Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μπορεί να μην είναι πραγματικό, ενεργοποιείται όμως το HDR, γι'αυτό ρωτάω. Σε ολεντ θα είναι πρόβλημα αν παίζει με φουλ φωτεινότητα
Όταν δέχεται σήμα HDR οποιαδήποτε TV πηγαίνει backlight, αντιθεση στο τέρμα.
Όντως σε oled θα'ναι πρόβλημα, αλλά κι εγώ με μια budget LCD που δε βγάζει πολλά nits σε hdr είχα πολύ σκοτεινή εικόνα, και το είδα σαν άνθρωπος στο 1080.Απορώ τι το θέλανε το Hdr

Όταν δέχεται σήμα HDR οποιαδήποτε TV πηγαίνει backlight, αντιθεση στο τέρμα.
Όντως σε oled θα'ναι πρόβλημα, αλλά κι εγώ με μια budget LCD που δε βγάζει πολλά nits σε hdr είχα πολύ σκοτεινή εικόνα, και το είδα σαν άνθρωπος στο 1080.Απορώ τι το θέλανε το Hdr

Αυτό το προβλημα είχα κι εγώ με το hdr στο Netflix κι αναγκάστηκα να παρω το πακετο με 1080 ποιοτητα, πουδεν είχε τη σκοτεινή εικόνα.

Μπορεί να μην είναι πραγματικό, ενεργοποιείται όμως το HDR, γι'αυτό ρωτάω. Σε ολεντ θα είναι πρόβλημα αν παίζει με φουλ φωτεινότητα

σορι..ειχα καιρο να το γυρισω στο 4Κ.
απο ποτε το εκαναν hdr..?τωρα το ειδα...

Στο ολυμπιακος μαρσειγ η εικόνα για άλλη μια φορά από το box του ΟΤΕ χάλια. Στα 720p.με σκαμπανεβάσματα προς 1080p

Το HDR το έβαλα off και φαίνεται πιο καλά, τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι νομίζω σαν το κανονικό κανονικό κανάλι

Εγώ να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω ;
Το ΟΤΤ θα έχει πάντα delay σε σχέση με το ζωντανό πρόγραμμα ανεξάρτητα την ταχύτητα συνδεσης στο Ίντερνετ ;

Επίσης υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να εξαλειφθεί αυτή η καθυστέρηση έστω στα 1-2 δευτερόλεπτα ;

Εγώ να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω ;
Το ΟΤΤ θα έχει πάντα delay σε σχέση με το ζωντανό πρόγραμμα ανεξάρτητα την ταχύτητα συνδεσης στο Ίντερνετ ;

Επίσης υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να εξαλειφθεί αυτή η καθυστέρηση έστω στα 1-2 δευτερόλεπτα ;
Δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα που έχεις..

Πάντα το streaming έχει delay σε σχέση με το δορυφορικό..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα που έχεις..

Πάντα το streaming έχει delay σε σχέση με το δορυφορικό..

Αυτό υπάρχει περίπτωση σε μερικά χρόνια να γίνει σχεδόν ζωντανό ; Η κάπως να ελαχιστοποιηθεί η καθυστέρηση;

Αυτό υπάρχει περίπτωση σε μερικά χρόνια να γίνει σχεδόν ζωντανό ; Η κάπως να ελαχιστοποιηθεί η καθυστέρηση;
Πολύ δύσκολα..

Άντε καλή σεζόν με 4K HDR Uefa Champions League!

Δεν παίζεται η εικόνα λέμε..

Κρίμα να μη έχει κόσμο στο Παρίσι

Καλή σας ημέρα. Άψογη η εικόνα απλά 2 μέρες τώρα κάποιες στιγμές μαύριζε η οθόνη σα να κοβόταν η σύνδεση. Ιδιάιτερα στο Παρι μαντσεστερ
Το βλέπω μέσω Xiami mi box s. Συνέβη γενικά ή φταίει η εγκατλαστασή μου? Ευχαριστώ

Καλή σας ημέρα. Άψογη η εικόνα απλά 2 μέρες τώρα κάποιες στιγμές μαύριζε η οθόνη σα να κοβόταν η σύνδεση. Ιδιάιτερα στο Παρι μαντσεστερ
Το βλέπω μέσω Xiami mi box s. Συνέβη γενικά ή φταίει η εγκατλαστασή μου? Ευχαριστώ
Καλημέρα

Εγώ κανένα θέμα με mi box..

Τι ίντερνετ έχεις;

50 VDSL και το mi box ειναι πάνω στο rooter με ethernet καλώδιο. Ρυθμίσεις
Display mode=4κ2κ-50Hz και SDR-HDR & HDR-SDR ανενεργά. Επίσης το Auto switch to recommended resolution from TV ανενεργό. Ευχαριστώ

50 VDSL και το mi box ειναι πάνω στο rooter με ethernet καλώδιο. Ρυθμίσεις
Display mode=4κ2κ-50Hz και SDR-HDR & HDR-SDR ανενεργά. Επίσης το Auto switch to recommended resolution from TV ανενεργό. Ευχαριστώ
Εγώ έχω tv auto switch on και display mode 1080..

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Με το app LG WebOS τι έγινε;
"Θα είναι διαθέσιμο στις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου".
Μεθαύριο τελειώνει η 3η εβδομάδα του μήνα...

Νομιζω πως αυτη η είδηση περί πρώτων εβδομάδων Οκτώβρη είχε απλά αναπαραχθεί σε ένα site. Δεν νομιίζω οτι ήταν επίσημο απο cosmote και δεν ξέρω αν το site είχε πληροφορίες ή απλα το έβαλαν για να κρατησουν το ενδιαφέρον. Κρίνοντας απο παρόμοιες ειδησεις και ποτε πραγματικα βγήκε κατι η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πάει για χριστούγεννα. Κάτι που σκεφτόμουν είναι οτι android (box και sony τηλεορασεις) και οι samsung τηλεορασεις μοιράζονται παρόμοια Development Kit (Android Native και Google Native αντίστοιχα). Οπότε ήταν πιο εύκολο μια εφαρμογή να τεσταριστεί σε περιβάλλον με παρόμοιες βιβλιοθήκες κλπ. Και ίσως το webos sdk είναι πιο ιδιαίτερο και τους καθυστερεί. Οι εφαρμογές που έχουν ίσως είναι γραμμένες στην ίδια γλώσσα (java, c++) και αυτό τους έκανε να πιστέψουν ότι οκ εχουμε android, εχουμε samsung θα είναι εύκολο σε λίγο καιρό να έχουμε και lg. Ίσως και κάτι αλλό να καθυστερεί επίσης

Καλησπέρα. Προσπαθώ να συνδεθώ στο ott μέσω iPad και μου γραφει no profile title.γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό?