Nέα Cosmote IP TV - OTT

και σε εμένα με φουλ δορυφορικό παίζει το 4k

Φουλ δορυφορικό και Mi Box S παίζει κανονικά το 4K.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας. Μαλλον επειδη εχω το sport pack δορυφορικό μπορει να μην παιζει και να μην το ξερουν ουτε οι ίδιοι αυτο. Απλα μου κανει μεγαλη εντύπωση οτι δεν παίζει ουτε το motorvision σε εμενα ενω στο δορυφορικο είναι οκ. Κουλα πράγματα.

Στην θέση σου θα έμπαινα στο mycosmote θα ξυλωνα το cosmote tv(πρώην go), θα περίμενα κάνα 2μερο να "καθαρίσει" το σύστημα από την κατάργηση και μετά θα έμπαινα να το ξαναενεργοποιησω. Ούτως ή αλλιώς είναι μια δωρεάν επιπλέον υπηρεσία , δεν χάνεις κάτι ούτε χρεώνεσαι κάτι.
Μην περιμένεις να σε υποστηριξει η Cosmote για κάτι που έχεις δωρεάν (εάν ήταν full Ott θα ήταν άλλο θέμα ). Ετσι όπως το διαβάζω το όλο θέμα μάλλον κάτι έχει πάει λάθος στο migration από το go
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Εννοεις να μπω και να πατησω απενεργοποιηση της υπηρεσίας; Θα μπορώ μετα να την ενεργοποίησω απο μονος μου ή θα τους παίρνω τηλ και θα πετανε χαρταετο;
Δεν ειχα ποτε το go. Πριν μια βδομαδα εβαλα cosmote tv δορυφορικο και μου εδωσαν κωδικους να μπω και στο app.

Εννοεις να μπω και να πατησω απενεργοποιηση της υπηρεσίας; Θα μπορώ μετα να την ενεργοποίησω απο μονος μου ή θα τους παίρνω τηλ και θα πετανε χαρταετο;
Δεν ειχα ποτε το go. Πριν μια βδομαδα εβαλα cosmote tv δορυφορικο και μου εδωσαν κωδικους να μπω και στο app.
Παραπάνω γραφεις οτι εχεις sat οπότε θα πρέπει να βλέπεις αυτό. Από εκεί θα το ξαναενεργοποιησεις.
18b5dda62e9dd645fabe6c58cea0f837.jpg

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Τελεια σε ευχαριστω πολυ.Αυτο το μενου μου βγαζει.Θα το δοκιμασω και ελπιζω να παιξει.

Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος αν με sports pack δορυφορικό κατεβάσει το app σε smart tv παίζει το 4 k κανάλι που με ενδιαφέρει και εμένα.

Και εγω θα ηθελα για οποιον γνωρισει αν παιζει το 4κ στο sports pack.Ρωταω γιατι εχω sports pack και εβαλα την εφαρμογη στην τηλεοραση απο store της samsung εννοω οχι απο tv box και δεν το εχω.Φιλος μου που εχει την εφσρμογη σε sony τηλεοραση αλλα εχει το full pack εχει κανονικα 4κ

1. Περιμένεις να ακυρωθεί.
2. Μπορείς να κανεις καινούριο, θα εμφανιστεί καινούριο entry όπως είπες.
3. Δεν έχει διαφορά, ίσως το ίδιο να ήταν καλύτερο από την άποψη ότι για τον ίδιο πελάτη δεν υπάρχουν πολλά cosmote ID.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε panos-!

Με έβαλες βέβαια λίγο σε σκέψεις που λες να περιμένω να ακυρωθεί. Φαντάζομαι εννοείς να εξαφανιστεί εντελώς από το my cosmote το ott mini pack.
Σκέφτομαι αν κάνω νέα παραγγελία mini packs μην τυχόν γίνει κανένα μπλεξιμο με το παλιό...

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν χρειάζεται να περιμένεις για να κανεις καινούριο, εννοώ να περιμένεις για να εξαφανιστεί.
Δεν υπάρχει κανενα μπέρδεμα γιατί θα είναι ξεχωριστή παραγγελία.

Εχει ειπωθει οτι το 4k καναλι ΔΕΝ παιζει με Sports pack, παρα μονο με το full pack.

Καποιο παληκαρι απο εδω ειχε πει οτι ειχε το sport pack δορυφορικο και επαιζε κανονικα το 4κ στο app.Το θεμα ειναι οτι παιρνεις την cosmote κ δεν σου λεει πρεπει να εχεις full pack αλλα οτι παιζει μονο με συνδεση ott και μονο στον δεκτη της.

Από τη Δευτέρα αίτηση για full pack ott, με πήραν χτες να επιβεβαιώσουν την παραγγελία και να κλείσουν ραντεβού παράδοσης του εξοπλισμού και παρά το αίτημά μου να ενεργοποιηθεί τουλάχιστον το cosmote id για να μπω από το nvidia shield (από το οποίο θα μπαίνω έτσι και αλλιώς και στο μέλλον) δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα. Φαίνεται λίγο απίστευτο που μια ενεργοποίηση ενός Login δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ώρες, έστω μέσα σε 4 μέρες από τότε που ο πελάτης κάνει την παραγγελία στο eshop. Ας ελπίσω ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ολόκληρες Συνδέσεις vdsl έχουν ενεργοποιηθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Μήπως παίζει ρόλο ότι η παραγγελία που έκανες είναι συμβολαίου και πρέπει να υπογράψεις πρώτα το σχετικό συμβόλαιο για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία;

Εγώ πήγα σε ένα Γερμανός, έγινε εκεί η ενεργοποίηση, το πήρα σπίτι και έπαιζε.
Αυτά με την παραγγελία, τον πρώτο υπάλληλο, το σύστημα, τον δεύτερο υπάλληλο που μπλέκει με τον πρώτο υπάλληλο,
την επιβεβαίωση, τον κούριερ κλπ, μόνο καθυστέρηση, μπέρδεμα και ταλαιπωρία φέρνουν.
'Oταν μπορεί κάποιος, απευθείας στο κατάστημα.

Έχει δει κανείς στην εφαρμογή στο κινητό από που μπορώ να δω το παναθηναϊκός τβ;