Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα.Ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος αυτά τα πακέτα της Cosmote tv που είναι χωρίς συμβόλαια κτλ μηνιαία σαν το Netflix?Αν ναι πως γίνεται η διαδικασία?Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο?
Όλα γίνονται ηλεκτρονικά

Καλημέρα.Ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος αυτά τα πακέτα της Cosmote tv που είναι χωρίς συμβόλαια κτλ μηνιαία σαν το Netflix?Αν ναι πως γίνεται η διαδικασία?Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο?

Μεχρι πριν 6 μηνες ειχα δορυφορικο cosmote tv. Διεκοψα και επανηλθα μετα απο 6 μηνες με Cosmote ott. Στα ματια μου η διαφορα εικονα ειναι χαοτικη.τεραστια διαφορα υπερ της ott. Ερωτηση. Το hdr πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο ή αυτοματο. Το ενεργοποιημενο δεν μου αρεσε σαν εικονα πολυ φωτεινο. Το αυτοματο μου φαινεται καλυυερο αλλα θα ηθελα και την γνωμη αλλων συνδρομητων. Ευχαριστω
Εννοείται στο αυτόματο,εαν υπάρξει κατι σε HDR η HLG σίγουρα θα το διαφημίσουν ή θα το καταλάβει η συσκευή σου

Έχοντας και κάποιες ερωτήσεις-απορίες σχετικά με το μηνιαίο πακέτο, πήγα στο ΓΕΡΜΑΝΟ και μου το ενεργοποίησαν.....

Προστέθηκε στην cosmote tv ott το sky news! Δεν ξέρω αν υπήρχε ήδη στη δορυφορική cosmote ή αν είναι εντελώς νέα προσθήκη στη cosmote tv
Όχι, είναι καινούργια προσθήκη. Το κανάλι αυτό μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο μέσα από το πακέτο της wind vision.
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Όλα γίνονται ηλεκτρονικά
Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό Cosmote id, να δηλώσεις πιστωτική / χρεωστική κάρτα και να αγοράσεις το μηνιαίο πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος, μπορεις να διακόψεις μέσω cosmote id, πριν λήξει ο μήνας, διαφορετικά ανανεωνεται αυτόματα. Πολύ βολική διαδικασία τύπου Netflix...

Σε smart lg στην εφαρμογή η αλλαγή των καναλιών γίνεται σε 5'' περίπου (50αρα σύνδεση). Μόλις σήμερα παρατήρησα ότι σε mi box με σύνδεση 24αρα η αλλαγή καναλιών γίνεται σε 3΄΄. Επειδή χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο το δορυφορικό το διαπίστωσα λίγο αργά και ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό να κάνει τόσο η αλλαγή καναλιών σε εφαρμογή (σε σύγκριση με τα boxes) ή υπάρχει άλλο θέμα.

Cosmote tv που είναι χωρίς συμβόλαια κτλ μηνιαία σαν το Netflix
Πρέπει να εισαι στο δικτυο Cosmote??
Η σε οποιο δικτυο εισαι?

Το rise tv γιατί δεν το έχουν βάλει ακόμα εφόσον είναι και στην ελεύθερη τηλεόραση;
Όντως το rise tv είναι ένα πολύ καλό νεανικό περιφερειακό κανάλι της Αττικής (που έχει και το ένθετο blog προγραμματισμου "ToonNick") και θα ήταν μια καλή HD προσθήκη για την COSMOTE TV, καθώς διαθέτει τις εγκαταστασεις του παλιού "MTV Greece HD"...

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
μια ερωτηση μιας και ειμαι αρκετα νεος στο χωρο ,μπορω να συνδεσω το SKYWORTH HY4415 της cosmote σε λαπτοπ και να παρακολουθω απο το λαπτοπ ;;

Εδώ και μισή ώρα η εφαρμογή μου κάνει πολλά σπασίματα σε σπορτ1 και σπορτ2. Είναι γενικό το θέμα;

σε 2 συσκευές δε μου παιζει ταυτοχρόνως .μποξ και υπολογιστή ουτε μποξ με ταμπλετ.γιατι;

σε 2 συσκευές δε μου παιζει ταυτοχρόνως .μποξ και υπολογιστή ουτε μποξ με ταμπλετ.γιατι;
Γιατί αν βλέπεις αθλητικά κανάλια και στα 2 απαγορεύεται. Μόνο 1 συσκευή ταυτόχρονα σε αθλητικά κανάλια

Γενικά βλέπω μια βελτίωση αρκετα στην Εφαρμογή τόσο σε εικόνα όσο και σε μένου συγκριτικα με τις προηγουμενες μέρες.

Σε smart lg στην εφαρμογή η αλλαγή των καναλιών γίνεται σε 5'' περίπου (50αρα σύνδεση). Μόλις σήμερα παρατήρησα ότι σε mi box με σύνδεση 24αρα η αλλαγή καναλιών γίνεται σε 3΄΄. Επειδή χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο το δορυφορικό το διαπίστωσα λίγο αργά και ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό να κάνει τόσο η αλλαγή καναλιών σε εφαρμογή (σε σύγκριση με τα boxes) ή υπάρχει άλλο θέμα.
Τα ίδια είχα και εγώ με Samsung smart τελευταίο μοντέλο και πήγα σε box και πλέον η εφαρμογή πετάει.
Η υλοποίηση στην tv έχει θέμα...

• Like
Reactions: peko88
Παιδιά να ρωτήσω εμένα στα αθλητικά στο xiaomi box μερικές φορές με κάνει σπασίματα η κολλάει, δεν ξέρω τι φταίει.κατα τα άλλα έχει τέλεια εικόνα.βλεπω ταυτόχρονα αθλητικά και ολα τα άλλα κανάλια και με δορυφορικό.με wifi βλέπω στο xiaomi.

Παιδιά να ρωτήσω εμένα στα αθλητικά στο xiaomi box μερικές φορές με κάνει σπασίματα η κολλάει, δεν ξέρω τι φταίει.κατα τα άλλα έχει τέλεια εικόνα.βλεπω ταυτόχρονα αθλητικά και ολα τα άλλα κανάλια και με δορυφορικό.με wifi βλέπω στο xiaomi.
Άλλαξε την ανάλυση στις ρυθμίσεις σε 1080p50 ή 720p50....

• Like
Reactions: panbet and valkal19