Nέα Cosmote IP TV - OTT

Είπαμε....κόψε το multiroom.... τζάμπα λεφτά χαλάς..... όσο για την τελευταία σου ερώτηση, αν κρατήσεις το multiroom όπως θες, θα βλέπεις από τους δύο αποκωδικοποιητές του δορυφόρου κανονικά και από μια Smart Tv τα Replay κλπ....
Το θεμα ειναι αμα κοψω το multiroom θα μπορει ο καθενας να βλεπει ταυτογχρονα αθλητικα απο τη καθε τηλεοραση;

Το θεμα ειναι αμα κοψω το multiroom θα μπορει ο καθενας να βλεπει ταυτογχρονα αθλητικα απο τη καθε τηλεοραση;
Ναι....ο ένας από το δορυφορικό και ο άλλος από την εφαρμογή σε Smart Tv ή Box(Google Tv, Xiaomi Mi box S κλπ)....ταυτόχρονα.

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά πώς βλέπω ποιες συσκευές είναι δηλωμένες ώστε αν θέλω να καταργήσω μία και να προσθέσω άλλη να μην κάνω πατάτα και καταργήσω λάθος συσκευή?

Όταν έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή σε ήδη πέντε συσκευές, τηλεοράσεις, κινητά κλπ, όταν πας σε μία έκτη θα σου γράψει έχετε φτάσει το όριο συσκευών και θα σου δείξει τις πέντε και θα σου πει διέγραψε μία...

Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έδειχνε όνομα συσκευής, αλλά μόνο browser στα λαπτοπ, και με δύο edge δεν ήξερα ποιο είναι ποιό...Ελπίζω να έχει αλλάξει αυτό...

Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έδειχνε όνομα συσκευής, αλλά μόνο browser στα λαπτοπ, και με δύο edge δεν ήξερα ποιο είναι ποιό...Ελπίζω να έχει αλλάξει αυτό...

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να καθαρίσουνε όλες τις συσκευές ώστε να τις βάλεις από την αρχή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπερα.Μολις έκανα online αίτηση έχοντας ήδη ιντερνετ Cosmote και Cosmote tv full pack για να πάρω το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή από ότι πληρώνω μέχρι τώρα +ότι έχεις και 500 λεπτά προς κινητά ενώ μέχρι τώρα έχω 120 λεπτα.Εχει κανει κάποιος το ίδιο?Και αν ναι το δέχτηκαν δηλαδή το περάσανε κανονικά σαν ανανέωση συμβολαίου με την καινουργια τιμή?

Καλησπερα.Μολις έκανα online αίτηση έχοντας ήδη ιντερνετ Cosmote και Cosmote tv full pack για να πάρω το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή από ότι πληρώνω μέχρι τώρα +ότι έχεις και 500 λεπτά προς κινητά ενώ μέχρι τώρα έχω 120 λεπτα.Εχει κανει κάποιος το ίδιο?Και αν ναι το δέχτηκαν δηλαδή το περάσανε κανονικά σαν ανανέωση συμβολαίου με την καινουργια τιμή?
Το είχα κάνει αλλά είχε λήξει το συμβόλαιο.... Λογικά δεν θα έχεις θέμα...

Και πριν λιγο καιρο δεν ειχες ρωτησει κατι τετοιο και το ειχες δοκιμασει?

Η λογικη κ αυτο π ειχε δει κ εγω παλαιοτερα ειναι οτι θα το δεχτουνε μονο αν ληγει στα κοντα το συμβολαιο σου

Εφόσον έχεις ενεργό συμβόλαιο ήδη, λογικά δεν θα πάει πουθενά το αίτημα. Δεν τους έχω για τόσο αλαφροκουτουληδες

Εχει κανεις την εφαρμογη σε fire stick 4K MAX?
Αν ναι απο που μπορω να την κατεβασω?
Κατεβάζεις το aurora store μέσω downloader. Το βρίσκεις googlaρωντας τον τρόπο. Μετά από εκει κατεβάζεις την εφαρμογή cosmote tv. Είναι λίγο δύστροπη η πλοήγηση με το τηλεκοντρόλ μέσα στο aurora αλλά γίνετε

• Like
Reactions: HERTHAN
Κατεβάζεις το aurora store μέσω downloader. Το βρίσκεις googlaρωντας τον τρόπο. Μετά από εκει κατεβάζεις την εφαρμογή cosmote tv. Είναι λίγο δύστροπη η πλοήγηση με το τηλεκοντρόλ μέσα στο aurora αλλά γίνετε
Kατεβασα ενα mouse toggle και την εκανα την διαδικασια μ'αυτο πατωντας το βελακι πανω δεξια.
Οτι αλλο κι αν προσπαθησα δεν γινοταν με τιποτα.

Ευχαριστω πολυ για την απαντησ παντως.

Τελικά υπάρχει κανονικά η εφαρμογή Disney+ στο box.
78c7be7b7ffaad11cb4d15cbafaf5397.jpg

Κάποιος που να ανανέωσε πρόσφατα cosmote ott tv να μου πει τιμή. ..μου φαίνονται πολλά τα 25,45 που μου βγάζει το app για ανανέωση. Αν δεν πέσουν αρκετά, θα διακόψω αναγκαστικά αφού έχω και eon για την premier league.

Κάποιος που να ανανέωσε πρόσφατα cosmote ott tv να μου πει τιμή. ..μου φαίνονται πολλά τα 25,45 που μου βγάζει το app για ανανέωση. Αν δεν πέσουν αρκετά, θα διακόψω αναγκαστικά αφού έχω και eon για την premier league.
Καλημέρα.Το έχεις σκέτο tv η μαζί με ιντερνετ double play Cosmote?

Έχω ένα θέμα και δεν ξέρω απο πού να ξεκινήσω το ψάξιμο.

Τώρα για παράδειγμα που παίζει ταινία σε 1080 και 5.1 ήχο κάνει πού και πού κάτι κολλήματα η εικόνα για λίγα ms και ακούγεται και ένα τσικ απο τον ήχο.
Έχω 50άρα γραμμή όλη ελεύθερη για το android box.

Καλησπέρα.Εχω μια απορία.Μπορει κάποιος ο οποίος είναι συνδρομητής σε Cosmote tv full pack να το κανει entry pack η cinema pack?Δηλαδή να υποβάθμιση την υπηρεσία του ενώ έχει συμβόλαιο?Και εάν ναι τι παίζει?Πληρώνει κάτι για την υποβάθμιση ανανεώνει το συμβόλαιο του ξανά?Ρωτάω για συνδρομή double play+Cosmote full pack.

Καλησπέρα.Εχω μια απορία.Μπορει κάποιος ο οποίος είναι συνδρομητής σε Cosmote tv full pack να το κανει entry pack η cinema pack?Δηλαδή να υποβάθμιση την υπηρεσία του ενώ έχει συμβόλαιο?Και εάν ναι τι παίζει?Πληρώνει κάτι για την υποβάθμιση ανανεώνει το συμβόλαιο του ξανά?Ρωτάω για συνδρομή double play+Cosmote full pack.

Αν δεν κάνω λάθος, πάνω στο συμβόλαιο αναγράφει το ποσό που πληρώνεις για υποβάθμιση υπηρεσίας.