Κάνε αποσύνδεση και μετά κάνε διαγραφή προσωρινής μνήμης και έτσι μου έφτιαξαν οι πληροφορίες προγράμματοςΕπανήλθε,αλλα παλι τα ιδια...Χωρις πληροφορίες προγράμματος δεν μπορεις να χρησιμοποιηθεί καμια time λειτουργία (pause, rewind κτλ) Απλα μονο streamαρει η υπηρεσία...Κριμα
Ευχαριστώ πολυ.Πλεον αυτων που προτείνεις εκανα και απεγκατασταση ενημερώσεων... Όντως επανήλθαν ολα κανονικα!!Για το μονο που δεν μπορω να βρω ακρη ειναι η παυση στο 4κ καναλι,δεν λειτουργεί απο μερες...Κάνε αποσύνδεση και μετά κάνε διαγραφή προσωρινής μνήμης και έτσι μου έφτιαξαν οι πληροφορίες προγράμματος
Με δορυφορικό δεκτη που έχω μου συμβαίνει πολύ συχνά εδω και καιρό, μόνο με ολικό reboot φτιάχνει.Σε όσους δεν δείχνει τις πληροφορίες προγράμματος πάρτε τηλέφωνο τεχνική υποστήριξη να το καταγράψουν.
Εγώ το πα μαζί με το μαζικό πρόβλημα και το κατέγραψαν.
Αυτό το πρόβλημα με τις πληροφορίες προγράμματος έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται 6 μέρες ... και προσωπικά σε εμένα φτιάχνει με επανεκκίνηση δεκτή μόνο
Δοκίμασες update στην τελευταία έκδοση Android, reboot πριν την προβολή, hard reset (διαγραφή όλων);Σε Xiaomi mi box s όταν βάζω replay tv μετά από λίγη ώρα κλείνει μόνη της η εφαρμογή,τι προτείνετε να κάνω για να φτιάξει;
καλημέρα , πες το και εσυ μπας και μαζέψουν feedback να το δουν...Με δορυφορικό δεκτη που έχω μου συμβαίνει πολύ συχνά εδω και καιρό, μόνο με ολικό reboot φτιάχνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.