Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θεωρώ πως αναφέρεστε στα προβλήματα που γράφω για τους προηγούμενους φίλους.
Πάντως εγώ που το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό του ορίου των καναλιών είμαι με 100αρα και ερθενετ

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θεωρώ πως αναφέρεστε στα προβλήματα που γράφω για τους προηγούμενους φίλους.
Πάντως εγώ που το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό του ορίου των καναλιών είμαι με 100αρα και ερθενετ
Έγραψες ότι είχες θέμα με το wi-fi..Δεν γνώριζα ότι έχεις 100αρα.. Γενικά οι αυξομειώσεις στην ποιότητα εικόνας θεωρώ ότι είναι θέμα σύνδεσης-modem..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έγραψες ότι είχες θέμα με το wi-fi..Δεν γνώριζα ότι έχεις 100αρα.. Γενικά οι αυξομειώσεις στην ποιότητα εικόνας θεωρώ ότι είναι θέμα σύνδεσης-modem..

Δεν πειράζει φίλε μου, κανένα πρόβλημα.
Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι αυτό της ένδειξης ότι έχω υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο συσκευών (ή κάπως έτσι), θέμα που αντιμετώπιζα από την πρώτη μέρα και το παρατηρώ κυρίως στην εναλλαγή μεταξύ των αθλητικών καναλιών (λογικό θα μου πεις μιας και μόνο εκεί επιτρέπεται η θέση μόνο σε μια συσκευή παράλληλα).
Το αξιοσημείωτο είναι πως τότε που μου το βγάζει δεν υπάρχει καμία συσκευή ενεργή - συνδεδεμένη έστω και σε άλλο κανάλι.
Σε κάθε περίπτωση κι επειδή το έχω αναφέρει στο παρελθόν στο τεχνικό τμήμα μου έχουν πει να κλείνω και να ανοίγω ξανά το μποξ και αν συνεχίζει να το παρουσιάζει να κάνω το ίδιο (επανεκκίνηση) και στο μόντεμ. Ευτυχώς με το κλείσιμο του μποξ διορθώνεται ενώ τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί και ένα θέμα που κάποιες φορές δεν φόρτωνε τα κανάλια.
Όπως και να χει θεωρώ ότι το ερθενετ - πέρα από αυτά τα θέματα που θα πρέπει να λυθούν- ή και οι λύσεις που εσείς προτείνετε, είναι απαραίτητες επιλογές προκειμένου να απολαύσει κάποιος στο μέγιστο την ποιότητα της εικόνας.
Επίσης μιας και πρώτη φορά τώρα το χρησιμοποιώ, παρά πολύ καλή ποιότητα στο movies club αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες... Μια ερώτηση μόνο πάνω σ' αυτό. Γνωρίζουμε αν μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος των υποτίτλων στις ταινιες του movie club;
Ευχαριστώ

Ένα που περιμένω να φτιάξουν είναι να διαλέγεις μόνος σου την ποιοτητα. Γιατί την έχουν στο auto και παρακολουθώ κάτι με αυξομειώσεις στην ποιότητα εικόνας. Σε xiaomi box

Πολύ σωστά φίλε μου και να θυμήσω και κάτι σχετικά με αυτό το ζήτημα:Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post σχετικά με αυτό το θέμα το εξής:

Απ το box της cosmote ,δηλαδή τον kaon έχει αναφερθεί ότι καιρό τώρα (δηλαδή από προηγούμενες εκδόσεις firmware) δίνει την επιλογή στο "Ποιότητα" να επιλέξεις αν θέλεις κάποια συγκεκριμένη fixed ανάλυση π.χ. 1080p. Δυστυχώς μέχρι στιγμής σε όλα τα υπόλοιπα (xiaomi mi box s,smart tvs) στο "Ποιότητα" δίνει ως μοναδική επιλογή τον "Αυτόματο" το οποίο προσαρμόζει την ανάλυση ανάλογα με την τρέχουσα ταχύτητα της γραμμής σου.
Απ όσο έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον εγώ μέχρι στιγμής αυτή είναι και η μοναδική διαφορά που έχει αναφερθεί για το box kaon της cosmote σε σχέση με τα υπόλοιπα (xiaomi mi box s,smart tv με android tv,samsung smart tv app).Τώρα γιατί αυτή η διαφορά μόνο στον δέκτη της cosmote είναι κάτι που δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν μέχρι στιγμής!
Με την ευκαιρία να θυμίσω πως όταν αναφέρθηκε αυτό στον παρόν νήμα,πέρασε "στα ψιλά" χωρίς να σχολιαστεί ιδιαίτερα,ενώ είναι κάτι πολύ σημαντικό!

Επομένως σε νέο update της cosmote θέλουμε αυτή τη δυνατότητα για καθορισμό fixed ανάλυσης,και σε android tv app,samsung smart tv app και γενικότερα παντού. Μια δυνατότητα που εδώ και καιρό ήδη υπάρχει στο box kaon της cosmote!

Πολύ σωστά φίλε μου και να θυμήσω και κάτι σχετικά με αυτό το ζήτημα:Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post σχετικά με αυτό το θέμα το εξής:

Απ το box της cosmote ,δηλαδή τον kaon έχει αναφερθεί ότι καιρό τώρα (δηλαδή από προηγούμενες εκδόσεις firmware) δίνει την επιλογή στο "Ποιότητα" να επιλέξεις αν θέλεις κάποια συγκεκριμένη fixed ανάλυση π.χ. 1080p. Δυστυχώς μέχρι στιγμής σε όλα τα υπόλοιπα (xiaomi mi box s,smart tvs) στο "Ποιότητα" δίνει ως μοναδική επιλογή τον "Αυτόματο" το οποίο προσαρμόζει την ανάλυση ανάλογα με την τρέχουσα ταχύτητα της γραμμής σου.
Απ όσο έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον εγώ μέχρι στιγμής αυτή είναι και η μοναδική διαφορά που έχει αναφερθεί για το box kaon της cosmote σε σχέση με τα υπόλοιπα (xiaomi mi box s,smart tv με android tv,samsung smart tv app).Τώρα γιατί αυτή η διαφορά μόνο στον δέκτη της cosmote είναι κάτι που δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν μέχρι στιγμής!
Με την ευκαιρία να θυμίσω πως όταν αναφέρθηκε αυτό στον παρόν νήμα,πέρασε "στα ψιλά" χωρίς να σχολιαστεί ιδιαίτερα,ενώ είναι κάτι πολύ σημαντικό!

Επομένως σε νέο update της cosmote θέλουμε αυτή τη δυνατότητα για καθορισμό fixed ανάλυσης,και σε android tv app,samsung smart tv app και γενικότερα παντού. Μια δυνατότητα που εδώ και καιρό ήδη υπάρχει στο box kaon της cosmote!

Πολύ σωστά. Όσοι θυμούνται στο cosmote tv go έδινε αυτή τη δυνατότητα. Κάποιος που βλέπει με wifi η αυξομειώσεις που έχει η ποιότητα της εικόνας για διάφορους λόγους( κακό σήμα η που μπαίνουν και άλλες συσκευές στο διαδυκτιο) καταντά κουραστική η παρακολούθηση. Καλύτερα λοιπόν να επιλέγεις μόνος σου την ποιότητα και ας είναι και sd

Πολύ σωστά. Όσοι θυμούνται στο cosmote tv go έδινε αυτή τη δυνατότητα. Κάποιος που βλέπει με wifi η αυξομειώσεις που έχει η ποιότητα της εικόνας για διάφορους λόγους( κακό σήμα η που μπαίνουν και άλλες συσκευές στο διαδυκτιο) καταντά κουραστική η παρακολούθηση. Καλύτερα λοιπόν να επιλέγεις μόνος σου την ποιότητα και ας είναι και sd
Θα πληρώνεις την cosmote για να βλέπεις sd;

Από το να βλέπω και να με πονάνε τα μάτια μου το γκαζόν να αλλάζει δέκα χρώματα ναι ας είναι και sd.

Από το να βλέπω και να με πονάνε τα μάτια μου το γκαζόν να αλλάζει δέκα χρώματα ναι ας είναι και sd.
Υποστηρίζεται vdsl ή fiber στην περιοχή σου;

Να ρωτησω και εγω κατι;εχω κανει αναβάθμιση σε 200 γραμμή από 100..έκτοτε εχω πολλές διακοπες στο ίντερνετ και στο τηλέφωνο και μεταπτώσεις στη ποιότητα του ott ...με την 100αρα δεν είχα θέμα πριν..υπαρχει περίπτωση να φταίει το modem η κάποια ρύθμιση του;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτησω και εγω κατι;εχω κανει αναβάθμιση σε 200 γραμμή από 100..έκτοτε εχω πολλές διακοπες στο ίντερνετ και στο τηλέφωνο και μεταπτώσεις στη ποιότητα του ott ...με την 100αρα δεν είχα θέμα πριν..υπαρχει περίπτωση να φταίει το modem η κάποια ρύθμιση του;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φταίει το modem ή η γραμμή σου..

Εχεις σίγουρα τεχνικό πρόβλημα

Δεν θέλω να πληρώνω και vdsl . Εντάξει αν είναι να φτάσουμε το λογαριασμο 100 το μήνα να κάνουμε και τρύπες στον τοίχο να φέρουμε καλώδια για εθερνετ για να δούμε cosmote tv

Δεν θέλω να πληρώνω και vdsl . Εντάξει αν είναι να φτάσουμε το λογαριασμο 100 το μήνα να κάνουμε και τρύπες στον τοίχο να φέρουμε καλώδια για εθερνετ για να δούμε cosmote tv
Έχω wind fiber 100 stable χωρίς τρύπα στον τοίχο..

3-4 παραπάνω από την κανονική γραμμή πληρώνω και όλα δουλεύουν ρολόι στο σπίτι..

Αγαπητέ φίλε speed79,απλά ένα σχόλιο εντελώς με χιούμορ και καλοπροαίρετα! Εδώ άλλοι δεν έχουμε πρόσβαση καν σε VDSL γραμμή στην περιοχή μας και λέμε αμάν και πότε θα έχουμε για να φύγουμε από τα 6-8 Μbps !

Φυσικά το ξαναλέω ο καθένας γνωρίζει τα οικονονικά του και φυσικά τα διαχειρίζεται όπως ο ίδιος θέλει εννοείται! Αλλά όπως σου είπε παραπάνω και ο φίλος μας,αν ψαχτείς λίγο,τουλάχιστον η VDSL 50 είναι χοντρικά + 5-10 ευρώ σε σχέση με την απλή ADSL.Αν έχεις και Forthnet εκεί που είσαι νομίζω πως έχει στα 30 ευρώ την 100αρα.Σε ειδικές κατά καιρούς προσφορές έχουν ακουστεί και τιμές για 50αρα όσο και μια ADSL.

Φιλικά πάντα!

Αγαπητέ φίλε speed79,απλά ένα σχόλιο εντελώς με χιούμορ και καλοπροαίρετα! Εδώ άλλοι δεν έχουμε πρόσβαση καν σε VDSL γραμμή στην περιοχή μας και λέμε αμάν και πότε θα έχουμε για να φύγουμε από τα 6-8 Μbps !

Φυσικά το ξαναλέω ο καθένας γνωρίζει τα οικονονικά του και φυσικά τα διαχειρίζεται όπως ο ίδιος θέλει εννοείται! Αλλά όπως σου είπε παραπάνω και ο φίλος μας,αν ψαχτείς λίγο,τουλάχιστον η VDSL 50 είναι χοντρικά + 5-10 ευρώ σε σχέση με την απλή ADSL.Αν έχεις και Forthnet εκεί που είσαι νομίζω πως έχει στα 30 ευρώ την 100αρα.

Φιλικά πάντα!
Έτσι.. πληρώνω 29 την 100αρα στη wind

Περίμενα 4 χρόνια να βάλουν οπτικές στην περιοχή μου..

Πριν είχα 3 με 3,5 Mbps..Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, μόνο απλό browsing..

Καταλάβατε όλοι πιστεύω γιατί πήγα κατευθείαν στα 100..

Η γραμμή μου είναι καρφωτη 24 και πιάνω τόσο ταχύτητα.τα λιγα ευρω παραπανω προτιμω να τα δινω για netflix. Το vdsl δε μου χρειαζετε

Στα 6 mbps στριμαρει το 1080 ο οτε,και στα 16 το 4κ σκοτοδινη-δεν χρειαζεται ναχει καποιος 100αρα για να δει

Στα 6 mbps στριμαρει το 1080 ο οτε,και στα 16 το 4κ σκοτοδινη-δεν χρειαζεται ναχει καποιος 100αρα για να δει

Ακριβώς και αν δεν έχεις 4κ τηλεόραση τι να πληρώνεις αυτές τις ταχύτητες. Επίσης οι τιμές στον ΟΤΕ δεν είναι μόνο 5 παραπάνω και στο τέλος φτάνεις σε ένα λογαριασμό 100 το δίμηνο

Ακριβώς και αν δεν έχεις 4κ τηλεόραση τι να πληρώνεις αυτές τις ταχύτητες. Επίσης οι τιμές στον ΟΤΕ δεν είναι μόνο 5 παραπάνω και στο τέλος φτάνεις σε ένα λογαριασμό 100 το δίμηνο
Δηλαδή εισαι OTE και έχεις OTT; Δεν έχω καταλάβει.. Τα προβλήματα τα έχεις με το boxaki του Ote;

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η αηδία με το μήνυμα που λέει ότι έχουμε υπερβεί τις επιτρεπόμενες συσκευές, αν είναι δυνατόν. Από το καλοκαίρι το θυμάμαι και ακόμα τίποτα. Στην τελική πληρώνουμε για να βλέπουμε τα επιπλέον που παρέχει ο ΟΤΕ, πχ αθλητικά, όχι για να αλλάζουμε από το οπεν στο σταρ όπου γενικά δεν το έχω παρατηρήσει.
Όσο για προηγούμενα ποστ σχετικά με αυξομείωση στην ποιότητα. Παιδιά κι εγώ αρχικά με WiFi ήμουν και είχα τα ίδια. Το καλώδιο είναι η μόνη λύση και πραγματικά αξίζει τον κόπο της οποίας εργασίας απαιτηθεί για να έρθει κοντά στην τβ το μόντεμ, στην τελική θα βλέπετε αυτό που πληρώνετε.

Δεν είναι τόσο απλό, εγώ δεν έχω πριζα για τηλέφωνο πισω απο την τηλεόραση και το ρουτερ εχει συνδεθεί με αυτό. Γιαυτό έχω βάλει extender. Και βέβαια δεν μπορώ να βάλω καλώδιο να διασχίζει το σαλόνι από το ρουτερ στην τηλεόραση.