Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απο Ιουνιο που κοβεται στο δορυφορικο το reply και το on demand, αν εγω δε θελω να παρω το box της κοσμοτε για να μην χρεωνομαι μετα τον πρωτο χρονο το 7€ μπορω να αγορασω καποιο android box για να εχω replay και on demand και να εχω παραλληλα το δορυφορικο για καλυτερη εικονα και χωρις καθυστερηση ( η tv ειναι παλια δεν παιρνει εφαρμογες)

Απο Ιουνιο που κοβεται στο δορυφορικο το reply και το on demand, αν εγω δε θελω να παρω το box της κοσμοτε για να μην χρεωνομαι μετα τον πρωτο χρονο το 7€ μπορω να αγορασω καποιο android box για να εχω replay και on demand και να εχω παραλληλα το δορυφορικο για καλυτερη εικονα και χωρις καθυστερηση ( η tv ειναι παλια δεν παιρνει εφαρμογες)

Φυσικά

• Like
Reactions: kostthem
Καλύτερη εικόνα ναι όταν παίζει σωστά το ΟΤΤ.
Είναι πολύ αμφιλεγόμενο αυτό στην πολυσυμπίεση που πέφτει...
Και αν πάρουμε και τα επίπεδα συμπίεσης ήχου που έχει η ΟΤΤ σε όλα της τα κανάλια με bitrate 96 kbps (Ήχος)!!!,
Ενώ στη δορυφορική είναι σε ολα bitrate 192kbps (Ήχος) και στα κινηματογραφικά κανάλια Dolby Digital 384 kpbs, τι να πούμε για την ποιότητα ήχου της ΟΤΤ στα κανάλια της...

οταν λετε κοβεται δεν θα μπορουμε εγγραφη ενος προγραμματος για παρακολουθηση αργοτερα αν εχουμε σκληρο δισκο? η κατι αλλο?

οταν λετε κοβεται δεν θα μπορουμε εγγραφη ενος προγραμματος για παρακολουθηση αργοτερα αν εχουμε σκληρο δισκο? η κατι αλλο?
Θα μπορείς μόνο μέσω της ζωντανής θέασης αφού δεν θα υπάρχει το on demand. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Θα μπορείς μόνο μέσω της ζωντανής θέασης αφού δεν θα υπάρχει το on demand. Προς το παρόν τουλάχιστον.
δηλαδη προγραμματισμος εγγραφης οχι? πχ θελω να δω κατι το βραδυ και προγραμματιζω να το γραψω η βλεπω κατι αλλο και παραλληλα γραφω κατι σε αλλο καναλι δεν θα γινεται?

δηλαδη προγραμματισμος εγγραφης οχι? πχ θελω να δω κατι το βραδυ και προγραμματιζω να το γραψω η βλεπω κατι αλλο και παραλληλα γραφω κατι σε αλλο καναλι δεν θα γινεται?
Προγραμματισμός προγράμματος σε σκληρό θα υπαρχει κατά 99%.

Προγραμματισμός προγράμματος σε σκληρό θα υπαρχει κατά 99%.
θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει αφού στα δορυφορικά ο σκληροσ δίσκος επιβαρύνεται με 4 ευρω επιπλέον απλα λογικα δεν θα υπαρχει αν καταλαβαινω σωστα να ξαναδεις ενα προγραμμα χωρις να το εχεις γραψει απο πριν σωστα?

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
θα ήταν παράλογο να μην υπάρχει αφού στα δορυφορικά ο σκληροσ δίσκος επιβαρύνεται με 4 ευρω επιπλέον απλα λογικα δεν θα υπαρχει αν καταλαβαινω σωστα να ξαναδεις ενα προγραμμα χωρις να το εχεις γραψει απο πριν σωστα?
Σωστά

Ποιο μικρό και ποιο κομψό μόνο αυτήν τη διαφορά έχουν φιλε.Και το κομπιουτεράκι του λίγο ποιο μικρό.

Ένα πολύ βασικό πρόβλημα -για μένα- είναι πως το hardware του box της cosmote δεν υποστηρίζει master audio από tidal...

Αυτή τη στιγμή έχει κανένας λίγο αργοπορία στην εικόνα στα Cosmote sports?Μέσω Ethernet συνδεση 50αρα Cosmote η γραμμή απ'το ιντερνετ δεν είναι σίγουρα.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω έχει κανένας το Boxaki καιρό συνδεδεμένο μέσω Wi-Fi?Έχει δηλαδή διαφορά μεγάλη Ethernet από wifi?Γιατί σκέφτομαι να το συνδέσω μέσω wifi.

έχω 200 ftth το έχω συνδεμένο με wifi στα 5 ghz, και τερματισει στην ταχύτητα σε τεστ, το έχω συνδέσει και με καλώδιο με powerline και έχει 60-70% πτώση στην ταχύτητα, τωρα τα powerline φταίνε η ηλεκτρική καλωδίωση δεν ξέρω