Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν φύγει η Primera αδειάζει κατά πολύ το αθλητικό περιεχόμενο του Σαββατοκύριακου. Πλέον μένει με Premier που ΔΕΝ έχει όλους τους αγώνες και το Γερμανικό που είναι ένα άχρωμο-άοσμο προϊον.

Ευτυχώς που τόσους έκοψα πριν μερικές ημέρες , έχουν το θράσος να κάνουν και αυξήσεις..

Έχω την αίσθηση πως η κοσμοτε παει να τα παίξει όλα για όλα σ αυτή τη τριπλέτα CL, Europa και του Conference.
Επίσης μη ξεχνάμε πως ακόμα είναι ανοιχτά MotoGp , ATP Masters που και αυτά αν χαθούν θα είναι απώλειες

Ήττα για την cosmote. Αλλά έτσι ειναι η αγορά. Προσωπικά βέβαια δεν έχω ιδιαίτερα προβλημα αφού έχω και τα αθλητικά της Nova. Θα προτιμουσα όμως την cosmote λoγω του OTT.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα στην παρέα, ερώτηση...
Έχω Cosmote tv Full pack μέσω δορυφόρου και συνδέομαι και από το κινητό μου(από εποχές Cosmote tv go) τώρα πλέον με Cosmote id,θέλω όμως να αξιοποιήσω το τελευταίο στην τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο μιας και το WDTV που έχω με έχει κουράσει με τις αποσυνδέσεις του, μπορώ λοιπόν να πάρω ένα android box και ποιο κατά την γνώμη σας ώστε με την νέα εφαρμογή της Cosmote να βλέπω κανονικά χωρίς screen mirroring και να έχω και Netflix???

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi mi box s
Εγγυημένο δουλεύει cosmote tv, φυσικά Netflix 4k!

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ στα δικά μου μάτια σήμερα δεν μου φαίνεται και πολύ 4Κ!

Ένας φίλος μου έχει συνδρομή το sports pack (ott). Ενεργοποίησε ένα από τα mini pack αλλά δεν του τα εμφανίζει. Δεν γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση?

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ στα δικά μου μάτια σήμερα δεν μου φαίνεται και πολύ 4Κ!

Τέτοια σούπα παιχνίδι εμένα δε μου φαινόταν ούτε για 576p :P

Ναι του έρχεται μήνυμα στο Κινητο και λέει οδηγίες ..
κάνε log out και ξανά log in και θα το εμφανίσει

Ένας φίλος μου έχει συνδρομή το sports pack (ott). Ενεργοποίησε ένα από τα mini pack αλλά δεν του τα εμφανίζει. Δεν γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση?
Τι ειναι αυτα τα mini?

Τελικά μπορούμε να το χρησιμοποιούμε στο εξωτερικό άφοβα ; εννοώ χωρίς περιορισμούς και νόμιμα ;

Εχω εγκαταστησει σπορτς πακ 1μηνα στις 20_10, δεν εμφανιστηκε η συνδεση στο my cosmote, οποτε δε την ακυρωσα κ συνεχισε να παιζει... δε με εχο6ν χρεωσει, ειδα κ το δευτερο μηνα, εχω στειλει στο facebook, εχω παει σεκαταστημα, εχω παρει τηλεφωνο οπου περιμεναμια ωρα μεχρι να το καταλαβει ενας εκει, κ ακομα τιποτα, τωρα θελω να το κλεισω και να βαλω αλλο πακετο δε μπορω να το διαχειριστω. Θα σβησω κτην εφαρμογη στις 20 Δεκεμβριου κ αντε γεια αν δε το φτιαξουν, αυτοι μπορει να ζητανε χρηματα... ειχε κανεις κατι αντιστοιχο?

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!

Όχι ακόμα για iPhone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάει η La Liga όμως,για τους αθλητικά ενδιαφερόμενους.

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk