Nέα Cosmote IP TV - OTT

Γι'αυτό δεν αλλάζω το δορυφορικό με τίποτα.... Πολλοί βιαστήκατε να το καταργήσετε και να το αλλάξετε σε OTT... Ενώ θα μπορουσατε να είχατε και το δορυφορικό και την εφαρμογή δωρεάν...να βάλει γκολ η ΑΕΚΑΡΑ στον τελικό και να πανηγυρίζει ο από πάνω και εγώ να το δω μετά από 15 δευτερόλεπτα;;
Έλα ντε γίνεται να βάλει ο Ολυμπιακός γκολ κ να το καταλάβουμε μετά από 15";

Last edited by a moderator:
να βάλει γκολ η ΑΕΚΑΡΑ στον τελικό και να πανηγυρίζει ο από πάνω και εγώ να το δω μετά από 15 δευτερόλεπτα;;
Αυτο ειναι δικο σου προβλημα, δεν μενουμε ολοι πανω απο καφετεριες , ουτε κατω απο αλλους φιλαθλους.
Θεωρω οτι αλλα ειναι τα σημαντικα προβληματα, αλλιως με αυτη την λογικη δεν θα εβγαζε καμια τετοια υπηρεσια.

Σημερα που ηρθε ο αναλυτικος εχει μεσα οτι ναναι
Αρχικα με χρεωνει για 18 μερες το ΟΤΤ,απο την πρωτη μερα του παγιου διμηνου δηλαδη και μεχρι τη μερα που το διεκοψα
Μετα γινεται αποχρεωση ολοκληρου του διμηνου
Και στο τελος με χρεωνει ξανα απο την ημερα της διακοπης μεχρι και το τελος του παγιου διμηνου
Οτι ναναι δηλαδη...Θα το δουν μου ειπε ο υπαλληλος και θα γινει αποχρεωση

Καποιος με 4κ τηλεοραση απλα θα μπορει να δει το 4κ Kαναλι στο συνολο δεν θα εχει κατι επιπλεον
επισης οι ταχυτητες που αναφερεις ειναι υπερβολικες
οπως γραψανε αφου ειδαν τις μετρησεις στα hd καναλια τραβουσε γυρω στα 5-6 mb και στο 4κ λιγο κατω απο 20

Την 50αρα την αναφέρω ακριβώς επειδή το 4κ θέλει κάπου στα 20.
Αν κλειδώνει κάνεις στα 18 πιθανά θα έχει θέμα.
Επίσης κάποιος με 4κ τηλεόραση δεν θα μπορεί απλά να δει το 4κ αλλά να χρησιμοποιεί μια τβ για την οποία έσκασε ένα μισθό (τουλάχιστον) σε όλο της το εύρος, άρα δεν το θεωρώ τόσο απλό ειδικά όταν τώρα δίνεται το ott στην ίδια τιμή με το δορυφορικό.
Σε μια εποχή που έχουν φτάσει οι 8κ τηλεοράσεις και αρκετός κόσμος έχει πληρώσει για να πάρει 4κ, δεν είναι τόσο απλό να καταλήγεις τελικά να βλέπεις ένα 4k κανάλι ειδικά όταν θεματικά σε ενδιαφέρει πόσο μάλλον αν σκεφτείς ότι πληρώνεις φόρους για την απαράδεκτη εικόνα της ερτ ή γενικά ότι η ποιότητα των ελληνικών ελεύθερων ιδιωτικών είναι... sd.
Τέλος, ανέφερα την 50αρα θεωρώντας πως είναι ασφαλής επιλογή για ανεμπόδιστη χρήση τβ και άλλων συσκευών ταυτόχρονα χωρίς να ξεφύγει οικονομικά το όλο θέμα.

Καλησπέρα σας.
Σίγουρα έχει ερωτηθεί από άλλους έχω γυρίσει όμως τόσες σελίδες προς τα πίσω και δεν μπορώ να βρω την απάντηση.
Είμαι συνδρομητής της Cosmote TV στο Cinema Pack και έχω εντελώς δωρεάν σε ένα tablet το Cosmote TV Go.
Πριν από 2 μήνες περίπου στάλθηκε από την Cosmote sms για την παροχή δωρεάν λογαριασμού για το νέο Cosmote App λέγοτνας ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει το Cosmote TVGO. Έχουν εκδοθεί 2 λογαριασμοί από τότε και μου έκανε εντύπωση ότι χρεώνει το πάγιο κανονικά του Mini Packs Και στην συνέχεια το κάνει με έκπτωση 100% για να μην υπάρξει χρέωση.
Εχθές έλαβα πάλι sms λέγοντας ότι θα αντικατασταθεί η εφαρμογή COSMOTE TV GO από την νέα εφαρμογή της “Cosmote TV”.
Ερώτηση! Θα είναι χρεώσιμη η νέα υπηρεσία όταν θα καταργηθεί το Cosmote TV GO ή θα είναι όπως ισχύει και τώρα για 1 συσκευή δωρεάν;

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα σας.
Σίγουρα έχει ερωτηθεί από άλλους έχω γυρίσει όμως τόσες σελίδες προς τα πίσω και δεν μπορώ να βρω την απάντηση.
Είμαι συνδρομητής της Cosmote TV στο Cinema Pack και έχω εντελώς δωρεάν σε ένα tablet το Cosmote TV Go.
Πριν από 2 μήνες περίπου στάλθηκε από την Cosmote sms για την παροχή δωρεάν λογαριασμού για το νέο Cosmote App λέγοτνας ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει το Cosmote TVGO. Έχουν εκδοθεί 2 λογαριασμοί από τότε και μου έκανε εντύπωση ότι χρεώνει το πάγιο κανονικά του Mini Packs Και στην συνέχεια το κάνει με έκπτωση 100% για να μην υπάρξει χρέωση.
Εχθές έλαβα πάλι sms λέγοντας ότι θα αντικατασταθεί η εφαρμογή COSMOTE TV GO από την νέα εφαρμογή της “Cosmote TV”.
Ερώτηση! Θα είναι χρεώσιμη η νέα υπηρεσία όταν θα καταργηθεί το Cosmote TV GO ή θα είναι όπως ισχύει και τώρα για 1 συσκευή δωρεάν;

Σας ευχαριστώ
Η νέα υπηρεσία δίνεται δωρεάν στους δορυφορικούς συνδρομητές.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και στη νέα εφαρμογή, για τους δορυφορικους, υπάρχει ο περιορισμός της θέασης σε μία συσκευή ή μπορούμε να την εγκαταστήσουμε σε περισσότερες?

Τελικά κατάφερα μέσω της εφαρμογής My commode app στο κινητό μου να αγοράσω mini packs με χρέωση σε πιστωτική /χρεωστικη /προπληρωμενη κάρτα.

Όσα αναφέρω παρακάτω αφορούν εγκατάσταση της εφαρμογής cosmote TV app σε Xiaomi MI Box s και σταθερή γραμμή ADSL από cosmote + home speedbooster.

Αρχικά να αναφέρω ότι σύμφωνα με το router της cosmote speedport entry 2i που επίσης διαθέτω,μπαίνοντας στο μενού του modem όπου αναφέρει διαφορα χαρακτηριστικά της γραμμής μου, συνήθως βλέπω να συγχρονίζει γύρω στα 8 Mbps.Καμμια φορά βραδυνες ώρες μετά από ανοιγο -κλείσιμο του modem έχω δει συγχρονισμό γραμμής μέχρι και περίπου 10 Mbps.

Φυσικά, όταν βάσει του modem έχω συγχρονισμό στα 8 Mbps,τότε την ίδια στιγμή από μετρήσεις στο speedtest περνω συνήθως γύρω στα 6.5 Mbps. Αυτό μάλλον είναι φυσιολογικό όπως έχω διαβάσει λόγω του λεγόμενου overhead.

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά:

Αφού ανοίξω ένα κανάλι στην εφαρμογή cosmote TV πατώντας το κάτω πλήκτρο -βελάκι και στη συνέχεια στο μενού που εμφανιζεται επιλέγοντας Ρυθμίσεις /Διαγνωστικα /On

Αριστερά στα Διαγνωστικα αν θυμάμαι καλά λέει Ταχύτητα Δικτύου. Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η ταχύτητα που αναφέρει πρόκειται για την ταχύτητα συγχρονισμού του modem ή είναι η "γνήσια" ταχύτητα (η οποία είναι πάντα μικρότερη από την ταχύτητα συγχρονισμού λόγω του λεγομενου overhead)?

Παρατήρησα ότι ενώ είχα συνδεδεμένο το Mi box s με το Booster μέσω WiFi στα Διαγνωστικα στην ταχύτητα δικτύου από το νούμερο που έβλεπα νομίζω ότι πρεπει να βλέπει το cosmote TV app μόνο την ταχύτητα της σταθερής μου γραμμής. Μάλλον δηλαδή δεν βλέπει το bonding σταθερής + 4G που κάνει το Booster.

Το πιο περίεργο όμως είναι το άλλο καθ εδώ κυρίως θα ήθελα τη βοήθεια σας:

Στη συνέχεια δοκίμασα το εξής: Αποσυνδεσα από το Booster το τηλεφωνικό καλώδιο που το συνδέει με τη σταθερή γραμμή. Έτσι άφησα το Booster να περνει μόνο από 4G.Το xiaomi Mi Box s και πάλι συνδεδεμένο με WiFi με το Booster. Άνοιξα και πάλι την εφαρμογή cosmote TV app από το xiaomi Mi box s, και δοκίμασα να ανοίξω διαφορα κανάλια. Μαύρη οθόνη σε όσα κανάλια δοκίμασα και στα Διαγνωστικα δεν μου εμφανίζε τίποτα! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ?

Είναι δυνατόν να μην παίζει με Booster που περνει μόνο από 4G? Τηλεφωνικό καλώδιο για σύνδεση με πρίζα τοίχου της τηλεφωνικής γραμμής αποσυνδεδεμενο από το Booster. Μου ακούγεται περίεργο γιατί όπως αναφέρει εμφατικα και η ίδια η cosmote η πλατφόρμα είναι "over the top" δηλαδή παίζει πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο Internet.

Τελικά κατάφερα μέσω της εφαρμογής My commode app στο κινητό μου να αγοράσω mini packs με χρέωση σε πιστωτική /χρεωστικη /προπληρωμενη κάρτα.

Όσα αναφέρω παρακάτω αφορούν εγκατάσταση της εφαρμογής cosmote TV app σε Xiaomi MI Box s και σταθερή γραμμή ADSL από cosmote + home speedbooster.

Αρχικά να αναφέρω ότι σύμφωνα με το router της cosmote speedport entry 2i που επίσης διαθέτω,μπαίνοντας στο μενού του modem όπου αναφέρει διαφορα χαρακτηριστικά της γραμμής μου, συνήθως βλέπω να συγχρονίζει γύρω στα 8 Mbps.Καμμια φορά βραδυνες ώρες μετά από ανοιγο -κλείσιμο του modem έχω δει συγχρονισμό γραμμής μέχρι και περίπου 10 Mbps.

Φυσικά, όταν βάσει του modem έχω συγχρονισμό στα 8 Mbps,τότε την ίδια στιγμή από μετρήσεις στο speedtest περνω συνήθως γύρω στα 6.5 Mbps. Αυτό μάλλον είναι φυσιολογικό όπως έχω διαβάσει λόγω του λεγόμενου overhead.

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά:

Αφού ανοίξω ένα κανάλι στην εφαρμογή cosmote TV πατώντας το κάτω πλήκτρο -βελάκι και στη συνέχεια στο μενού που εμφανιζεται επιλέγοντας Ρυθμίσεις /Διαγνωστικα /On

Αριστερά στα Διαγνωστικα αν θυμάμαι καλά λέει Ταχύτητα Δικτύου. Γνωρίζει κάποιος αν αυτή η ταχύτητα που αναφέρει πρόκειται για την ταχύτητα συγχρονισμού του modem ή είναι η "γνήσια" ταχύτητα (η οποία είναι πάντα μικρότερη από την ταχύτητα συγχρονισμού λόγω του λεγομενου overhead)?

Παρατήρησα ότι ενώ είχα συνδεδεμένο το Mi box s με το Booster μέσω WiFi στα Διαγνωστικα στην ταχύτητα δικτύου από το νούμερο που έβλεπα νομίζω ότι πρεπει να βλέπει το cosmote TV app μόνο την ταχύτητα της σταθερής μου γραμμής. Μάλλον δηλαδή δεν βλέπει το bonding σταθερής + 4G που κάνει το Booster.

Το πιο περίεργο όμως είναι το άλλο καθ εδώ κυρίως θα ήθελα τη βοήθεια σας:

Στη συνέχεια δοκίμασα το εξής: Αποσυνδεσα από το Booster το τηλεφωνικό καλώδιο που το συνδέει με τη σταθερή γραμμή. Έτσι άφησα το Booster να περνει μόνο από 4G.Το xiaomi Mi Box s και πάλι συνδεδεμένο με WiFi με το Booster. Άνοιξα και πάλι την εφαρμογή cosmote TV app από το xiaomi Mi box s, και δοκίμασα να ανοίξω διαφορα κανάλια. Μαύρη οθόνη σε όσα κανάλια δοκίμασα και στα Διαγνωστικα δεν μου εμφανίζε τίποτα! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ?

Είναι δυνατόν να μην παίζει με Booster που περνει μόνο από 4G? Τηλεφωνικό καλώδιο για σύνδεση με πρίζα τοίχου της τηλεφωνικής γραμμής αποσυνδεδεμενο από το Booster. Μου ακούγεται περίεργο γιατί όπως αναφέρει εμφατικα και η ίδια η cosmote η πλατφόρμα είναι "over the top" δηλαδή παίζει πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο Internet.
Η εταιρεία έχει αναφέρει ότι η υπηρεσία OTT δεν συνδυάζεται με το booster. Η υπηρεσία παίζει πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερού ίντερνετ. Και δεν νομίζω ότι θα παίξει ποτέ με το booster.

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας. Μόλις συνδέθηκα σε ott. Υπάρχει ρύθμιση να μεγαλώσω τους υπότιτλους? Το θέλω για ηλικιωμένους και φαίνονται μικρά τα γράμματα

Επιτέλους μετά από καιρό έφτιαξε το OTT στο λάπτοπ στο αυτόματο. Ουτε buffering ούτε τη χάλια εικόνα που είχε. Τώρα τι έγινε ακριβώς δεν ξέρω, απλώς το ξαναδοκιμασα.

μια ερωτηση αν την ξερει καποιος με λαπτοπ και hotspot το κινητο παιζει η cosmote?

μια ερωτηση αν την ξερει καποιος με λαπτοπ και hotspot το κινητο παιζει η cosmote?
Αν εννοείς για το πακέτο play now unlimited φίλος το έχει σε μόντεμ 4g και παίζει, λογικά και με tethering δεν θα έχεις πρόβλημα. Για data δικά σου σίγουρα παίζει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το κακο ειναι οτι βλεπω οτι δεν παιζει μπαινει στην υπηρεσια και πας σε ενα καναλι και δειχνει να φορτωνει αλλα δεν παιζει
εχω συνδεση μεσω δορυφορου φουλ πακετο οποτε μπορω να βαλω το ott σε μια σμαρτ ενα κινητο και ενα λαπτοπ
τωρα βλεπω οτι εχει την ιδια συμπεριφορα και με απλο wifi απο το ρουτερ μου να ειναι θεμα browser? τελικα μαλλον γιατι με τον edge παιζει οποτε το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι για το hotspot και data που ειχα ρωτησει πριν
εδω δεν μπαινουμε για να δουμε? https://www.cosmotetvott.gr/
και που κανουμε διαχειρηση και σβησιμο συσκευων?t
και μια τελευταια αυτη η μπαρα που βγαζει με τις πληροφοριες του προγραμματος πως κρυβεται?

Επιτέλους μετά από καιρό έφτιαξε το OTT στο λάπτοπ στο αυτόματο. Ουτε buffering ούτε τη χάλια εικόνα που είχε. Τώρα τι έγινε ακριβώς δεν ξέρω, απλώς το ξαναδοκιμασα.

Επίσης βγήκε ο νέος λογαριασμούς όπου θα μου κάνουν την απόχρέωση 22 ευρώ.

Μια παρατήρηση. Όταν βλέπουμε σε κινητο κάποια ταινία η οποία είναι σε ανάλυση 1:2,35 αντί να πιάνει η ταινία όλη την οθόνη του κινητού, έχει μαύρα πλαίσια δεξιά- αριστερά, αλλά και πανω-κατω.
Ενώ παρόμοια ταινία στο Netflix την δείχνει σε ολη την οθόνη του κινητού.

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αυτό είναι θέμα του πως ανεβάζει η cosmote το περιεχόμενο. Όταν μια ταινία είναι πχ 1:2,35, η cosmote το ανεβάζει σε 16:9 με μπάρες πάνω κάτω.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αυτό είναι θέμα του πως ανεβάζει η cosmote το περιεχόμενο. Όταν μια ταινία είναι πχ 1:2,35, η cosmote το ανεβάζει σε 16:9 με μπάρες πάνω κάτω.
Μπράβο, αυτό ακριβώς! Πόσο δύσκολο ήταν άραγε να το άφηναν στην αρχική του αναλυση?

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk