Nέα Cosmote IP TV - OTT

Mi box s

Στάλθηκε από τον ZX SPECTRUM+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάθος άτομο παρέθεσες, αν και καταλαβαίνω το λόγο...

Ελαφρύ εγκεφαλικό να υποθέσω.... :rolleyes:

:rip:

Μπα...Πίνω 3-4 ποτηράκια τσίπουρο κάθε μέρα. Στο πέμπτο, η γλώσσα μου γίνεται νοβοπάν επίσης, καλή ώρα...:hahaha:

Το “ελαφρύ εγκεφαλικό” βρε σύ πήγαινε για τον χρήστη sotira !

"καλιμεα" μπορεί κανεις μα μου αν έχει κάνα "ανδροδ" box μερικώς ftnos για τον comote ott

:shot:

Το “ελαφρύ εγκεφαλικό” βρε σύ πήγαινε για τον χρήστη sotira !

"καλιμεα" μπορεί κανεις μα μου αν έχει κάνα "ανδροδ" box μερικώς ftnos για τον comote ott

:shot:

Ξέρω ρε συ. Απλά αστειεύτηκα, όπως κι εσύ. Είπες για "εγκεφαλικό", είπα για μεθύσι.
Η γλώσσα γίνεται νοβοπάν και στις 2 περιπτώσεις...:D

απο ωρα 10καιμιση περιπου δεν συνδεεται η εφαρμογη σε καμια συσκευη. μου βγαζει σφαλμα δικτυου ενω εχω ιντερνετ κανονικα. καλω 13888 και μου λενε καλεστε αργοτερα. χαλια

Last edited:
καλημερα, και σε εμενα το ιδιο. απο εφαρμογη σε κινητο βγαζει no profile
πρεπει να επεσε η υπηρεσια τους γιατι κι εγω τους καλω και δεν το σηκωνουνε με τιποτα

ουτε απο android δουλευει. με το box στην τηλεοραση βγαζει οτι δεν υπαρχει συνδεση ιντερνετ

Και μενα το ιδιο,δε συνδεεται με τιποτα,στην αρχη εβγαζε σφαλμα ( no internet) ενω ειχα κανονικα και τωρα δε δεχεται καν τα στοιχεια συνδεσης.Και στο mibox s και στο σταθερο υπολογιστη.

Εαν κανετε clear data ,cache θα φορτωσει την αρχικη που ζηταει τα στοιχεια cosmote id και μολις τα βαλετε βγαζει error.

στη σελίδα my cosmote υπάρχει επιλογή στην υποστήριξη-έλεγχος για τεχνικό θέμα-ιδιώτες.Κάτω στη σελίδα μπορείς να γράψεις το τηλεφωνό σου και να σε καλέσουν αυτοί

Μια από τα ίδια . Έμαθε κανένας πότε θα επανέλθει;

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικα υπηρξε επικοινωνια και μαθαμε οτι υπαρχει γενικο προβλημα στο cosmote ott. δυστυχως κακως εχω καταργησει το δορυφορικο και αυτη τη στιγμη ειμαι χωρις τηλεοραση.

Σημερα που θα αρχισουν και τα δημοτικα μαθημα απο το ιντερνετ θα γινετε χαμος με τους server στη cosmote!!Καλως ηρθατε στην παλαιολιθικη εποχη!!:Banane0: πλακα κανουμε!!χαμος!!