Nέα Cosmote IP TV - OTT

αχαχ μπορει.τι να πω πλεον!!ξαναλεω στο eon δεν εχω ποτε προβλημα!!μηπως αυτο λεει κατι για την κοσμοτε?εκανα και update στα windows μπας και.
Καταρχήν πρέπει να αναφέρεις αν είσαι με Wi-Fi ή καλώδιο. Το πιο λογικό είναι να έχεις θέμα με το δίκτυο σου τη στιγμή εκείνη. Η eon έχει τα δικά της θέματα να λύσει.

Καταρχήν πρέπει να αναφέρεις αν είσαι με Wi-Fi ή καλώδιο. Το πιο λογικό είναι να έχεις θέμα με το δίκτυο σου τη στιγμή εκείνη. Η eon έχει τα δικά της θέματα να λύσει.
μα πως γινεται στην eon να μην εχω?αμα εχω θεματα δεν θα ειχα προβληματα και στην eon?

Κάθε εφαρμογή δουλεύει με διαφορετικά codec's, μπαταρία ή ρεύμα έπαιζε το λάπτοπ. Όλα πλέον παίζουν, μηχανήματα του διαβόλου :) !!!

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανει σε κανεναν μικροσπασιματα καρε η εικονα? Στα αθλητικα κυριως φαινεται πιο πολυ.

Κανει σε κανεναν μικροσπασιματα καρε η εικονα? Στα αθλητικα κυριως φαινεται πιο πολυ.
αυτα που λεω φιλε στη σταση τα λετε στο λεωφορειο!!φυσικα και τα κανει!!κανει σπασιμο η εικονα καθε 3 με 4 λεπτα!!!

Εγώ αυτό που βλέπω -μόνο στο μποξ και όχι στον υπολογιστή και το λάπτοπ- είναι ένα στιγμιαίο "σκάλωμα" της κίνησης στα αθλητικά.
Σπάσιμο δεν έχω δει πάντως, ούτε πτώση της ανάλυσης (fritzbox 7590 AX, τόσο σε wi-fi, όσο και σε LAN).

• Like
Reactions: valkal19
Εγώ αυτό που βλέπω -μόνο στο μποξ και όχι στον υπολογιστή και το λάπτοπ- είναι ένα στιγμιαίο "σκάλωμα" της κίνησης στα αθλητικά.
Σπάσιμο δεν έχω δει πάντως, ούτε πτώση της ανάλυσης (fritzbox 7590 AX, τόσο σε wi-fi, όσο και σε LAN).
Ακριβως αυτο ισως δεν το περιεγραψα και εγω σωστα, παροδικα σκαλωματα στην κινηση.

τα ιδια και σε λαπτοπ ειναι φιλε μου!!εχει προβλημα η εφαρμογη εδω και τουλαχιστον 1 εβδομαδα και δεν ασχολειται κανεις.αμα τους στειλω mail θα ασχοληθουν λες ή θα μου πουν φταιει η συνδεση?

Ακριβως αυτο ισως δεν το περιεγραψα και εγω σωστα, παροδικα σκαλωματα στην κινηση.
Αυτο το παρουσιάζει μονο στο box με ρύθμιση 4κ 50hz.Σε εφαρμογή της LG ολα οκ.

Αυτο το παρουσιάζει μονο στο box με ρύθμιση 4κ 50hz.Σε εφαρμογή της LG ολα οκ.
Αν αλλάξεις την ρύθμιση σε 1080 50 δεν θα στο κάνει αυτό.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πηγα σε σπιτι φιλου που χει 24 οχι 50 και το βαλαμε σε τηλεοραση smart tv και παιζει κανονικα.επισης,σε λαπτοπ παλι δεν εχει προβλημα.δηλαδη εχει προβλημα η γραμμη μου μαλλον?παρα πολυ παραξενο

πηγα σε σπιτι φιλου που χει 24 οχι 50 και το βαλαμε σε τηλεοραση smart tv και παιζει κανονικα.επισης,σε λαπτοπ παλι δεν εχει προβλημα.δηλαδη εχει προβλημα η γραμμη μου μαλλον?παρα πολυ παραξενο
Και εμένα κάνει σπασίματα και έχω 100αρι στην nova. Εσύ τι πάροχο έχεις?

Sent from my KB2005 using Tapatalk

Είναι θέμα ίντερνετ σίγουρα έκανα επίτηδες hotspot από τα δεδομένα και παίζει κανονικά ενώ και εμένα στο wifi μου κάνει νερά. Κάνε μετρήσεις στο speed test και ένα restart το ρούτερ και ελπίζω να φτιάξει

Είναι θέμα ίντερνετ σίγουρα έκανα επίτηδες hotspot από τα δεδομένα και παίζει κανονικά ενώ και εμένα στο wifi μου κάνει νερά. Κάνε μετρήσεις στο speed test και ένα restart το ρούτερ και ελπίζω να φτιάξει

το κανα φιλε πολλες φορες το προβλημα δεν λυθηκε.στο speedtest βγαζει 52 και κατι σταθερα χωρις αυξομειωσεις.

Το δικό σου λάπτοπ δοκίμασες ή του φίλου σου;

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βρε @panathas1985 σου το έχω πει τόσες φορές στο παρελθόν.
Έχεις θέμα στην γραμμή σου.
ειχα παρει στον οτε τηλεφωνο και μου ειπανε δεν εχουν προβλημα και αλλαξα ρουτερ.το θεμα ειναι τι να κανω αφου δε δεχονται οτι εχει θεμα.