xiaomi mi box 3Εμένα το κάνει μετά το update. Μου μαυρίζει η εικόνα και έχω μόνο ήχο. Μπορεί να επανέλθει η εικόνα μετά από λίγο αλλά συνήθως βγαίνω από το κανάλι και . Τηλεόραση LG 4ετιας.
xiaomi mi box 3Εμένα το κάνει μετά το update. Μου μαυρίζει η εικόνα και έχω μόνο ήχο. Μπορεί να επανέλθει η εικόνα μετά από λίγο αλλά συνήθως βγαίνω από το κανάλι και . Τηλεόραση LG 4ετιας.
Και με το mi box s έχω πρόβλημα στην συγκεκριμένη τηλεόραση LG uh 950vxiaomi mi box 3
Βγαλανε τουλαχιστον το hdrl Πως το λενε που αυτοματα πηγαινε τερμα τα χρωματα
Πώς λύθηκε το θεμα με την διαγραφή του cinema pack . Έχω το ίδιο θεμακαλησπερα παιδια!Μια εβδομαδα εχω βρει το μπελα μου και δεν ηθελα να το γραψω εδω να μην γινομαι κουραστικος αλλα δεν αντεξα!Εχω το ott συνδρομη στα αθλητικα και ειπα να παρω το mini packs cinema γι αυτο το μηνα.Το πρωτο κακο ειναι οτι δεν μπαινουν αυτοματα στο ηδη υπαρχον μενου που εχω αλλα σε αλλο προφιλ με αλλους κωδικους!!δλδ θελω να δω ταινια?απενεργοποιηση ενεργοποιηση κωδικους και τουμπαλιν!!το δευτερο κακο ειναι οτι δεν με αφηνει να το απενεργοποιησω απ το κινητο!να περασει 24ωρο μου λενε για να σε αφησει!Εδω κοντευει εβδομαδα!Απ τπ σαιτ τους δεν το βλεπω που να το κανω στο my cosmote!!Μια βοηθεια βρε παιδια!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.