Πολύ σωστά φίλε μου και να θυμήσω και κάτι σχετικά με αυτό το ζήτημα:Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post σχετικά με αυτό το θέμα το εξής:
Απ το box της cosmote ,δηλαδή τον kaon έχει αναφερθεί ότι καιρό τώρα (δηλαδή από προηγούμενες εκδόσεις firmware) δίνει την επιλογή στο "Ποιότητα" να επιλέξεις αν θέλεις κάποια συγκεκριμένη fixed ανάλυση π.χ. 1080p. Δυστυχώς μέχρι στιγμής σε όλα τα υπόλοιπα (xiaomi mi box s,smart tvs) στο "Ποιότητα" δίνει ως μοναδική επιλογή τον "Αυτόματο" το οποίο προσαρμόζει την ανάλυση ανάλογα με την τρέχουσα ταχύτητα της γραμμής σου.
Απ όσο έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον εγώ μέχρι στιγμής αυτή είναι και η μοναδική διαφορά που έχει αναφερθεί για το box kaon της cosmote σε σχέση με τα υπόλοιπα (xiaomi mi box s,smart tv με android tv,samsung smart tv app).Τώρα γιατί αυτή η διαφορά μόνο στον δέκτη της cosmote είναι κάτι που δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν μέχρι στιγμής!
Με την ευκαιρία να θυμίσω πως όταν αναφέρθηκε αυτό στον παρόν νήμα,πέρασε "στα ψιλά" χωρίς να σχολιαστεί ιδιαίτερα,ενώ είναι κάτι πολύ σημαντικό!
Επομένως σε νέο update της cosmote θέλουμε αυτή τη δυνατότητα για καθορισμό fixed ανάλυσης,και σε android tv app,samsung smart tv app και γενικότερα παντού. Μια δυνατότητα που εδώ και καιρό ήδη υπάρχει στο box kaon της cosmote!