Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα είχα το cosmote tv go εγκατεστημένο στο beelink gt1 το οποίο είναι no root και έπαιζε κανονικά. Έβαλα το ott app και δεν παίζει γιατί το βλέπει root.
Καμιά ιδέα?

Στειλε το boxακι στα σκουπιδια και παρε ενα boxακι της προκοπης που ειναι Netflix certified.
Τα μονα που υπαρχουν στην αγορα ειναι το Nvidia shield και το Xiaomi Mi Box s.
Και τα 2 παιζουν απροβληματιστα το Cosmote OTT.

σιγουρα εχεις4κ αφου η τιβι σου ειναι 4κ...
εγω εχω Lg oled BV6 65αρα.
οτι και να σου πω στην δικη σου δεν θα ειναι το ιδιο.

σιγουρα εχεις4κ αφου η τιβι σου ειναι 4κ...
εγω εχω Lg oled BV6 65αρα.
οτι και να σου πω στην δικη σου δεν θα ειναι το ιδιο.

Εννοείς ότι έχω 4κ στις ρυθμίσεις εικόνας του xiaomi προφανώς.Δίκιο έχεις προφανώς και δεν θα είναι το ίδιο.Δοκίμασες και έτρεξες πατερνάκια black clipping και τέτοια με usb στο xiaomi Mi Box S ή εντελώς με το χέρι έκανες τις ρυθμίσεις?

και σε εμενα μια ποιοτητα εχει.1080..
ρυθμισεις εικονας το εχω στο 4Κ/60hZ και δεν εχω πειραξει τιποτε αλλο.
η αληθεια ειναι πολλες ταινιες του ειναι σκοτεινες,αλλα εχω φτιαξει ενα mode ειδικα για το ott,οποτε ειμαι κομπλε.
καποια κομπιασματακια εχω σε κινηση της εικονας,και δεν εχω καταλαβει γιατι...
θεμα συνδεσης δεν νομιζω οτι υπαρχει,αφου η wifi συνδεση ειναι στα 5Ghz,με πολυ καλο σημα.

Τα κομπιάσματα είναι λόγω των 60Ηz. Δοκίμασε με 4k/50Hz και θα δεις πως θα εξαφανιστούν.

Γνωρίζει κανείς αν θα δούμε ταινίες-σειρές σε 4κ hdr από αυτή την υπηρεσία στο προσεχές μέλλον;

Καλή εβδομάδα ,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω Xiaomi Mi Box s.
Η ερώτηση είναι αν αυτό το μοντέλο είναι παλιό , ή να περιμένω κάποιους μήνες να βγει καινούργιο ;

Καλή εβδομάδα ,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω Xiaomi Mi Box s.
Η ερώτηση είναι αν αυτό το μοντέλο είναι παλιό , ή να περιμένω κάποιους μήνες να βγει καινούργιο ;

Δεν ειναι και ολοκαινουργιο, αλλα παιζει 4K απροβληματιστα στο Cosmote OTT (και σε Netflix, youtube κτλ).
Επισης, το Kodi τρεχει μια χαρα σε Full HD (δεν δοκιμασα ακομα 4K σε Kodi).
Θα ελεγα οτι για τα 55 που κοστιζει ειναι τιμιοτατο.

Δεν ειναι και ολοκαινουργιο, αλλα παιζει 4K απροβληματιστα στο Cosmote OTT (και σε Netflix, youtube κτλ).
Επισης, το Kodi τρεχει μια χαρα σε Full HD (δεν δοκιμασα ακομα 4K σε Kodi).
Θα ελεγα οτι για τα 55 που κοστιζει ειναι τιμιοτατο.

το μοναδικο σοβαρο του θεμα ειναι οτι δεν παιζει hd audio.
κατα τ`αλλα ειναι αψογο!

καλησπέρα , επειδή ψάχνω στο playstore και δεν το βλέπω ......ποιο είναι το live chanels app ?

Από ότι είδα, ενώ στο δορυφορικό δεν υπάρχει το cosmote series, στο ott υπάρχει κανονικά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στειλε το boxακι στα σκουπιδια και παρε ενα boxακι της προκοπης που ειναι Netflix certified.
Τα μονα που υπαρχουν στην αγορα ειναι το Nvidia shield και το Xiaomi Mi Box s.
Και τα 2 παιζουν απροβληματιστα το Cosmote OTT.
Πιο γρήγορη απόκριση δεν υπάρχει. Πήγα το απόγευμα και πήρα το mi box s στα 45 και παίζει κανονικά το cosmote.
Ευχαριστώ...

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως γίνεται με xiaomi box να βγαζει μεσω pass through απο την οπτική της τηλεόρασης στο ηχοσύστημα 5.1 ηχο ενω στην ενσωματωμένη εφαρμογή της τβ οταν επιλεγεις 5.1 να βγαζει μονο pcm 2.0;;;

Ρε παιδιά τι παιζει με τον ήχο στο boxaki της κοτε? Πρέπει να ανεβάσω αρκετά τον ήχο της tv για να ακούγεται ικανοποιητικά. Σε οποιαδήποτε άλλη πηγή το γυρίσω μετά πρέπει να χαμήλωσω τον ήχο.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ποτε θα βγαλουν αναβαθμση στην εφαρμογη? Συνεχεια μου πεταει μηνυμα οτι και δευτερη συσκευη εχει ανοιχτη την εφαρμογη και δεν με αφηνει να δω.

Ρε παιδιά τι παιζει με τον ήχο στο boxaki της κοτε? Πρέπει να ανεβάσω αρκετά τον ήχο της tv για να ακούγεται ικανοποιητικά. Σε οποιαδήποτε άλλη πηγή το γυρίσω μετά πρέπει να χαμήλωσω τον ήχο.
Το ίδιο και σε εμένα στο mi box. YouTube και Netflix όμως ακούγονται φυσιολογικά. Μήπως είναι θέμα του app?

Πιο γρήγορη απόκριση δεν υπάρχει. Πήγα το απόγευμα και πήρα το mi box s στα 45 και παίζει κανονικά το cosmote.
Ευχαριστώ...

Να 'σαι καλα.
Επεσε κι αλλο η τιμη - τιμιο για 45 και πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι με κινεζικα boxακια.

Το OTT δίνει θέαση από το box που δίνουν, συν 2 συσκευές ακόμα με το επιπλέον πακέτο συσκευών.
Αν εγώ αγοράσω την υπηρεσία, αλλά θελήσω την θέαση να την κάνω από το application της τηλεόρασης, θα καταλάβει το σύστημα ότι έχω αντικαταστήσει το box με το app? Ή θα με "χρεώσει" την μια συσκευή από τις 2 έξτρα, και θα μου μείνει άλλη 1 για θέαση;

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk