστα εάν έχεις full δορυφορική με 25 ευρώ που είναι η κοινή τιμή για τους περισσότερους, το OTT ήταν ακριβότερο καθώς εκανε 28 ευρώ, τώρα εχει την ίδια τιμή.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ξεκάθαρα και όπως λέει το site δεν χρεώνεσαι. Απλά κάνατε 2 διαφορετικές συζήτησεις. Εσυ έλεγες για το migration του go σε αντικατάσταση του από το Ott, η κοπέλα στο τηλ κατάλαβε και μιλούσε για νέα σύνδεση ή τη συνέφερε να σου μηλαει για νέα σύνδεση σε Ott standalone το οποίο μάλιστα εάν έχεις full δορυφορική με 25 ευρώ που είναι η κοινή τιμή για τους περισσότερους, το OTT ήταν ακριβότερο καθώς εκανε 28 ευρώ, τώρα εχει την ίδια τιμή.

Ισως αυτό αλλά μιλουσαμε αρκετή ώρα δεν μπορεί να μην καταλαβε. Βέβαια δεν χάνω τίποτα να μιλήσω ξανά με αυτούς .Πρόσφατα ανανέωσα με 22 ευρώ το full pack. Αν είναι να δώσω άλλα 3 ευρώ για να βλέπω replay σε HD που είναι το βασικό μου ζητημα, θα είναι ΟΚ. Τόσα δίνω από εδώ κι από εκεί!

Ισως αυτό αλλά μιλουσαμε αρκετή ώρα δεν μπορεί να μην καταλαβε. Βέβαια δεν χάνω τίποτα να μιλήσω ξανά με αυτούς .Πρόσφατα ανανέωσα με 22 ευρώ το full pack. Αν είναι να δώσω άλλα 3 ευρώ για να βλέπω replay σε HD που είναι το βασικό μου ζητημα, θα είναι ΟΚ. Τόσα δίνω από εδώ κι από εκεί!

Βέβαια έχω LG smart tv κι ακόμα δεν έχει βγει η εφαρμογή. Δηλαδή θα μπορούσε να με πεισει να βάλω το OTT και να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω!

Καλημέρα,

σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου (Mi Box s, γραμμή 22Mbps με 5G WiFi):

* Η εικόνα είναι λίγο καλύτερη από αυτή του δορυφορικού. Σε κανάλια με χαμηλό bitrate στο δορυφορικό (Sports 7 κ.λπ.) η διαφορά είναι χαοτική. Στα υπόλοιπα, εύκολα ορατή.
* Δεν είχα προβλήματα με σπασίματα εικόνας κ.λπ.
* Το "φουλ" σε κάθε stream το παίρνω 4-5 δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει.
* Ωραίο και γρήγορο μενού.
* Δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το 4Κ κανάλι καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη εκπομπή ούτε στο Replay TV. Αύριο θα το κάνω. Η ενημερωτική κάρτα του 4Κ καναλιού πάντως κουμπώνει στα 1080 και όχι σε 4K.

Καλημέρα

Αυτή τη στιγμή έχω το δορυφορικό (αθλητικο πακέτο) και το δοκιμαστικό. Αν μπω και κάνω τη μεταφορά από το go στο ott και διακόψω το δοκιμαστικό, θα συνεχίσω να έχω το κανάλι 4Κ;

Καλημέρα

Αυτή τη στιγμή έχω το δορυφορικό (αθλητικο πακέτο) και το δοκιμαστικό. Αν μπω και κάνω τη μεταφορά από το go στο ott και διακόψω το δοκιμαστικό, θα συνεχίσω να έχω το κανάλι 4Κ;
Ναι κανονικά.

@derr ναι θα το χεις λογικα.

Υπάρχει και καποιος αλλος εκτος του φιλου @dis83 που να εκανε την μεταβαση εχοντας και το πακετο των εξτρα συσκευων; δουλευουν σωστα τα πραγματα;

Εγω εχω δορυφορικο αλλα ειχα και το δοκιμαστικο. Εκανα την μεταβαση χθες και κατοπιν εκανα επανεισοδο στο ott και μου εδειξε και το full απο την μεταβαση που εκανα αλλα και τα minipacks που ειχα δοκιμαστικα. Επεπεξα το πρωτο. Το θεμα ειναι ανντα δοκιμαστικα θα αφαιρεθουν μονα τους ή πρεπει να τα αφαιρεσω εγω μεσα απο το mycosmote. Ως τωρα δεν ειχα καμμια χρεωση απο τα δοκιμαστικα εδω και 1,5 μηνα.

Εγώ έχω δορυφορικό full pack και στο τάμπλετ το tv go. Εχτές λοιπόν μετά απο αυτά που διάβασα εδώ στο av club, κατέβασα στο mi box την εφαρμογή και έκανα την δωρεάν μετάβαση απο το go σε ott. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, αναμένω αύριο να δω premiere league σε 4κ. Ερώτηση: Σε σειρές έχει τις ίδιες που έχει και στο δορυφορικό (ON DEMAND) γιατί κάποιες δεν τις έβρισκα?

Επειδή θα σκάσω αν δεν κάνω την ερώτηση... Συγγνώμη αν φεύγω από το θέμα και αν διαγράψτε το ποστ ή στείλτε το στο κατάλληλο τοπικ...
Πως γίνεται ενώ υποτίθεται ότι λαμβάνουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα σε ott και δορυφόρο να υπάρχει διαφορά ποιότητας; έχει να κάνει με κάποιο είδος συμπίεσης;
Επίσης στο εξωτερικό σε αντίστοιχες πλατφόρμες ποιες είναι οι τάσεις; δορυφόρος ή ιντερνετικό προϊόν;
Στα πιο κοντινά με την εδώ συζήτηση και σε περίπτωση που βοηθάω... Δοκίμασα χθες βράδυ κάτι.. Έβαλα λοιπόν σε αθλητικό κανάλι που δεν έπαιζε τίποτα το ott και έκανα μέτρηση. Σκέφτηκα (αν σκέφτηκα λάθος διορθώστε με) πως με δεδομένο ότι δεν αναπαράγεται εικόνα θα κόβει και λιγότερο ίντερνετ από την ταχύτητα μου. Έτσι λοιπόν είδα ότι εκείνη την ώρα κράταγε περί τα 5 mbps.
Μπορούμε να το δούμε και στο διαγνωστικό αυτό νομίζω αλλα είπα να το δοκιμάσω και από κει.
Και μια ερώτηση...
Θέλω να δώσω σε φίλο την πρόσβαση προσωρινά να δοκιμάσει με την τωρινή ταχύτητα του αλλά και να δει για να κρίνει. Απλά εισάγει τηλ κ κωδικό όταν εγώ είμαι εκτός κ μετά κάνει αποσύνδεση έτσι; (θυμίζω πως έχω το δοκιμαστικό)

Την κάναμε την ενοποίηση έγιναν όλα .είναι μία χαρά έκοψα και τα δοκιμαστικά .δεν ξερω αν πληρωσω πέναλτι, Πάντως εγώ που μίλησα στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν κανε διακοπή.δεν χρεωνεσαι τιποτα. Έχω κάνει διακοπή έχει περάσει ένας μήνας .εχει βγει ο λογαριασμός δεν έχω χρεώθει. πιστεύω να μην μου χρεώσουν κάποιο πέναλτι .ενωθήκαμε με την καινούργια υπηρεσία .ωραία δουλεύει .Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι επειδή έχω σονυ 4K OLED Android Δείχνει πολύ κόκκινο χρώμα ενώ σε όλα τα χρώματα άσπρο και γράμματα είναι πολύ ωραία και τα λοιπά σε κάποιες φάσεις δείχνει λίγο σκοτεινά σε καποια σημεια ,πολύ έντονα και στα πρόσωπα είναι πολύ κόκκινο χρώμα .αυτό πώς φτιάχνεται .ρυθμισεις δεν παιρνει απο την τιβι δεν απενεργοποιείται το hdr απο οτι ξερω .τωρα αν γνωριζει κανεις κάποιες άλλους τροπους .γιατι δεν μπορεις να ευχαριστηθεις το προγραμμα .βλεποντας τα προσωπα κοκκινα σου χαλαει την διαθεση και τα ματια .απο οτι εμαθα ενδεχεται να χαλασει και η σονυ επειδη παιζει τα led συνεχεια .αν ξερει καποιος κατι .η αμα εχεις καποιος αλλος τετοιο προβλημα ας το αναφερει στον οτε μηπως και κανουν κατι αυτη. Κατα τα αλλα οπου και να εβαλα την υπηρεσια ( smartphone,tablet,desktop,laptop,androind box ) και σε αλλες τηλεορασεις με βοχακι παιζει μια χαρα. στις oled εχει θεμα .

Θέλω να δώσω σε φίλο την πρόσβαση προσωρινά να δοκιμάσει με την τωρινή ταχύτητα του αλλά και να δει για να κρίνει. Απλά εισάγει τηλ κ κωδικό όταν εγώ είμαι εκτός κ μετά κάνει αποσύνδεση έτσι; (θυμίζω πως έχω το δοκιμαστικό)

Μπαίνει με τα στοιχεία σου και πιάνει μια από τις 5 ελεύθερες συσκευές.
Δεν χρειάζεται μετά να κάνει αποσύνδεση για να μπεις εσύ, αν πάτε να δείτε ταυτόχρονα θα βγάλει σφάλμα σε αυτόν που διάλεξε να δει κάτι τελευταίος.

Υπάρχει κάποιος με δορυφορικό full pack cosmote tv και με δωρεάν το cosmote go σε μια συσκευή, που να έχει κάνει τη μετάβαση στο ΟΤΤ, και με ποια τιμη?Χωρίς μποξακια ,άλλους αποκωδικοποιητες κλπ. Γιατί δεν βλέπω άλλος να έχει λάβει τόσο αόριστη κι αντικρουόμενη πληροφορηση από το 13888,όπως εγώ, με αποτέλεσμα να προτιμω να μην κανω τίποτα.

Πριν καποιος κάνει την αλλαγή είναι σκόπιμο να βεβαιωθεί οτι δεν προυποθέτει (ή δεν συνεπάγεται) την αυτόματη ανανέωση του δορυφορικού πακέτου για ακομα ένα έτος.
Πιθανότατα δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να ρωτήσετε...

δεν συνεπάγεται ανανέωση, επιβεβαιωμένο!

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ίδια ερώτηση και εγώ
η cosmote λέει: μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 συσκευές και αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνεται σε μία.
Δηλαδή σε οποιαδήποτε από τις 5 συν από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή? Σωστά?

Σωστά!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παίδες μόλις έκανα την αλλαγή και όλα κομπλέ και εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα κανάλια... Fox, Fox Life, Village κλπ..... Είχα όμως το δοκιμαστικό και όταν ξανασυνδέθηκα στην εφαρμογή μου έβγαζε και το προηγούμενο πακέτο και μου έλεγε να επιλέξω αλλά εξακολουθεί να δουλεύει το δοκιμαστικό και μάλιστα ταυτόχρονα με το άλλο σε δύο συσκευές...τι να κάνω; Να πάρω να το διακόψουν μήπως χρεωθώ σαν ξεχωριστό πακέτο; Να το αφήσω ως έχει; Τι να κάνω;

μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις "αλλαγή συνδρομής"

Εγώ μόλις πηρα τηλ και συζητούσαμε αρκετή ώρα για τη νέα υπηρεσία. Το ζουμί είναι πως ουσιαστικά αυτή απευθύνεται σε αυτους που έχουν αγορασμενο το cosmote go κι όχι δωρεάν όπως εγώ αλλά και σε νέους πελατες. Η ίδια κοπέλα μου είπε ότι δεν θα με συνέφερε, θα πληρωνα ακόμα ακριβότερη συνδρομή. Θα έπαιρνα το δοκιμαστικό τρίμηνο και μετά θα χρεωνομουνα. Όταν ανεφερα ότι στο account μου λέει για τη δωρεάν μετατροπή στη νέα υπηρεσία, είπε ότι καλυτερα μην πατησω την επιλογή ''συνεχεια'', μήπως χρεώσω. Όποτε μενω ως έχει με το sd replay tv και το κλασικό go στο λαπτοπ. Όταν ανανέωσα πριν κανα μηνα, η υπάλληλος δεν μου ανέφερε καν τη τη νέα υπηρεσία ενώ το ρώτησα, σαν να μη με αφορούσε.

Δεν ισχύει αυτό! Ισχύει για όλους που έχουν SAT COSMOTE TV, και δεν έχει καμία χρέωση...