Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ξέρει κάποιος φίλος αν μπορώ να απενεργοποιήσω το pin που μου ζητάει κάθε φορά όταν θέλω να μπω στην εφαρμογή cosmote TV;

Ξέρει κάποιος φίλος αν μπορώ να απενεργοποιήσω το pin που μου ζητάει κάθε φορά όταν θέλω να μπω στην εφαρμογή cosmote TV;
Ναι μπορείς πας διαχείριση προφίλ ή στο μενού κάτω λέει ρυθμίσεις νομίζω δε θυμάμαι που ακριβώς αλλά και εγώ το έχω αφαιρέσει κανονικά

Πριν λίγο καιρό είχε βγει πληροφορία ότι θα βγει νεο android tv cosmote tv μοντελο SKYWORTH HY4415 τι έχει γίνει έχει κυκλοφορήσει ο συγκεκριμένος τον δίνουν από την cosmote

Πριν λίγο καιρό είχε βγει πληροφορία ότι θα βγει νεο android tv cosmote tv μοντελο SKYWORTH HY4415 τι έχει γίνει έχει κυκλοφορήσει ο συγκεκριμένος τον δίνουν από την cosmote

Ναι εγώ το έχω μήνες τώρα...

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas

Διατίθεται ήδη μήνες τώρα. Δες σχετικά

εδω https://www.cosmote.gr/eshop/global...jsp?productId=ger_20399605&skuId=ger_20399605

τον έχει αγορά κοντα στα 80 ευρω όχι κυρια cosmote και θελεις 80 ευρω και μου δινεις κλειδωμένο tv box να μην μπορώ να βάλω Netflix και οποία άλλη εφαρμογή τώρα η στο μέλλον δεν θέλετε εσείς ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω τώρα δεν ξέρω αν τον δίνουν δωρεάν σε νέους συνδρομητές αν και πιστεύω ότι θα τον χρεώνουν και σε αυτούς αν τον θέλει κάποιος

Μονον αυτον δινουν πλεον. Αν εχεις τον παλαιο δηλωσε βλαβη προς αντκατασταση
Γιατι να μπει σε τετοια διαδικασια? Κι εγω τον παλιο εχω, τοσο καλυτερος ειναι ο καινουριος?
Επισης ειναι σιγουρο οτι θα στειλουν τον καινουριο? Μπορει να εχουν αρκετο στοκ σε παλιους ακομα.

Γιατι να μπει σε τετοια διαδικασια? Κι εγω τον παλιο εχω, τοσο καλυτερος ειναι ο καινουριος?
Επισης ειναι σιγουρο οτι θα στειλουν τον καινουριο? Μπορει να εχουν αρκετο στοκ σε παλιους ακομα.
Τετοιον μου εδωσαν χωρις αντιρρηση.
Δωρεαν βεβαια!

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Παντως καλό που έβαλαν στο κινητό την επιλογή για ζουμ. Είχα επικοινωνήσει παλιά μαζί τους, και μου είχαν πει ότι είχαν και από αλλού το ίδιο αίτημα.
Είναι καλό για τα κινητά!

• Like
Reactions: AntonisTz
Χαχα. Τους βάζεις δύσκολα! Αντε να εξηγήσεις τι είναι αυτό!
Πριν λίγες μέρες τους έστειλα e-mail για το συγκεκριμένο. Απάντηση δεν πήρα ακόμα αλλά ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα

Για το pip (εικονα σε εικονα) υπαρχει λυση με λογοσμικο. Ως γνωστον απαιτειται διπλος δέκτης για να φαινονται ταυτοχρονα οι δυο εικονες. Ωστοσο ειναι δυνατη η ταυτοχρονη θεαση εως 4 τουλαχιστον "οθονων".. Το πως γινεται, ας ρωτησουν τους προγραμματιστες εφαρμογων iptv σαν το iptv smarters!

Για το pip (εικονα σε εικονα) υπαρχει λυση με λογοσμικο. Ως γνωστον απαιτειται διπλος δέκτης για να φαινονται ταυτοχρονα οι δυο εικονες. Ωστοσο ειναι δυνατη η ταυτοχρονη θεαση εως 4 τουλαχιστον "οθονων".. Το πως γινεται, ας ρωτησουν τους προγραμματιστες εφαρμογων iptv σαν το iptv smarters!
Εγώ αναφερόμουνα για κινητό/Ταμπλετ που θα είναι πολύ βολικό

Μου παγωνει το 4Κ στην φορμουλα ενα και ακουω μονο ηχο σε C9 oled μεσω nvidia shied. Τι εχω λαθος;

Πάντως για να τα λέμε όλα το fullscreen στις κινητές συσκευές χαλάει κατά κάποιο τρόπο την ευκρίνεια της εικόνας ενώ σχεδον σε όλα τα κανάλια πλην των cinema, οι υπότιτλοι κόβονται όταν ζουμαρισμα. Έχει περιθώρια βελτίωσης...