Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα στην ομάδα του AVclub και στους φίλους του forum. Αντιμετωπίζω ένα θεματακι με το app της cosmote tv και θα ήθελα τα φώτα σας. Είμαι συνδρομητής cosmote tv full pack μέσω δορυφορου. Έχω στο boxακι μου (Xiaomi Mi Box S) το cosmote tv go σε apk. Ολα.καλως ως εδω.. Πριν μέρες μου έχει έρθει μήνυμα ενημέρωσης μετάβασης του ote tv go στην υπηρεσία της cosmote ott. Καθώς κατέβασα το app και ενώ βάζω σωστά email και κωδικό του cosmote id μου εμφανίζεται παράθυρο "Δε διαθέτεις ενεργή συνδρομή cosmote tv." Και δύο επιλογές για κλικ από κάτω "Αγόρασε τώρα" και "σύνδεση με άλλο cosmote id". Τι γίνεται λάθος;κάτι δε κάνω σωστά;πρέπει να επικοινωνησω με το αρμόδιο τμήμα για να μου δώσουν καποιο ΟΚ για τη μετάβαση του go σε ott?Για δώστε μου τα φώτα σας τσακάλια μου!

Καλησπέρα στην ομάδα του AVclub και στους φίλους του forum. Αντιμετωπίζω ένα θεματακι με το app της cosmote tv και θα ήθελα τα φώτα σας. Είμαι συνδρομητής cosmote tv full pack μέσω δορυφορου. Έχω στο boxακι μου (Xiaomi Mi Box S) το cosmote tv go σε apk. Ολα.καλως ως εδω.. Πριν μέρες μου έχει έρθει μήνυμα ενημέρωσης μετάβασης του ote tv go στην υπηρεσία της cosmote ott. Καθώς κατέβασα το app και ενώ βάζω σωστά email και κωδικό του cosmote id μου εμφανίζεται παράθυρο "Δε διαθέτεις ενεργή συνδρομή cosmote tv." Και δύο επιλογές για κλικ από κάτω "Αγόρασε τώρα" και "σύνδεση με άλλο cosmote id". Τι γίνεται λάθος;κάτι δε κάνω σωστά;πρέπει να επικοινωνησω με το αρμόδιο τμήμα για να μου δώσουν καποιο ΟΚ για τη μετάβαση του go σε ott?Για δώστε μου τα φώτα σας τσακάλια μου!
Πρέπει να μπεις στο mycosmote με τα στοιχεία σου και να κάνεις χειροκίνητα τη μετάβαση στη νέα εφαρμογή.

Το OTT δίνει θέαση από το box που δίνουν, συν 2 συσκευές ακόμα με το επιπλέον πακέτο συσκευών.
Αν εγώ αγοράσω την υπηρεσία, αλλά θελήσω την θέαση να την κάνω από το application της τηλεόρασης, θα καταλάβει το σύστημα ότι έχω αντικαταστήσει το box με το app? Ή θα με "χρεώσει" την μια συσκευή από τις 2 έξτρα, και θα μου μείνει άλλη 1 για θέαση;

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι, το όριο είναι στις συσκευές που βλέπουν ταυτόχρονα. Και το box να συνδέσεις, αν δεν βλέπεις εκείνη την ώρα από αυτο δεν θα σου κρατάει τη θέση.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το ΟΤΤ δίνει ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές (με το πρόσθετο πακέτο).
Δεν έχει σχέση το box, μετράει σαν μια συσκευή. Αν βλέπεις ταυτόχρονα από box και τηλεόραση, έχεις φτάσει το όριο. Αν βλέπεις ταυτόχρονα από κινητό και τηλεόραση, πάλι έχεις φτάσει το όριο.
Μπορείς να έχεις συνδεδεμένες μέχρι 7 συσκευές (με το πρόσθετο πακέτο), και μπορείς να διαλέγεις (αυτόματα) σε ποιες 2 από τις 7 θα βλέπεις.

Καλησπέρα,

σε τηλεόραση F&U με Android 9 η εφαρμογή δεν εμφανίζεται στο PlayStore. Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ

Κανονικα εφοσον εχει επισημο android tv η τηλεοραση,θα επρεπε στο store να υπαρχει η εφαρμογη

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το ΟΤΤ δίνει ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές (με το πρόσθετο πακέτο).
Δεν έχει σχέση το box, μετράει σαν μια συσκευή. Αν βλέπεις ταυτόχρονα από box και τηλεόραση, έχεις φτάσει το όριο. Αν βλέπεις ταυτόχρονα από κινητό και τηλεόραση, πάλι έχεις φτάσει το όριο.
Μπορείς να έχεις συνδεδεμένες μέχρι 7 συσκευές (με το πρόσθετο πακέτο), και μπορείς να διαλέγεις (αυτόματα) σε ποιες 2 από τις 7 θα βλέπεις.
Οποτε με το έξτρα πακέτο έχει 7 .
Χωρίς το έξτρα πακέτο, πόσες δικαιούσαι?

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Οποτε με το έξτρα πακέτο έχει 7 .
Χωρίς το έξτρα πακέτο, πόσες δικαιούσαι?

Στάλθηκε από το SM-N770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χωρις το εξτρα πακετο μπορεις να το εχεις σε 5 συσκευες αλλα μονο σε μια να βλεπεις.Δεν γινεται δηλαδη ταυτοχρονη θεαση σε 2 και πανω

Το όνομα του κύριου προφίλ - διαχειριστή αλλάζει κάπως ;

Έχει πάρει αυτόματα το μικρό όνομα του δηλωμένου ονόματος στη σύνδεση και θέλω να το αλλάξω.

Το τραβάει από το my cosmote. Δες στο account.cosmote.gr αν σε αφήνει να αλλάξεις το όνομα του cosmote id

Κάποιες ερωτησεις γιατί είναι καιρός που έχω να ασχοληθώ και δε βρίσκω κάτι στις άπειρες σελίδες του thread. Η εφαρμογή του ΟΤΤ έχει βγει πλέον για nvidia shield tv?
Ποια είναι η ποιότητα στα HD κανάλια Cosmote SPORTS? Για το 4Κ είδα, είναι γύρω στα 20- Mbps. Τέλος, το έχουν ακόμα να μην παίζει με speedbooster?

Κάποιες ερωτησεις γιατί είναι καιρός που έχω να ασχοληθώ και δε βρίσκω κάτι στις άπειρες σελίδες του thread. Η εφαρμογή του ΟΤΤ έχει βγει πλέον για nvidia shield tv?
Ποια είναι η ποιότητα στα HD κανάλια Cosmote SPORTS? Για το 4Κ είδα, είναι γύρω στα 20- Mbps. Τέλος, το έχουν ακόμα να μην παίζει με speedbooster?

Sports HD 1080 @50fps = 6Mbps (h.264)
Sports 4K @50fps = 16Mbps (h.265)

αυτά τα νούμερα αναφέρονται στα διαγνωστικά του Mi Box, δεν γνωρίζω αν είναι universal.

Απαντώ και στα υπόλοιπα ερωτήματα:
Παίζει σε nvidia Shield, αρκεί να έχει Android tv 8+
Ακόμα δεν παίζει με speed booster αν και θα έπρεπε να παίζει. Μια λύση είναι να το βάλεις να τραβάει μόνο από το 4g, αλλά έτσι θα καταναλώνει πιο γρήγορα τα 100gb.
Πάντως όπως βλέπεις τα 15mbps του booster (μετά την κατανάλωση των 100gb) φτάνουν άνετα για hd κανάλι και περισσεύει και για άλλες συσκευές.

Κατατοπιστικότατοι και οι δύο. Μόνο 6Mbps τα HD, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερη αναβάθμιση σε σχέση με το δορυφορικό, που σύμφωνα με αυτή τη σελίδα, παίζει περιπου στο ίδιο bitrate, αλλά σε MPEG4. Είναι τόσο βελτιωμένη η ποιότητα μόνο και μόνο επειδή είμαστε σε η.264 στο ΟΤΤ?
https://en.digitalbitrate.com/dtv.php?liste=30&live=1&lang=en&phrase=cosmote

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έχει έρθει μήνυμα ενημέρωσης μετάβασης του ote tv go στην υπηρεσία της cosmote ott. Να ρωτήσω , σημαίνει ότι η μετάβαση θα γίνει αυτόματα? Αν όχι πόσες μέρες μπορώ να κρατήσω το ote tv go?

Το μόνο κακό του για μένα είναι ότι δεν σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις για offline θέαση σε αποθηκευτικό μέσο εκτός της συσκευής -στην SD του smartphone ή του tablet εν προκειμένω

Καλησπέρα και από μένα.
Στο go υπήρχε το μενού cosmote tv plus όπου ειχε μια Ταινιοθήκη και επέλεγες. Στο καινούργιο app δεν υπάρχει , λέω ή κάνω κάτι λάθος?

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατατοπιστικότατοι και οι δύο. Μόνο 6Mbps τα HD, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερη αναβάθμιση σε σχέση με το δορυφορικό, που σύμφωνα με αυτή τη σελίδα, παίζει περιπου στο ίδιο bitrate, αλλά σε MPEG4. Είναι τόσο βελτιωμένη η ποιότητα μόνο και μόνο επειδή είμαστε σε η.264 στο ΟΤΤ?
https://en.digitalbitrate.com/dtv.php?liste=30&live=1&lang=en&phrase=cosmote

Η διαφορά στο Sports 1 είναι μικρή. Στο ΟΤΤ όμως τα 6Mbps ισχύουν σε όλα τα κανάλια Sports (προφανώς εξαιρείται το 4Κ), ενώ στο δορυφορικό λόγω έλλειψης bandwidth το bitrate πέφτει αισθητά στα υπόλοιπα Sports κανάλια (2, 3, 4 κ.λπ.). To Sports 9 για παράδειγμα, στο δορυφορικό έχει μέσο bitrate γύρω στο 2,5.