Nέα Cosmote IP TV - OTT

αν το αλλάξω με το ott και του βάλω σε ένα tv box θα μπορεί να βλέπει ταυτόχρονα όπως με το go χωρίς επιπλέον χρέωση ή όχι;
Αν κρατήσεις εσύ το δορυφορικό και ο πατέρας σου βλέπει στο ΟΤΤ, τότε ναι.
Αν καταργήσεις το δορυφορικό και βάλεις ΟΤΤ, μπορείς να βλέπεις αθλητικά μόνο σε μια συσκευή ανά φορά.
2 ερωτήσεις. Ποια τακτική να ακολουθήσω πριν μεταβώ από το go στο ΟΤΤ κ ενώ έχω εδώ κ 1.5 μήνα το δοκιμαστικό? Μέσα από το σάιτ cosmote η με τηλέφωνο να διακόψω το δοκιμαστικό? Εσείς που ξέρετε από μποξακια ποια είναι διαθέσιμα στην αγορά που να πιάνουν την εφαρμογή της cosmote κ τι πρέπει να προσέξω? (Έχετε αναφερθεί να μην είναι root πχ δεν ξέρω τι εννοείτε με αυτό)
Κάνεις τη μετατροπή του go και τη διακοπή του Ott δοκιμαστικού μέσα από το My Cosmote. Αν υπάρξει χρέωση μιλάς μαζί τους και τη σβήνουν.
Το mi box s είναι ένα από τα επίσημα συμβατά box. Αν θέλεις να παίζει σωστά, θα πάρεις android tv box και όχι ένα οποιοδήποτε box (έχουν διαφορετική έκδοση, ένα android tv box έχει android ειδικά φτιαγμένο για τηλεόραση).
ειναι σίγουρο ότι θα είναι ακόμα καλυτερη η εικόνα σε σχέση με το δορυφορικό, χωρίς κολλήματα κλπ?
Μπορείς να δοκιμάσεις. Συνήθως η εικόνα είναι καλύτερη (αν έχεις και καλή σύνδεση στο ίντερνετ και κατά προτίμηση ενσύρματη, απευθείας με το ρούτερ) γιατί ο δορυφόρος έχει περιορισμένο bitrate (η ποιότητα που παίζει το κανάλι), ενώ στο ΟΤΤ η ανάλυση θα είναι με μικρότερη ή καθόλου συμπίεση.

Ενσυρματο δεν γίνεται, η ταχυτητα είναι στο 20 αλλά παντα πσιζει replay ή Netflix/Νο vago σε άλλη συσκευή. Προφανώς εννοείς να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή κι αν έχει προβληματα νσ την σπεγκαταστησω και να ξαναδουλεψω το δορυφορικό, ε?

Πάντως το θέμα δικτύου (ασύρματου) μέσω του app σε Sony smart του 2018 δεν πολυπαλεύεται.

Και δεν ξέρω κατά πόσο περιορίζει την εφαρμογή το hardware της τηλεόρασης ή είναι αποκλειστικά θέμα της Cosmote.

Σε μέτρηση δίπλα στην τηλεόραση πάντα παίρνω 55-60mbps + με οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή.

Το Netflix παίζει πάντα 4Κ τραβώντας περίπου 15mbps. Οκ. Δεν είναι live περιεχόμενο.

Το app της Cosmote δε διατηρεί σταθερή ταχύτητα με το buffer το πολύ στα 10 sec. Το 4Κ κανάλι χτες μόνο μέχρι 1080. Σήμερα 2160 για λίγο και μετά πάλι 1080.

Είχα δοκιμάσει και ενσύρματα πριν μήνες χωρίς σημαντική βελτίωση. Οκ το ασύρματο δεν είναι ιδανικό, αλλά δεν είναι και το καρδιογράφημα που δείχνει το διαγνωστικό του app. Και πέρα από τη σταθερότητα δεν εκμεταλλεύεται όλο το διαθέσιμο δίκτυο σε καμία περίπτωση.

Καλή η υπηρεσία, εύκολη, εύχρηστη και τσάμπα, αλλά αν εξακολουθεί να λειτουργεί έτσι δε θα την επέλεγα ως βασική υπηρεσία αντικαθιστώντας το δορυφορικό.

Προφανώς εννοείς να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή κι αν έχει προβληματα νσ την σπεγκαταστησω και να ξαναδουλεψω το δορυφορικό, ε?
σωστά. Έτσι κ αλλιώς πληρώνεις ήδη (είναι δωρεάν) τη πρόσβαση στο ΟΤΤ αφού έχεις δορυφορική, άρα δεν χάνεις κάτι.

Παιδιά καλησπέρα. Εγώ απο λάπτοπ μετά την δωρεαν μετατροπή του tv go σε ott, καθότι συνδρομητής full pack δορυφορικής, δέν έχω κανενα θέμα με ταχύτητες, σπασίματα και ποιότητα. Ακόμα και με 4g παει κανονικά., ισως μια μικρή καθυστερηση στην αρχή για 3-4 δευτερολεπτα.

Εχω όμως ενα άλλο θέμα που δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος. Το pop up καναλι, δηλαδη οταν κανεις την εικονα μικρη, που στο tv go επαιξε πάνω απο αλλες σελιδες και εφαρμογες, πλεον αν αλλάξεις καρτέλα, δεν μένει always on top. Επισης δεν μπορείς να το μετακινήσεις αλλου στην οθόνη, μενει μόνο κάτω δεξια. Εχει να προτείνει κανείς τιποτα;;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, θα πρέπει η Cosmote να υποστηρίξει το popup video και να το υποστηρίζει και ο browser σου (σίγουρα το υποστηρίζει ο Firefox). Για την ώρα μπορείς να το κάνεις αυτό ανοίγοντας το ΟΤΤ σε νέο παράθυρο και μικραίνοντας το ώστε να έχεις και άλλα παράθυρα ανοιχτά.

σωστά. Έτσι κ αλλιώς πληρώνεις ήδη (είναι δωρεάν) τη πρόσβαση στο ΟΤΤ αφού έχεις δορυφορική, άρα δεν χάνεις κάτι.

Δεν είναι ακόμα δωρεάν, περιμενω μια αποχρεωση που πληρωσα ήδη...

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η μετατροπή του go σε οττ είναι δωρεάν. Τα δοκιμαστικά πακέτα ήταν δωρεάν αλλά στο σύστημα αρκετές φορές δεν γινόταν με επιτυχία η αποχρεωση. Είναι δυο διαφορετικές υπηρεσίες.

Καλημερα παιδες. Χθες που ηθελα να κανω zapping μιας και ειχε ταυτοχρονα σχεδον Λιβερπουλ και Ολυμπιακο, μεταξυ του Vodafone TV που το εχω σε ενα hdmi και του Cosmote OTT σε Samsung TV παρατηρησα το παρακατω. Καθε φορα που απο Voda γυρνουσα στο Cosmote OTT app συνεχιζε απο εκει που ειχα ηταν πριν γυρισω σε Voda. Αυτο συνεβαινε ακομα και μιση ωρα μετα. Ειχε ξεκινησει ας πουμε το 2ο στο παιχνιδι της Λιβερπουλ και το γυρισα και ηταν ακομα στο 32ο λεπτο στο ΟΤΤ. Για να παιξει το live επρεπε να παω ενα καναλι μετα και να ξαναγυρισω πισω στον αγωνα για να δω σε κανονικη ροη. Ειναι γενικο προβλημα? Υπαρχει ρυθμιση να αλλαχτει αυτο? Το κανει και με το δικο τους media player ή μονο στο app?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

μπαίνεις στο cosmote.gr, στο My COSMOTE, επιλέγεις από αριστερά τη συνδρομή σου της Τηλεόρασης και τέλος επιλέγεις " Μετάτρεψε δωρεάν το COSMOTE TV GO στη νέα COSMOTE TV "

Πρωτα κανεις αυτα που σου ειπε ο φιλος απο πανω.Μετα κατεβαζεις απο το store την νεα εφαρμογη cosmote tv και συνδεεσαι με τους κωδικους που εχεις απο το cosmote id,οχι με τους κωδικους που εβαζες στο cosmote tv go
Σχετικα με το firestick που γραφεις,δεν ξερω αν θα παιζει σιγουρα.Θα πρεπει το boxaki-κινητο-ταμπλετ κτλ που θα μπει η εφαρμογη να μην ειναι ρουταρισμενη

Γινεται αμα βαλεις το aptoide store.
Η εφαρμογη απαιτει κατ ελαχιστο Android 5 συμφωνα με το Play store.

Παραυτα αλλαξα την αποφαση μου και μαλλον θα καταληξω σε Mi box S.
Κι αυτο γιατι θελω κατι πιο κοντα σε Android TV και χωρις πολλα workarounds.

Δηλαδη μόνο απ το aptoide store θα πρέπει να κατέβει η εφαρμογή στο Firestick για να παιξει ΟΤΤ ?

Παιδιά καλησπέρα. Εγώ απο λάπτοπ μετά την δωρεαν μετατροπή του tv go σε ott, καθότι συνδρομητής full pack δορυφορικής, δέν έχω κανενα θέμα με ταχύτητες, σπασίματα και ποιότητα. Ακόμα και με 4g παει κανονικά., ισως μια μικρή καθυστερηση στην αρχή για 3-4 δευτερολεπτα.

Εχω όμως ενα άλλο θέμα που δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος. Το pop up καναλι, δηλαδη οταν κανεις την εικονα μικρη, που στο tv go επαιξε πάνω απο αλλες σελιδες και εφαρμογες, πλεον αν αλλάξεις καρτέλα, δεν μένει always on top. Επισης δεν μπορείς να το μετακινήσεις αλλου στην οθόνη, μενει μόνο κάτω δεξια. Εχει να προτείνει κανείς τιποτα;;

Αν εχεις chrome(ισως γινεται και σε αλλους browser μπορεις να το βαλεις σε pop-up. Την επιλογη την εχει πανω δεξια.
Screenshot-1980.png

Καλημερα παιδες. Χθες που ηθελα να κανω zapping μιας και ειχε ταυτοχρονα σχεδον Λιβερπουλ και Ολυμπιακο, μεταξυ του Vodafone TV που το εχω σε ενα hdmi και του Cosmote OTT σε Samsung TV παρατηρησα το παρακατω. Καθε φορα που απο Voda γυρνουσα στο Cosmote OTT app συνεχιζε απο εκει που ειχα ηταν πριν γυρισω σε Voda. Αυτο συνεβαινε ακομα και μιση ωρα μετα. Ειχε ξεκινησει ας πουμε το 2ο στο παιχνιδι της Λιβερπουλ και το γυρισα και ηταν ακομα στο 32ο λεπτο στο ΟΤΤ. Για να παιξει το live επρεπε να παω ενα καναλι μετα και να ξαναγυρισω πισω στον αγωνα για να δω σε κανονικη ροη. Ειναι γενικο προβλημα? Υπαρχει ρυθμιση να αλλαχτει αυτο? Το κανει και με το δικο τους media player ή μονο στο app?
άσχετο...Η επόμενη Samsung σου να υποστηρίζει pip

άσχετο...Η επόμενη Samsung σου να υποστηρίζει pip

Δεν εχει pip η συγκεκριμενη και μιας και την πηρα πριν 2 χρονια περιπου δεν παιζει να ξαναπαρω συντομα ;-)

Δηλαδη μόνο απ το aptoide store θα πρέπει να κατέβει η εφαρμογή στο Firestick για να παιξει ΟΤΤ ?
Ναι, αλλά θα κατέβει η έκδοση για κινητά. Αν το έχεις ήδη το fire stick, μην αγοράσεις android tv box, κάνε υπομονή.
Αν δεν το έχεις, προσωπικά θα σου πρότεινα να αγοράσεις το mi box s. Θα έχεις καλύτερη εμπειρία (με τηλεκοντρόλ) γιατί έχει android tv και η εφαρμογή θα παίζει στη σωστή έκδοση για τηλεοράσεις.

Ναι, αλλά θα κατέβει η έκδοση για κινητά. Αν το έχεις ήδη το fire stick, μην αγοράσεις android tv box, κάνε υπομονή.
Αν δεν το έχεις, προσωπικά θα σου πρότεινα να αγοράσεις το mi box s. Θα έχεις καλύτερη εμπειρία (με τηλεκοντρόλ) γιατί έχει android tv και η εφαρμογή θα παίζει στη σωστή έκδοση για τηλεοράσεις.
Δεν το κάνω και δεν αγοράζω ακόμα μία συσκευή .
Θα περιμένω την έκδοση για tablet και θα τη βάλω στο στικάκι .Αλλιως παραμένω στο Go

Αν στην υποδοχή για κεραία που έχει το μποξακι συνδέσω το καλώδιο του πιάτου (κάτι μου λέει πως η ερώτηση είναι το άκυρη γιατί δεν είναι ίδιο) υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορώ να βλέπω τα δορυφορικά που πιάνει το πιάτο;

Δεν το κάνω και δεν αγοράζω ακόμα μία συσκευή .
Θα περιμένω την έκδοση για tablet και θα τη βάλω στο στικάκι .Αλλιως παραμένω στο Go

Υπάρχει έκδοση για tablet (η ίδια εφαρμογή με τα κινητά είναι) αλλά θα θέλεις το ποντίκι (όπως τώρα στο go).