chrispe
AVClub Enthusiast
- 25 March 2008
- 833
Αν έβγαινε κ για tviOS.... θα ήταν τέλεια.
μπειτε facebook, twitter, παρ' τε τηλεφωνο να δειξουμε οτι υπαρχει κοσμος που το ζητάει, μονο ετσι ισως να γίνει κάτι
Αν έβγαινε κ για tviOS.... θα ήταν τέλεια.
Μήπως τρέχεις την εφαρμογή για κινητά; Κατέβασε αυτή που έχει στο play store.
To Tizen 2.4 δύσκολο, και το πιο πιθανό είναι ότι αν ήθελαν να το υποστηρίξουν, θα το κάνανε ηδη βγάζοντας μια εφαρμογή για 2.4+.
Και με reset που αναφέρει ένας φίλος από πάνω τα ιδια..
Μέσα από το playstore του mi box το έχω κατεβάσει.
Η εικόνα συγκεκριμένα που βγάζει είναι η εξής:
https://imgur.com/a/Oo6qlIY
Η πλάκα είναι πως το 13888 μου λέει ότι η εφαρμογή δεν έχει διατεθεί επίσημα για box εμπορίου πάρα μόνο για TV ταμπλετ και κινητά, οπότε και δεν μπορούν να το δουν σαν πρόβλημα της εφαρμογής.
Τι να πω..
Σε αυτή τη μισή οθόνη οθόνη, πρέπει να βρεις μία θέση που πατάς ΟΚ και σου βγάζει οθόνη για κωδικό.
Αφού το βάλεις, τότε πατάς το "δος" και μπαίνεις.
Πάτα πάνω το βελάκι μέχρι την πιο πάνω θέση (νομίζω σου δείχνει πάνω αριστερά <) και μετά μία φορά κάτω.
Τότε με OK ενεργοποιείται το πλήρες πληκτρολόγιο.
Σε μένα τουλάχιστον αυτό λειτούργησε και σε xiaomi και στο box του οτέ.
Προφανώς έχει πολλά bug ακόμα το ott.
Σε αυτή τη μισή οθόνη οθόνη, πρέπει να βρεις μία θέση που πατάς ΟΚ και σου βγάζει οθόνη για κωδικό.
Αφού το βάλεις, τότε πατάς το "δος" και μπαίνεις.
Πάτα πάνω το βελάκι μέχρι την πιο πάνω θέση (νομίζω σου δείχνει πάνω αριστερά <) και μετά μία φορά κάτω.
Τότε με OK ενεργοποιείται το πλήρες πληκτρολόγιο.
Σε μένα τουλάχιστον αυτό λειτούργησε και σε xiaomi και στο box του οτέ.
Προφανώς έχει πολλά bug ακόμα το ott.
Άμα ξεπεράσει το bug και κάνει είσοδο, τότε παίζει μια χαρά (το Mi box s που είχα).
Πληροφορίες προγράμματος
COSMOTE TV OTT
Ταυτότητα συνδρομητή: xxxxxxxxx
Ενεργά πακέτα
Δεν μπορείς να διαχειριστείς την συγκεκριμένη υπηρεσία καθώς υπάρχει παραγγελία τερματισμού σε εξέλιξη
Η εφαρμογή για τις τηλεοράσεις lg ποτέ επιτέλους θα βγει; Έχει κανείς καμιά πληροφόρηση;
Εχω πληροφόρηση απο ατομο του οτε οτι η εφαρμογη για LG κατα την ενημερωση που τους εδωσαν ηταν να κυκλοφορήσει τελος ιουλιου, αλλα λόγω των αδειων τα τελικα τεστ πηγαν πίσω, και θα κυκλοφορήσει αρχες της σεζόν.
Αυτά που ήθελα να σας ρωτήσω:
1. Θα έπρεπε να μου εμφανίζει ότι "υπάρχει παραγγελία τερματισμού σε εξέλιξη" ενώ λογικά έχουν τερματιστεί τα mini packs? Δοκιμάζοντας να κάνω login ,μπαίνω αλλά τα διάφορα κανάλια δεν μου τα ανοίγει,αφού έχει μάλλον γίνει τερματισμός της υπηρεσίας.
Αυτό το "Συμβόλαιο COSMOTE TV" είναι απλά συστημικό ζήτημα που το γράφει έτσι ή θα έχω ιστορίες και πρέπει να ενημερώσω?
2. Έλεγα απόψε να έκανα μια καινούργια αγορά mini packs και σκέφτομαι υπάρχει περίπτωση να μπλέξει με το παλιό? Λογικά θα εμφανίσει καινούργιο entry κάτω από το "Τηλεόραση" με τον κωδικό της νέας παραγγελίας mini packs που θα κάνω?
3. Την νέα παραγγελία mini packs να την κάνω με το ίδιο cosmote id που είχα κάνει και την παλιά ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και κάποιο καινούργιο cosmote id? Εσείς τι θα προτείνατε ως καλύτερο και γιατί?
Με τη σύνδεση εισαι Δορυφορικη ή ott;Αγόρασα και γω απόψε το Mi Box S, και βλέπω το ματς τώρα σε 4Κ φοβερή εικόνα, έχω 100αρα γραμμή της nova.
Για να λέει ότι παίζει με το Mi Box S, είναι ΟΤΤ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.