Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν θα είναι το ίδιο καλή η απολαβή σήματος της τηλεόρασης όσο του tv box, με αποτέλεσμα να ρίχνει την ανάλυση.
7Mbps που είναι το bitrate του full hd stream, εύκολα θα το δώσει το wireless, τα 20 (με αιχμές στα 50+ κατά το buffer), χρειάζεται καλό wireless.

Δεν θα είναι το ίδιο καλή η απολαβή σήματος της τηλεόρασης όσο του tv box, με αποτέλεσμα να ρίχνει την ανάλυση.
7Mbps που είναι το bitrate του full hd stream, εύκολα θα το δώσει το wireless, τα 20 (με αιχμές στα 50+ κατά το buffer), χρειάζεται καλό wireless.
Πάντως στην 5ghz είναι συνδεδεμένο και αν βάλεις Netflix πχ (που δεν είναι live) κρατάει σταθερά 18 Mbit bitrate σε wifi η τηλεόραση.

Το netflix, το youtube και κάθε μη γραμμικό περιεχόμενο έχει τελείως διαφορετικές ανοχές στο buffer του από ένα live περιεχόμενο, το οποίο ανά 2-3 δευτερόλεπτα χρειάζεται 40-50Mbps για να κρατήσει το buffer health στο επίπεδο που έχει οριστεί στην εκάστοτε εφαρμογή. Όταν δεν μπορεί να τηρηθεί το target του buffer που έχει τεθεί, μειώνεται η ανάλυση και το bitrate.

Θα μπορούσες να κλειδώσεις το κανάλι σε 4k, ωστόσο υπάρχει περίπτωση, εάν η ασύρματη σύνδεση δεν μπορέσει να κρατήσει το buffer, να κολλήσει το stream.

Το netflix, το youtube και κάθε μη γραμμικό περιεχόμενο έχει τελείως διαφορετικές ανοχές στο buffer του από ένα live περιεχόμενο, το οποίο ανά 2-3 δευτερόλεπτα χρειάζεται 40-50Mbps για να κρατήσει το buffer health στο επίπεδο που έχει οριστεί στην εκάστοτε εφαρμογή. Όταν δεν μπορεί να τηρηθεί το target του buffer που έχει τεθεί, μειώνεται η ανάλυση και το bitrate.

Θα μπορούσες να κλειδώσεις το κανάλι σε 4k, ωστόσο υπάρχει περίπτωση, εάν η ασύρματη σύνδεση δεν μπορέσει να κρατήσει το buffer, να κολλήσει το stream.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, η μόνη επιλογή που μου δίνεται για την επιλογή ποιότητας είναι το Auto.

Καλησπέρα,
Εχω το εξης προβλημα με smart tv metz εχω κατεβασει την εφαρμογη της cosmote tv εχω συνδεσει την tv με καλωδιο στο router(200αρα γραμμη) και συχνα ενω βλεπεις ένα καναλι κοβεται ο ηχος και παιζει κανονικά η εικονα. Στον δορυφορο δεν ειχε κανενα προβλημα οπως εξισου και σε άλλες εφαρμογες (netflix, disney, ertflix). Το μονο που υπάρχει ειναι 2 προφιλ στο cosmote tv αν εχει καμμια σημασια. Εχετε καμμια ιδεα;

Καλησπέρα, έχω COSMOTE tv ott και αναρωτιόμουν εάν θα μπορούσα να την κατεβάσω σε fire tv4k max;

για δοκιμασε καρφωτη ip με πυλη το modem σου και dns τα κλασικα της google(8.8.8.8 & 8.8.4.4 αντιστοιχα)
τα αλλαξα στο παιχνιδι της Γιουναιτεντ και πηγε πολυ καλα.
και...
βαλτε στο off την ip6 απο το μενου δικτυου του shield.
το εχω off τις 3 τελευταιες ημερες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Σας παιζει κανονικα το 4Κ σε shield; Εμενα δεν μου εμφανιζει το ultrahd κατω αριστερα για καποιον λογο.

Σας παιζει κανονικα το 4Κ σε shield; Εμενα δεν μου εμφανιζει το ultrahd κατω αριστερα για καποιον λογο.
Ναι κανονικά. Μήπως έχεις την ανάλυση σε 1080p?
19b0ec8f5a968ef19a47e1c45c7e3f60.jpg

Ναι κανονικά. Μήπως έχεις την ανάλυση σε 1080p?
19b0ec8f5a968ef19a47e1c45c7e3f60.jpg

Σε 4Κ το εχω το shield. Αλλα εχει 3-4 επιλογες 4Κ να βαλω. Σε ποσα Hz να το βαλω; Παλι μου αναβοσβηνει συνεχεια το logo ultra hd σημερα. Και εχω 200αρα με οπτικη ινα ειναι δυνατον; Εχω καποια ρυθμιση λαθος περαν της αναλυσης;

Last edited:
50hz. Αν και αυτό σχετίζεται με την ομαλότητα της κίνησης και όχι με τις αλλαγές στην ανάλυση. Θα ξεκίναγα με επανεκκίνηση σε router και Shield.

εμείς που έχουμε δορυφορική ισχύει ότι δίνουν box για ένα χρόνο δωρεάν και μετά με συνδρομή 7 ευρώ το μήνα, αν θέλουμε να το κρατήσουμε που είχα διαβάσει εδώ;

Ναι, έτσι είχε γραφτεί πριν κάτι μήνες οταν θα σταματούσε το replay tv απ'το δορυφορικό, τι ισχύει τελικά; δίνουν box ή δεν δίνουν;

Ναι, έτσι είχε γραφτεί πριν κάτι μήνες οταν θα σταματούσε το replay tv απ'το δορυφορικό, τι ισχύει τελικά; δίνουν box ή δεν δίνουν;
Εγώ είχα δορυφορικό (τώρα δεν έχει replay και on demand) το γύρισα σε streaming και μου έστειλαν το skyworth το καινούργιο πέρυσι.

Στο δορυφορικό είναι και στο sports pack.
Στο ιντερνετικό μόνο στο full pack.
Για γέλια είναι το entry έπρεπε να κάνει 5 ευρώ το πολύ.το είχαν στο entry μέχρι πέρυσι

Για γέλια είναι το entry έπρεπε να κάνει 5 ευρώ το πολύ.το είχαν στο entry μέχρι πέρυσι
Μην το λες, για εμάς που μένουμε εξωτερικό, το entry με 8€ είναι άψογο για να βλέπεις όλα τα επίγεια κανάλια εντός Ευρώπης.

Για σένα οκ αλλά με τα ίδια λεφτά η nova προσφέρει nat geo wild /discovery /2 history/animal/nova sport highlights kai start