Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χωρίς το έξτρα πακέτο τώρα μπορείς να κάνεις register μέχρι 5 συσκευές με το πακέτο αυτές ανεβαίνουν στις 7. Με το ένα σενάριο μπορεί να βλέπει μόνο η μία συσκευή ενώ με το δεύτερο μπορούν 2 ταυτόχρονα εκτός από το αθλητικο περιεχόμενο που είναι πάντα σε μια. Το 5 και το 7 είναι τυπικός αριθμός και για την περίοδο του soft launching της υπηρεσίας. Όταν κάτσει η "σκόνη" οι συσκευές που θα κάνουν register θα είναι 2 και 4 αντίστοιχα.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Θενκς φίλε! Αν είναι όντως έτσι, μια χαρά :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όταν κάτσει η "σκόνη" οι συσκευές που θα κάνουν register θα είναι 2 και 4 αντίστοιχα.

από πού προκύπτει αυτό; υπάρχει επίσημη ανακοίνωση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όχι, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το πακέτο που δίνει +2 έξτρα συνδέσεις και +1 ταυτόχρονη θέαση (δηλαδή 7 συσκευές και 2 ταυτόχρονες θεάσεις) θα σταματήσει να δίνεται δωρεάν στο τέλος του 2020.
Δεν είναι γνωστό αν τότε θα αλλάξουν και τα πακέτα ώστε να δίνουν λιγότερες συσκευές, όπως λέει ο φίλος.

από πού προκύπτει αυτό; υπάρχει επίσημη ανακοίνωση;
Όχι είναι εσωτερικό. Μου το διάβασε κάποιο παιδί στο 13888 όταν βλέπαμε μαζί τους όρους όταν είχα καλέσει. Το επίσημο είναι αυτό που λέει το site. οπότε, όποτε η εταιρια αποφασισει να ανακαλέσει τις 7 ή 5 συσκευές, μπορεί.

Εχει εμφανιστεί σε κάποιον μήνυμα για υπέρβαση συσκευών ? εγώ μέχρι στιγμής συνδρομητής σε δορυφορικό εχω κανει προβολή σε Deskotp, Laptop , ipad, κινητο, mi box , nvidia shield δηλαδη σύνολο 6 συσκευές χωρις να εχω ενεργοποιημενο πακέτο εξτρα συσκευώνδεν μου εχει ζητήσει να αντικαταστήσω καποια

Εχει εμφανιστεί σε κάποιον μήνυμα για υπέρβαση συσκευών ? εγώ μέχρι στιγμής συνδρομητής σε δορυφορικό εχω κανει προβολή σε Deskotp, Laptop , ipad, κινητο, mi box , nvidia shield δηλαδη σύνολο 6 συσκευές χωρις να εχω ενεργοποιημενο πακέτο εξτρα συσκευών μεχρι στιγμης δε μου εχει ζητήσει να αντικαταστήσω καποια
To πακέτο είναι προενεργοποιημενο σε όλος μας που έχουμε Ott δωρεάν μέχρι τις 31/12/20. Άρα το όριο είναι στις 7.

διαβάζω από κάποιους ότι έχει προσφορά το πακέτο των έξτρα συσκευών δωρεάν. Εγώ έχω το δορυφορικό, ενεργοποιημένη την μετάβαση από go σε Ott (ειχα ενεργοποιήσει και τη δοκιμαστική περίοδο των μίνι πακέτων) αλλά οι εξτρα συσκευες μου χρεώνονται κανονικά 5 ολους αυτους τους μήνες μιας και την υπηρεσία την εχω ενεργή πολλους μηνες πριν. Η προσφορά δεν ειναι για όλους;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η προσφορά είναι μόνο για οσους έχουν συμβόλαιο ΟΤΤ, όχι για αυτούς με δορυφορικό.

παιδιά, πώς μπορώ να πάρω ήχο 5.1 στις ταινίες μέσω του xiaomi box; σε όσες ταινίες έχουν dd 5.1, το home theater που έχω δεν το αναγνωρίζει.

Το home theater τι εισόδους έχει, πχ εχει optical;

Βλεπω 4κ Κίνηση δικτυου σχεδον 20mbps
Κινηση αψογη,λεπτομερια σε βασικες κάμερες σε πολυ ψηλό επιπεδο.Ελαχιστος ή ανυπαρκτος θόρυβος ακομα και στα γκαζον που βλεπεις απιστευτη λεπτομέρεια...Ευγε.

@warlock έχω το theater με arc συνδεδεμένο, σε κάποιες ταινίες μετά από restart μου έδωσε 5.1, σε άλλες όχι. ίσως να είναι κολλάει το box και να θέλει rr.

Μία ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.

Το κανάλι National Geographic Wild (αυτό που δείχνει συνέχεια ζώα) γιατί υπάρχει μόνο στο full pack ;

Η θα δίνουμε 25,00 ευρώ το μήνα η αν βάλουμε το mini pack ott με τα 5,00 ευρώ , αυτό με τα ντοκυμαντέρ !

Γιατί αυτή η ...γυφτιά από την Cosmote ;

Γιατί δεν το έχουν στο entry pack όπως έχουν και όλα τα υπόλοιπα ντοκυμαντέρ κανάλια η και στο cinema ;

Βλεπω 4κ Κίνηση δικτυου σχεδον 20mbps
Κινηση αψογη,λεπτομερια σε βασικες κάμερες σε πολυ ψηλό επιπεδο.Ελαχιστος ή ανυπαρκτος θόρυβος ακομα και στα γκαζον που βλεπεις απιστευτη λεπτομέρεια...Ευγε.

Κι εγώ οπότε έχω δει Αγγλία σε 4k ομολογώ πως έχω ενθουσιαστεί.
Περιμένω πως και πως τη νέα σεζόν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

@warlock έχω το theater με arc συνδεδεμένο, σε κάποιες ταινίες μετά από restart μου έδωσε 5.1, σε άλλες όχι. ίσως να είναι κολλάει το box και να θέλει rr.

Μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής, αν και θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν και εφόσον έχει το theater με έναν ανταπτορα tos-optical, δε το συζητώ ότι το arc είναι καλύτερο από το optical αλλα απο το ολότελα... :P

Κι εγώ οπότε έχω δει Αγγλία σε 4k ομολογώ πως έχω ενθουσιαστεί.
Περιμένω πως και πως τη νέα σεζόν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Εγώ έχω ακριβώς 20,οποτε δε νομίζω να το πετυχω αυτό. Παρεπιπτόντως , στο λάπτοπ πρωτη φορά μου εμφάνισε ποιοτητες βίντεο. Παίζει στο αυτόματο και στο 240 σαν slow motion και κάνει buffering... ! 🤬

Είμαι με fiber 100αρα που κατά την εφαρμογή του οτε κλειδώνει στα 107 (!?!) και με βάση δικά μου τεστ πάντα πάνω από 92

Μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής, αν και θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν και εφόσον έχει το theater με έναν ανταπτορα tos-optical, δε το συζητώ ότι το arc είναι καλύτερο από το optical αλλα απο το ολότελα... :P

το κακό φίλε μου με την εφαρμογή είναι ότι δεν έχουν 5.1 τα cinema 1,2, όπως έχουν στο δορυφορικό στην κανονική ροή, οπότε είναι λίγες οι ταινίες που έχουν 5.1. οι υπόλοιπες είναι stereo, οπότε βάζω τη ρύθμιση dts 2:5 και έχω ψευδο 5.1. ένα απλό home theater έχω των 179 ευρώ, δε νομίζω να καταλαβαίνω καν τη διαφορά, χεχε.

Έχω δορυφορικό και ott με συμβόλαιο με το ίδιο cosmote id. Αν μετατρέψω το go του δορυφορικού σε ott θα μπορώ να βλέπω αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, αφού μεν πρόκειται για διαφορετικές συνδρομές αλλά με το ίδιο id?

Παντως το ott εχει περιπου 25 δευτερολεπτα καθυστερηση σε σχεση με τον πραγματικο χρονο. Απαραδεκτο για μενα. Ειχαν πει 5-6 δευτερολεπτα το πολυ. Δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει να ακουω το γκολ τοσο μετα και να φωναζουν οι διπλα μου...