Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στο my cosmote, δε φαίνονται οι 2 συνδρομές, σαν διαφορετικά προϊόντα, με διαφορετικό αριθμό;
Αν ναι, τότε μέσα στην εφαρμογή, ανοίγεις το μενού, πας ρυθμίσεις, αλλαγή συνδρομής, και επιλέγεις από ποιο πακέτο θα δεις...

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν κ μου απάντησε στο νημα του go ένας φίλος...Τώρα Αυτό που λέτε εσείς είναι άλλο. Ναι φαίνονται κ οι 2 συνδέσεις. Αυτό που λέω εγώ είναι πχ μπαίνω από το κινητό. Πώς θα αναγνωρίσει για ποιο μπουκέτο του δορυφορικού ζητάω το ott εφοσων κ στα 2 θα είναι το ίδιο id. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ελπίζω να είναι όπως τα είπε ο φιλος..Δηλαδή ότι σε τέτοια περιπτώση θα σου ζητάει να διαλέξεις.

αν κ μου απάντησε στο νημα του go ένας φίλος...Τώρα Αυτό που λέτε εσείς είναι άλλο. Ναι φαίνονται κ οι 2 συνδέσεις. Αυτό που λέω εγώ είναι πχ μπαίνω από το κινητό. Πώς θα αναγνωρίσει για ποιο μπουκέτο του δορυφορικού ζητάω το ott εφοσων κ στα 2 θα είναι το ίδιο id. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ελπίζω να είναι όπως τα είπε ο φιλος..Δηλαδή ότι σε τέτοια περιπτώση θα σου ζητάει να διαλέξεις.
Σου ζητάει να διαλέξεις, την πρώτη φορά που θα τρέξει η εφαρμογή μετά την εγκατάσταση της.
Μετά δε σε ρωτάει ξανά. Αλλά , αλλάζεις με τον τρόπο που σου είπα...

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ ανανέωσα πριν κανένα μήνα το δορυφορικό full pack με 22 ευρω. Προχθές έκανα τη δωρεάν μετατροπή του go σε οtt και μουν ειπαν ότι θα παραμεινει το ποσο το ίδιο .Δεν υπάρχει περιπτωση να δω καμιά έξτρα χρέωση, ε?

Σύνδεσα το μποξ και πέρασα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα στην εφαρμογή.
Τα χρώματα είναι πολύ πιο άτονα και ξεβαμενα...
Θα αλλάξω hdmi την Δευτέρα αν όμως συνεχίσει να δείχνει έτσι θα μείνω με την εφαρμογή στην τβ που τα χρώματα είναι ζωντανά και ωραία .
Έχει κάποιος ανάλογο θέμα;

Πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία του OTT; Εχω κάνει το συμβόλαιο από 15 του μήνα, έχω ήδη από τις 16 το κουτί αλλά δεν μπορεί να βρει λεει συνδρομή. Πήρα τηλ και μου είπαν μέχρι 10 εργάσιμες... Στον μεσαίωνα ζούμε; Με περιστέρι ενημερώνονται τα τμήματα για τα νεα συμβόλαι, ενεργοποιήσεις κλπ;;;

Το μεσημέρι της Τετάρτης τηλεφωνικά ενεργοποίησα το φουλ πακέτο του ott σε συνδυασμό με αναβάθμιση της 50αρας vdsl μου σε 100αρα fiber.
Μέσα σε λιγότερο από ώρα είχε αναβαθμιστεί το ίντερνετ ενώ χθες το πρωί στις 8 περίπου μου ήρθε το ενημερωτικό μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθει και το ott.
Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλο τον κύκλο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης (ενεργοποίηση δοκιμαστικού και δωρεάν απενεργοποιηση αυτού, αρχικά συμβόλαιο σε δορυφόρο και στην συνέχεια αίτημα από μεριάς μου δωρεάν διακοπής αυτού για να πάω σε ott με άμεση αποδοχή του αιτήματος, άμεση ενεργοποίηση του νέου πακέτου και το πιο ωραίο σήμερα που απορούσα ποιος μου χτυπάει το κουδούνι και ήταν τα ΕΛΤΑ ενώ ήταν να έρθουν Δευτέρα.)
Το γράφω γιατί κακά τα ψέμματα, κάποιες φορές η ενημέρωση τους μπορεί να μην είναι καλή και σε αυτό προφανώς φταίει ο όμιλος, αλλά οι υπάλληλοι, με κακές συνθήκες εργασίας και χαμηλούς μισθούς εξυπηρετούν άψογα και βοηθάνε στο μετρό που οι γνώσεις που τους παρέχει η εταιρεία επαρκούν.
Προσωπικά την όλη επικοινωνία για τις ανανεώσεις, εδώ και πάνω από έναν μήνα, την έκανα με συγκεκριμένη υπάλληλο ενώ ο υπάλληλος που χειρίστηκε το αίτημα διακοπής του δορυφορικου ήταν εξίσου ευγενικός και με εξυπηρέτησε άψογα.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να αλλάξω το hdmi που προφανώς θα ήταν της πλάκας.

Καλησπέρα παίδες.
Έχουμε συνολική εικόνα σε ποια οικονομικά tv-box (εκτός xiaomi που το ξέρω) παίζει η νέα εφαρμογή;
Σε Μ8S II που έπαιζε η GO, τώρα δεν την αφήνει την ΟΤΤ. (ενώ δεν είναι root)

Επίσης υπάρχει στο πρόγραμμα να βγει στο apple tv ή playstation;

Ευχαριστώ

Μια ερώτηση γιατί χάθηκα
Εγώ που ειμαι συνδρομητής φουλ πακ δορυφορική έχω δωρεάν το ούτε σε αντικατάσταση του go?
Από τώρα δηλαδή ξεκίνησε η αλλαγή του?
Είχα το δοκιμαστικό του οττ και έληξε χθες
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σωστά. Μπαίνεις στο my cosmote και κάνεις την αλλαγη.
Θα μπορείς να μπαίνεις στο ΟΤΤ από 1 συσκευή κάθε φορά αλλά μπορείς να έχεις συνδεδεμένες 5 συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό.

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής σε δορυφορικό full πακέτο, έκανα επιτυχώς τη μετάβαση από το go σε ott , στο smartphone και στον σταθερό υπολογιστή.
Προσπάθησα στη συνέχεια να συνδεθώ ( έχοντας κλειστή την εφαρμογή στις άλλες συσκευές φυσικά) και μέσω του laptop, και δεν μπορώ, διότι δεν το αναγνωρίζει ως υπολογιστή και μου ζητάει να εγκαταστήσω app cosmote tv. Θα ήθελα την βοήθειά σας σας παρακαλώ.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ο υπολογιστής σου έχει windows υποθέτω;
Δοκιμασε να μπεις με έναν άλλο browser. Αν έχεις κινητό και υπολογιστή που συγχρονίζει ο ίδιος browser, μπες από κάποιον άλλο.

Ναι έχω windows 10. Έχω δοκιμάσει και με τους τρεις προβλεπόμενους, Firefox, Chrome kai Edge. Το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα και με τους τρεις.

Hdmi γιατί να αλλάξεις; Ποιο δίνουν και ποιο πρέπει να πάρεις; Θα δείχνει καλύτερα;

Έχοντας ήδη κάνει χρήση του ott μέσω εφαρμογής και παρόλο που σύνδεσα το μποξακι και στην έξοδο του hdmi 2! (η Sony δίνει στο μοντέλο μου τουλάχιστον μόνο στις 2,3 θύρες 4k κλπ) και σεταρα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με αυτές που είχα όταν έβλεπα από την εφαρμογή είδα πολύ πιο άτονα χρώματα σε αντίθεση με τα ζωντανά χρώματα που έδινε η εφαρμογή. Αυτός είναι και ο λόγος που το αλλάζω. Η διαφορά είναι πολύ αισθητή. Τώρα για το ποιο δίνουν θα σε γελάσω αυτή την στιγμή γιατι δεν είμαι εύκαιρος να σου απαντήσω.
Μετά από κριτικές και υπόδειξη φίλου παράγγειλα ένα της belkin και συγκεκριμένα το av10175bt2m-blk. Από Πέμπτη που θα παραλάβω θα επανέλθω. Ελπίζω να στρώσουν τα χρώματα γιατί για την ώρα η θέαση είναι πιο απολαυστική από την εφαρμογή που τρώει κάτι μικρά κολλήματα κατά καιρούς.
Τέλος από την τεχνική του οτε μου είπαν ότι το μποξ υποστηρίζει μέχρι και 2.2 hdmi.
Για να γίνω πιο περιγραφικός στο θέμα με τα χρώματα σκεφτείτε την εναλλαγή σε προφίλ που δίνουν οι τηλεοράσεις (σινεμά, αθλητικά, παιχνίδι κλπ) ε, παρόλο που και στην εφαρμογή και στο μποξ έχω το ίδιο προφίλ είναι λες και είναι με άλλο προφίλ. Τέλος, να πω ότι στο μποξ παρατήρησα ένα κάποιο ας το πω "κάψιμο" στα πολύ έντονα λευκά σε αντίθεση με σκιές. Δηλαδή σε ένα γήπεδο που το μισό έχει σκιά και κάπου πέφτει το φως του ήλιου, το φωτεινό σημείο είναι πολύ πιο λευκό και χάνει κάποιες λεπτομέρειες ενώ στην εφαρμογή είναι πιο καθαρό και ευκρινές το σημείο εκείνο.
Πιστεύω πως όλα έχουν να κάνουν με το hdmi.
Βασικά θεωρώ πολύ δύσκολο ως απίθανο η τηλεόραση να έχει στην ίδια εικόνα και με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις άλλη ποιότητα και αυτό να γίνεται επειδή από την μια βλέπω μέσα από εφαρμογή και από την άλλη μέσα από συνδεδεμένο με θύρα hdmi μποξακι.

δεν εχει καμια σχεση το hdmi με οτι προαναφερεις και δεν θα δεις καμια απολυτως διαφορα..
εκτος εαν το συγκεκριμενο καλωδιο εχει προβλημα-που ειναι απιθανο-αφου τα ψηφιακα καλωδια,ή παιζουν ή δεν παιζουν..

δεν εχει καμια σχεση το hdmi με οτι προαναφερεις και δεν θα δεις καμια απολυτως διαφορα..
εκτος εαν το συγκεκριμενο καλωδιο εχει προβλημα-που ειναι απιθανο-αφου τα ψηφιακα καλωδια,ή παιζουν ή δεν παιζουν..

Και τότε πως γίνεται να υπάρχουν διάφορες στο ίδιο πρόγραμμα με τις ίδιες ρυθμίσεις.
Επίσης, σε άλλες συσκευές στο παρελθόν, έχω δει διαφορά μετά την αλλαγή του hdmi

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και τότε πως γίνεται να υπάρχουν διάφορες στο ίδιο πρόγραμμα με τις ίδιες ρυθμίσεις.
Επίσης, σε άλλες συσκευές στο παρελθόν, έχω δει διαφορά μετά την αλλαγή του hdmi

Φίλε μου, η απάντηση που σου έδωσε παραπάνω ο άλλος φίλος είναι απολύτως σωστή. Το σήμα του HDMI είναι φηφιακό, είτε έχεις εικόνα και ήχο, είτε δεν έχεις. Αν δεν σου κάνει σπασίματα, μαύρες οθόνες, δεν έχεις ήχο κλπ, το καινούριο καλώδιο δεν πρόκειται να σου αλλάξει τα χρώματα. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να πάρεις το χρώμα που θέλεις.

Σωστά. Μπαίνεις στο my cosmote και κάνεις την αλλαγη.
Θα μπορείς να μπαίνεις στο ΟΤΤ από 1 συσκευή κάθε φορά αλλά μπορείς να έχεις συνδεδεμένες 5 συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό.

Που το βρίσκεις ακριβώς
Ευχαριστώ πολύ