Λοιπον φιλε μου μην μπερδευεσαι.Εγω εχω φουλ πακετο δορυφορικο και σε μια συσκευη ειχα cosmote tv go.Ειχα ενεργοποιησει το δοκιμαστικο πακετο ΟΤΤ πριν 3 μηνες.Ετσι στο προφιλ μου στο mu cosmote εβγαζε 3 συνδεσεις:το σταθερο-ιντερνετ,το cosmote tv μεσω δορυφορου και το δοκιμαστικο ΟΤΤ,στο οποιο ο ενας και λογαριασμος που μου ειχε ερθει ηταν με χρεωση 40,50 και ταυτοχρονα αποχρεωση
Μεσα λοιπον απο το my cosmote,αν μπεις στις συνδεσεις σου και συγκεκριμενα στο cosmote tv θα σου γραφει απο κατω οτι ειναι ενεργο το cosmote tv go.Εκει απο κατω λεει αν επιθυμεις να μεταβεις απο το cosmote tv go στη Νεα cosmote tv tv δωρεαν.Πατας εκει και το go πλεον γινεται OTT. Μετα κατεβαζεις την εφαρμογη κτλ κτλ.Επισης εγω προσωπικα ακυρωσα μεσα απο την εφαρμογη my cosmote και το δοκιμαστικο ΟΤΤ το οποιο μετα απο λιγο αφαιρεθηκε και απο τις συνδεσεις.Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με το 13888 μου ειπαν οτι αυτη ηταν σωστη η διαδικασια και αν υπαρξει χρεωση στον επομενο λογαριασμο για προωρη διακοπη του δοκιμαστικου ΟΤΤ,να παρω να το διορθωσουν
Αρα οσοι ειναι κατοχοι δορυφορικου και εχουν δωρεαν cosmote tv bo σε μια συσκευη,μπορουν να μεταφερθουν στην νεα cosmote tv(OTT) και αντι για μια συσκευη να γο εχουν σε 5 αλλα μονο σε μια να παιζει,οχι σε δυο και παραπανω ταυτοχρονα.ασχετως με το τι βλεπεις στο δορυφορικο