Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για να μη σε χρεωσει αυτοματα πριν ληξει κανεις απενεργοποιηση μεσα απο το mycosmote
Νομίζω φίλε μου πως κάνεις λάθος.
Είναι δώρο λόγο Χριστουγέννων για ένα μήνα !

Το έκανα κι εγώ χθες και μου γράφει πως 7/1/2022 θα σταματήσει.

Νομίζω φίλε μου πως κάνεις λάθος.
Είναι δώρο λόγο Χριστουγέννων για ένα μήνα !

Το έκανα κι εγώ χθες και μου γράφει πως 7/1/2022 θα σταματήσει.
Δε χανει τιποτα να κανει απενεργοποιηση. Γραφει πανω η προσφορα ισχυει μεχρι 7/1 μετα η χρεωση διαμορφωνεται στα 19 ευρω. Εκτος αυτου λογικα για να την παρει ακομα και την προσφορα εβαλε καρτα τραπεζας στην οποια καταχωρηθηκε το μηνιαιο πακετο σαν παγια εντολη. Οποτε η πρεπει να αφαιρεσει απο το mycosmote την καρτα και κατ´επεκταση την παγια εντολη η να κανει απενεργοποιηση.

Δε χανει τιποτα να κανει απενεργοποιηση. Γραφει πανω η προσφορα ισχυει μεχρι 7/1 μετα η χρεωση διαμορφωνεται στα 19 ευρω. Εκτος αυτου λογικα για να την παρει ακομα και την προσφορα εβαλε καρτα τραπεζας στην οποια καταχωρηθηκε το μηνιαιο πακετο σαν παγια εντολη. Οποτε η πρεπει να αφαιρεσει απο το mycosmote την καρτα και κατ´επεκταση την παγια εντολη η να κανει απενεργοποιηση.

Δεν έχεις καταλάβει νομίζω τι έχει κάνει η Cosmote.
Σου λέω κάνει δώρο , άνοιξε το entertainment pack δωρεάν για όσους θέλουν για ένα μήνα !

Δεν υπάρχει μετά χρέωση , απλά σταματά αυτόματα !!

1B0C2F55-71B2-4AE3-9550-DD3D2366FC73.jpeg

D077C918-EC0F-4010-BE9E-0155D022375D.jpeg

Attachments

• 1C0DA47B-22E9-4565-BBB8-5458682B8870.jpeg
    1C0DA47B-22E9-4565-BBB8-5458682B8870.jpeg
    145.4 KB · Views: 47
Ο δωρεαν μηνας ειναι μονο για νεους συνδρομητες, σωστα?
Γιατι εγω που εχω το βασικο πακετο δεν βλεπω τροπο να ενεργοποιησω το δωρο.

Δεν έχεις καταλάβει νομίζω τι έχει κάνει η Cosmote.
Σου λέω κάνει δώρο , άνοιξε το entertainment pack δωρεάν για όσους θέλουν για ένα μήνα !

Δεν υπάρχει μετά χρέωση , απλά σταματά αυτόματα !!

View attachment 189341

View attachment 189340
Σε μενα ηθελε απενεργοποιηση μετα γιατι απο οτι καταλαβα σε σενα στο εβγαλε κατευθειαν με ενημερωση στην εφαρμογη σαν δωρο. Επειδη δεν το βγαζε σε μενα (ισως γιατι εχω ηδη ενεργοποιημενο εδω και καιρο αλλο μηνιαιο πακετο) μπηκα στο σαιτ της κοσμοτε. Απο εκει ενεργοποιησα το μηνιαιο entertainment pack με δωρο τον πρωτο μηνα. Αυτο το βλεπει σαν συνδρομη με μηνιαιο παγιο οποτε το απενεργοποιεις. Στην ουσια το ιδιο ειναι ο μηνας ειναι παλι δωρεαν. Οποτε αν δεν το βγαζει σε καποιον σαν ενημερωση για δωρο οπως ρωταει ο φιλος πιο πανω το κανει μεσα απο το σαιτ απλα μετα θελει διακοπη της συνδρομης πριν σε χρεωσει μετα το περας του δωρεαν μηνα.

σε LG παιζοντας μεσω του app σημερα...σχεδον τπτ δε παιζει καλα. Κολληματα, χαμηλη αναλυση κτλ. Η γραμμη ειναι αψογη. Υποθετω οτι εχει και αλλος κοσμος ακομα προβλημα?

σε LG παιζοντας μεσω του app σημερα...σχεδον τπτ δε παιζει καλα. Κολληματα, χαμηλη αναλυση κτλ. Η γραμμη ειναι αψογη. Υποθετω οτι εχει και αλλος κοσμος ακομα προβλημα?

Συγκεκριμένο κανάλι ?
Στον υπολογιστή δοκίμασα μόλις, δεν εντόπισα κάποιο θέμα, δοκίμασα 3 κανάλια (Cinema1, Sports 1, Crime + Investigation)

star πολλα κομπλαρισματα στην αρχη, τωρα που και που, μετα απο κανα 5λεπτο δηλαδη. Αλφα ηταν αδυνατο να παιξει κανονικα πανω απο 5 δευτερολεπτα πριν κανα 20λεπτο.

edit: πολλα κολληματα και στο cinema1

Σημειωνω οτι χθες εντοπισα ενα θεματακι στον Αλφα που μου εκανε εντυπωση (σημερα χαλια) και ολες τις προηγουμενες μερες δεν υπηρχε σοβαρο θεμα. Παντως γενικα η ποιοτητα της εικονας εχει πεσει εδω και κανα 10ημερο νομιζω.

Ισως φταιει η εφαρμογη στην LG? περισσοτερο γιαυτο ρωταω.

Last edited:
Δεν έχεις τον δέκτη της Cosmote να το δοκιμάσεις από εκεί?
Έβαλα όλα όσα ανέφερες τώρα για 5-6 λεπτά το καθένα, άνευ προβλήματος.

εβαλα το box της κοσμοτε, ελαφρα καλυτερα μονο οταν κατεβαζω σε 576p. Μιλαμε για γραμμη 100/10 με ping 9. Αν ισχυουν τα diagnostics, στο box φαινονται μονο 3 mbps με ethernet συνδεση. Η εγω δε καταλαβαινω κατι ή κατι παει πολυ στραβα. :ROFLMAO:

Σε Sony στο sport1 τώρα οι αγώνες CL παίζουν χειρότερα και από εχθές. Χαμηλή ανάλυση συνεχώς. Περιμένω να δω στην εκπομπή μετά τα ματς αν θα στρώσει και θα δείχνει άψογα όπως εχθές. Η γραμμή μου δεν έχει πρόβλημα. Πρόβλημα έχει εδώ και καιρό η εφαρμογή ott για smart tv. Δορυφόρος και πάλι δορυφόρος

Σε Nvidia shield tv pro βλέπω την Manchester αυτή τη στιγμή, άψογη εικόνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και πριν στο βολλευ το ίδιο.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Εστειλα email αναφεροντας τα θεματα που εχουν προκυψει. Εχω την υπηρεσια στην LG χωρις παραπονο για κανα χρονο τωρα, ηρθε η ωρα να με φορτωσουν!:ROFLMAO:

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Όσοι έχετε πρόβλημα με την εικόνα,το app κλπ στείλτε το πρόβλημα σας στο μέιλ [email protected] σε αυτό το μέιλ συνήθως αν όχι όλες τις φορές απαντούν και εξυπηρετούν αποτελεσματικά.
Τους έστειλα αλλά μου ήρθε απάντηση ότι το μήνυμα αποκλείστηκε.

Το μήνυμα αποκλείστηκε​

Το μήνυμά σας προς τον παραλήπτη [email protected] αποκλείστηκε. Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως, για περισσότερες πληροφορίες.

Τους έστειλα αλλά μου ήρθε απάντηση ότι το μήνυμα αποκλείστηκε.

Το μήνυμα αποκλείστηκε​

Το μήνυμά σας προς τον παραλήπτη [email protected] αποκλείστηκε. Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως, για περισσότερες πληροφορίες.
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί σου εμφάνισε αυτό το μήνυμα.
Όταν τους είχα χρειαστεί είχε σταλεί κανονικά από όσο θυμάμαι.
Για δοκίμασε [email protected]

εβαλα το box της κοσμοτε, ελαφρα καλυτερα μονο οταν κατεβαζω σε 576p. Μιλαμε για γραμμη 100/10 με ping 9. Αν ισχυουν τα diagnostics, στο box φαινονται μονο 3 mbps με ethernet συνδεση. Η εγω δε καταλαβαινω κατι ή κατι παει πολυ στραβα. :ROFLMAO:

Ποιός είναι ο πάροχος σου στο internet;